• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک راجب گرفتن درگاه پرداخت برای سایت خارجی

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
اگر محصولى داريد و يا خدماتى كه ميتونيد به مشتريان خارجى عرضه كنيد ، صرفا اين نيست كه حتما از پى پل استفاده بشه .
از كوين بيس ميتونيد اقدام به درگاه BTCs كنيد ، كه از پى پل راحتتره و همونطور كه دوستمون فرمودن شركتهاى واسطى مثل payeer و چنتا ديگه ميتونن با مدارك اصلى ، و البته با كد اقتصادى ترجمه شده از همون پي پال مرچنت بگيرن .
جزييات بيزنس خودتون را بفرماييد تا بتونم بيشتر راهنمايي كنم .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اساتید نحوه کار با پاییر چطوره ؟

سایت معتبر دیگه شبیه پاییر سراغ دارید ؟

payeer

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام
اگر محصولى داريد و يا خدماتى كه ميتونيد به مشتريان خارجى عرضه كنيد ، صرفا اين نيست كه حتما از پى پل استفاده بشه .
از كوين بيس ميتونيد اقدام به درگاه BTCs كنيد ، كه از پى پل راحتتره و همونطور كه دوستمون فرمودن شركتهاى واسطى مثل payeer و چنتا ديگه ميتونن با مدارك اصلى ، و البته با كد اقتصادى ترجمه شده از همون پي پال مرچنت بگيرن .
جزييات بيزنس خودتون را بفرماييد تا بتونم بيشتر راهنمايي كنم .

اساتید نحوه کار با پاییر چطوره ؟

سایت معتبر دیگه شبیه پاییر سراغ دارید ؟

payeer

من Payeer رو تست کردم . بعد چند روز بالا پایین بهم گفتن اصلا اینا پیپال و ویزا و مستر کارت رو برای درگاه ندارن . خلاف تبلیغاتشون . کلا وب سایت مزخرفی بود که حس کردم همش یک ادمین اون پشت نشسته و همه چی هم خلاف چیزی بود که تو صفحه اصلی وب سایت نوشته شده

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
من Payeer رو تست کردم . بعد چند روز بالا پایین بهم گفتن اصلا اینا پیپال و ویزا و مستر کارت رو برای درگاه ندارن . خلاف تبلیغاتشون . کلا وب سایت مزخرفی بود که حس کردم همش یک ادمین اون پشت نشسته و همه چی هم خلاف چیزی بود که تو صفحه اصلی وب سایت نوشته شده
سلام
يعني درگاه نميده؟
پس چرا بچه ها ميگن از اين استفاده كنين؟

zo.ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا