• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک راجب گرفتن درگاه پرداخت برای سایت خارجی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
آقا من دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم! یه درگاه پرداخت برای وبسایت خارجیم لازم دارم، ولی انگار جور نمیشه:(
یه سوال، میشه درگاهی گرفت که کاربران با کردیت کارد یا ویزا کارد یا paypal یا... خودشون پول بریزند و پول بیاد تو حساب بیت کوین من؟
اگه نه افتتاح حساب پی پال چقدر امنه؟ معتبر ترین و امن ترین سایتی که می شناسید رو میشه معرفی کنید(به طوری که حساب به این راحتیا نپره!)

آقا واقعا ممنون میشم این کار مارو راه بندازید.

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
وسایتت چیه اگه وردپرس باشه یه پلاگین نصب میکنی برا پرداخت پی پل ولی باید پی پل (Premier) معتبر داشته باشی با مدارک حله.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
همون وردپرسه، منتها داشتن "پی پل (Premier) معتبر" که گفتید مصیبته! من نه خارجم، نه آشنا دارم اونور.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
درضمن من چون می خوام درگاه بدم حسابم باید از نوع بیزینس باشه ;)

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون، شما جای معتبری برای تهیه ی اکانت سراغ داری؟

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
ممنون، شما جای معتبری برای تهیه ی اکانت سراغ داری؟
خودت پی پل تهیه کن با خیال راحت همین که از کسی بگیری یعنی معتبر نیست! ابتدا تمامی مدارک پاسپورت "DriverLicense " Proof Of address "و غیره رو تهیه کنید بعد یه کردیت کارت مجازی تهیه کنید خودتون وریفای کنید بعد یه خرید انجام بدید لیمیت که شدید مدارک رو بهشون بدید دیگه با خیال راحت استفاده کنید سوالی داشتی پیام خصوصی

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
من در پیام خصوصی راهنماییت کردم دیگه:confused:

توصیه میکنم به هیچ وجه به گول زدن پیپال یا هر سیستم بانکی دیگری فکر نکن. حتی اگر سیناترا به این کار تشویقت کنه:D

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68

توصیه میکنم به هیچ وجه به گول زدن پیپال یا هر سیستم بانکی دیگری فکر نکن. حتی اگر سیناترا به این کار تشویقت کنه:D
آخه من که خارج نیستم آدرس و... ارائه بدم بهشون!

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
آخه من که خارج نیستم آدرس و... ارائه بدم بهشون!
کاملا درسته. هر نوع اطلاعات جعلی هم که بهشون بدی ، خیلی راحت لو میره. تمام این شرکتها و اشخاصی که برای شما پیپال و دبیت کارت باز میکنند ، بدون استثنا به نوعی جعل مدرک انجام میدن. ممکنه چند ماه اول و چند صد دلار اول کاری به شما نداشته باشن ، ولی آخرش پولت خورده میشه یه لیوان آبم روش :D

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
خوب چاره چیه؟ :|

اول پ خ آخر منو جواب بده تا بگم:D. من اول اطلاعات کامل میگیرم ، با توجه به اطلاعات دریافتی در مورد بهترین روش فکر میکنم ،در ذهنم پردازش میکنم ، وقتی برای خودم نقطه تاریکی نداشت ،بعد پیشنهاد میدم:)

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
پیام خصوصی ارسال شد.

ehsan1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
the110boy
به نتیجه رسیدی؟ راهی داشت؟
دوستان منم دنبال یه درگاه مطمئن می گردم که پولمو بلوکه نکنه و پس فردا لازم نباشه دنبال یه جا دیگه بگردم.

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
همه چیز فقط درگاه نیست؛ هر کی محصول مجاز داره من همین الان بهش درگاه پیپال و ویزا، ایبی و آمازون ... میدم!
پول گرفتن از خارجی ها یه مصیبته :دی اول یه بازاریابی بکنید ببینین که آیا محصول یا خدمات شما خریدار داره یا نه، بعد...

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اگر سایت قانونی دارید آدرس آن را برای بنده ایمیل کنید در صورتی که از نظر قوانین پی پال مشکلی نداشت میتوانیم برای شروع کار روی پی پال و در صورتی که آمار فروشتان بالا بود بر روی سایر درگاه ها مثل وبمانی ، ویزا/مستر و ... به شما درگاه بدیم.
سلام.
آقا من دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم! یه درگاه پرداخت برای وبسایت خارجیم لازم دارم، ولی انگار جور نمیشه:(
یه سوال، میشه درگاهی گرفت که کاربران با کردیت کارد یا ویزا کارد یا paypal یا... خودشون پول بریزند و پول بیاد تو حساب بیت کوین من؟
اگه نه افتتاح حساب پی پال چقدر امنه؟ معتبر ترین و امن ترین سایتی که می شناسید رو میشه معرفی کنید(به طوری که حساب به این راحتیا نپره!)

آقا واقعا ممنون میشم این کار مارو راه بندازید.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
ehsan1360
نه راستش به نتیجه ای نرسیدم و کلا بی خیال شدم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
همه چیز فقط درگاه نیست؛ هر کی محصول مجاز داره من همین الان بهش درگاه پیپال و ویزا، ایبی و آمازون ... میدم!
پول گرفتن از خارجی ها یه مصیبته :دی اول یه بازاریابی بکنید ببینین که آیا محصول یا خدمات شما خریدار داره یا نه، بعد...
موافقم و دقیقاً همینطوره ، بازاریابی و فروش خودش یه مصیبت بزرگتره ! نه تنها برای سرویس که حتی برای کالای فیزیکی.
هر کدوم سختی های خودشونو دارن.
اتفاقاً مسئله اصلی بازاریابی و فروشه نه داشتن پی پل یا نداشتن پی پل که قابل حله.

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110

داداش این رسید 6 میلیاردی که توی امضا هستش، چند رقم چند رقم باید بخونیمش؟ رقم یکان و دهگان و... رو بیزحمت مشخص کن...!!!lol!:general304::general304::general304::general406::general404::D

بالا