• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک)عدم شناسایی و شارژ باتری لپتاپ)

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام دوستان
مدل لپتاپ من Dell Latitude D600 هست.
چه در حالت خاموش و چه در حالت روشن نه باتری رو میشناسه نه شارژ میکنه انگار که باتری توی دستگاه نیست.
تقریبا کنار باتری به یه قطعه برخوردم که احتمالاً باتری رو تقویت میکنه.مشکل از این نیست؟
من که سر در نمیارم دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.

fd91d2789df449af9adb.jpg

fddd3d73882b4da99916.jpg

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
مدل لپتاپ من Dell Latitude D600 هست.
چه در حالت خاموش و چه در حالت روشن نه باتری رو میشناسه نه شارژ میکنه انگار که باتری توی دستگاه نیست.
تقریبا کنار باتری به یه قطعه برخوردم که احتمالاً باتری رو تقویت میکنه.مشکل از این نیست؟
من که سر در نمیارم دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.

fd91d2789df449af9adb.jpg

fddd3d73882b4da99916.jpg

دوسته من این ماله اینه که وقتی باطری توی دستگاه نیست تنظیمات دستگاه بهم نریزه,مثل ساعت و...
حالا شما تنظیماتت بهم نمیریضه؟اگهر نه,یا باطری اصلی خراب شده,یا همین باطریه که عکسشو انداختید,باید یهجوری باطریشو تست کنید,حالا رو یه دستگاه دیگه یا....
یا میتونی این باطریرو با یه لامپی,المیچری چیزی تست کنی,ببینی اگر مشکل از اینه میتونی بری یه دونه بخری,ایشالا حل میشه

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوسته من این ماله اینه که وقتی باطری توی دستگاه نیست تنظیمات دستگاه بهم نریزه,مثل ساعت و...
حالا شما تنظیماتت بهم نمیریضه؟اگهر نه,یا باطری اصلی خراب شده,یا همین باطریه که عکسشو انداختید,باید یهجوری باطریشو تست کنید,حالا رو یه دستگاه دیگه یا....
یا میتونی این باطریرو با یه لامپی,المیچری چیزی تست کنی,ببینی اگر مشکل از اینه میتونی بری یه دونه بخری,ایشالا حل میشه

کاملا درسته
چون من وقتی اینو در آوردم ازش عکس گرفتم بعد گذاشتم سرجاش وقتی دستگاه امد بالا error تنظیم نبودن تاریخ و بایوس لپتاپ رو داد.
پس مشکل از این نیست
ولی آخه اگه مشکل از باتری هم باشه باید یه نوشنه ای از اینکه باتری توی دستگاه هست رو داشته باشه حداقل چراغ شارژش روشن شه.

BahramPT

Registered User
لایک‌ها
0
با آداپتور روشن ميشه؟ باتري چند وقته كار ميكنه؟
سوكتهاي اتصال باتري رو چك كن، شايد كثيف باشه.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
با آداپتور روشن ميشه؟ باتري چند وقته كار ميكنه؟
سوكتهاي اتصال باتري رو چك كن، شايد كثيف باشه.

خیر با آداپتور هم روشن نمیشه انگار اصلا باتری وجود نداره.
ار باتری زیاد کار نکرده.
سوکت ها هم تمیز کردم مشکل حل نشد:(

BahramPT

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم اينه كه اصلا اين لپتاپ شما با آداپتور روشن ميشه؟ (شما اصلا باتري رو در نظر نگير)

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
منظورم اينه كه اصلا اين لپتاپ شما با آداپتور روشن ميشه؟ (شما اصلا باتري رو در نظر نگير)

آره با اداپتور هیچ مشکلی نداره روبه راست.
ولی وقتی با اداپتور هم روشن میکنم چراغ مربوط به شارژدستگاه هم روشن نمیشه.

BahramPT

Registered User
لایک‌ها
0
ضريه نخورده؟ سقوط چطور؟
در هر صورت اگر مشكلتون سخت افزاري نباشه (باتري، اتصالات، كابلها و مادربورد)، شما با مسئوليت خودتون بايوس رو آپديت كن. از سايت dell آخرين ورژن بايوس منطيق با مدل لپتاپ رو دانلود كنيد و آپديت كنيد. (توي انتخاب مدل لپتاپ و بايوس خيلي دقت كنيد، چون ممكنه ديگه بالا نياد)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايوس رو اپ ديت كنيد

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
ضريه نخورده؟ سقوط چطور؟
در هر صورت اگر مشكلتون سخت افزاري نباشه (باتري، اتصالات، كابلها و مادربورد)، شما با مسئوليت خودتون بايوس رو آپديت كن. از سايت dell آخرين ورژن بايوس منطيق با مدل لپتاپ رو دانلود كنيد و آپديت كنيد. (توي انتخاب مدل لپتاپ و بايوس خيلي دقت كنيد، چون ممكنه ديگه بالا نياد)

بايوس رو اپ ديت كنيد

مرسی بابت پاسختون.

نه ضربه خورده نه سقوط
باتریش هم زیاد کار نکرده.
آپدیت میکنم ببینم چی میشه.

Last edited:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
آپدیت بایوس روش خواصی که نداره، من آخرین ورژنش رو بصورت یه فایل با فرمت (Application (.EXE دریافت کردم.
توی خود محیط ویندوز باید نصب کنم دیگه درسته؟

Last edited:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
قبل از نصب میگه باید باتری رو بزاری توی دستگاه! اصلا باتری رو نمیشناسه:(

بالا