• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوري در مورد pdf

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به تمام دوستان گل . من ميخوام براي پي دي اف هام يه ايکون بسازم که وقتي کسي دانلودش ميکنه يا بهش ميدمشون با ايکوني باشه که من طراحي کردم (نميخوام ايکون ادوب رو داشته باشه ) و يه سئوال ديگه اينکه ايا ميشه براي پي دي اف پسور گذاشت ؟؟؟ شما تا حالا ديديد چنين چيزي . ممنون از همه دوستاني که توجه ميکنن. دوستان ايا پسوردي هست که مانع از باز شدن فايل بشه ؟؟؟ يا نه فقط براي پرينت هستن لطفا" نحوه پسوند گذاري رو هم برام بگيد . ممنون . در ضمن ايکون هم استاد کنيد بازم 100هزار بار تشکر ميکنم.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
پسورد که میشه گذاشت. با PDF Factory اگر PDF کنید پسورد هم میشه بزارید. ولی آیکون کاملا مرتبط به سیستم شخصیه که استفاده میکنه و آدوب اکروبات ریدر اون فرمت فایل رو روی سیستم شخص رجیستر کرده. باید برای تغییر آیکون از فرمت دیگه ای استفاده کنید. و یا اینکه مثلا فایل PDF رو فشرده کنید و EXE و بعد آیکون اون EXE رو تغییر بدید.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نميشه.
آيکونش رو خود سيستم عامل بهش ميده .. از روي برنامه ادوب ريدري که نصب شده روي ويندوز.
شما روي ويندوز خودت ميتوني آيکونش رو سفارشي کني ولي وقتي فايل رو روي ويندوز ديگه اي ببري همونه.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنون حالا اين روشي که دوست عزيزم پرهام جان گفت دقيقا" چکار کنم براش ؟؟؟ مشکل پسورد هم حل شد از تو راهنماي برنامه خوندمش . اين ايکون رو يکاري بکنيد برام تو رو خدا . pdf رو چطور exe کنم ؟؟؟ يه توضيح کامل لطفا" ممنون ازتون شرمندم کرديد. انشا الله بتونم جبران کنم.

بالا