اساتید من یه هاست ودامنه دارم که اگه لطف کنید برام وردپرس نصب کنید ممنون
titanboy Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2013 نوشتهها 877 لایکها 37 محل سکونت تهران 7 آپریل 2013 #1 اساتید من یه هاست ودامنه دارم که اگه لطف کنید برام وردپرس نصب کنید ممنون
titanboy Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2013 نوشتهها 877 لایکها 37 محل سکونت تهران 7 آپریل 2013 #2 اگه میشه من اطلاعات سایت رو بدم دوستان نصب کنن بعد از نصب سخته من مطلب بنویسم تو ورد پرس؟؟؟ مثل وبلاگ نیست؟؟؟
اگه میشه من اطلاعات سایت رو بدم دوستان نصب کنن بعد از نصب سخته من مطلب بنویسم تو ورد پرس؟؟؟ مثل وبلاگ نیست؟؟؟
P parsifar Registered User تاریخ عضویت 20 دسامبر 2011 نوشتهها 597 لایکها 474 8 آپریل 2013 #3 به نقل از titanboy : اگه میشه من اطلاعات سایت رو بدم دوستان نصب کنن بعد از نصب سخته من مطلب بنویسم تو ورد پرس؟؟؟ مثل وبلاگ نیست؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... نوشتن مطلبش خيلي خيلي آسونه تقريبا مثل همون وبلاگه
به نقل از titanboy : اگه میشه من اطلاعات سایت رو بدم دوستان نصب کنن بعد از نصب سخته من مطلب بنویسم تو ورد پرس؟؟؟ مثل وبلاگ نیست؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... نوشتن مطلبش خيلي خيلي آسونه تقريبا مثل همون وبلاگه
ali-tahmasb Registered User تاریخ عضویت 24 مارس 2013 نوشتهها 1,724 لایکها 1,856 محل سکونت نصف جهان 8 آپریل 2013 #4 من می تونم