• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری افت شدید ورودی گوگل

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
سلام به همه دوستان به کمک شما نیاز دارم چند روزی است سایت من با افت ورودی گوگل مواجه است تقریبا ورودی گوگل از 4000هزار خوردی کشیده به 1000تا نمی دانم چکار کنم من تمام سایتمو چک کردن ولی مشکلی ندید سایتم جزع لیست سیاه گوگل هم نیست فقط یک ارور در سایت گوگل وبمستر دارم نمی دانم چیست و چگونه حل می شود روی همه دوستان برای کمک حساب می کنم یک عکس از گوگل وبمستر و ارور می زارم

Capture.PNG

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام به همه دوستان به کمک شما نیاز دارم چند روزی است سایت من با افت ورودی گوگل مواجه است تقریبا ورودی گوگل از 4000هزار خوردی کشیده به 1000تا نمی دانم چکار کنم من تمام سایتمو چک کردن ولی مشکلی ندید سایتم جزع لیست سیاه گوگل هم نیست فقط یک ارور در سایت گوگل وبمستر دارم نمی دانم چیست و چگونه حل می شود روی همه دوستان برای کمک حساب می کنم یک عکس از گوگل وبمستر و ارور می زارم

مشاهده پیوست 443907

ارورت چیه تو گوگل وب مستر؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
اون ارور نیست .

محتوای فایل robot.txt هست

دایرکتوری هایی که قراره توسط موتور سرچ , ایندکس نشن , را اونجا لیست کرده .

--
مشکل افت بازدید شما , از جای دیگه هست !

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
اون ارور نیست .

محتوای فایل robot.txt هست

دایرکتوری هایی که قراره توسط موتور سرچ , ایندکس نشن , را اونجا لیست کرده .

--
مشکل افت بازدید شما , از جای دیگه هست !

پس مشکل افت گوگل می تونه از کجا بشه من اصلا تعقیری در سایت ایجاد نکردم.پس گذینه بلک یورالز مال چی هست 7 تا زده

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
پس مشکل افت گوگل می تونه از کجا بشه من اصلا تعقیری در سایت ایجاد نکردم.پس گذینه بلک یورالز مال چی هست 7 تا زده

اولا که نقشه سایت شما استاتیک هست و این روش به درد نمیخوره، نقشه سایت باید شامل تاریخ بروزرسانی صفحه و... باشه فکرمیکنم برای وردپرس پلاگین هست در این زمینه. اون 7 تا هم میگین خطا میده چیز مهمی نیست و باعث افت بازدید نمیشه.

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
سلام نقشه سایت من با استفاده از پلاگین ال وان سیو پک ایجاد شده و پلاگین ها ی دیگه هم قبلا نصب بود ولی از کار افتادن برای این که مطالب سایت فکر کنم بالا بود .

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
طبیعی است . :eek:

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام نقشه سایت من با استفاده از پلاگین ال وان سیو پک ایجاد شده و پلاگین ها ی دیگه هم قبلا نصب بود ولی از کار افتادن برای این که مطالب سایت فکر کنم بالا بود .

حق با شماست، من الان چک کردم درسته.

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
به نظر شما افت ورودی گوگل سایت من از کجاست

بالا