• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری برای افت سرعت CPU لپتاپ

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام خدمت دوستان عزیز لطفآ کمکم کنید CPUلپ تاپم سرعتش افت کرده حدود یه 2روزه اینطور شده سرعت اصلی cpu 2.20گیگا هرتزه تا لپ تاپ روشن می کنم به خاطر افت سرعت تو ویندوز به سختی بالا میاد وحدود 10دقیقه باید صبر کنم تا سرعتش به حالت اول برگرده.وبعد به محض وصل شدن به اینترنت سرعتش مثل قبل افت می کنه و در قسمت CPU usage زده 100%و باید بازم به خاطر اینکه سرعتش به حالت اولیه برگرده 10دقیقه صبر کنم.
درضمن قبلآ در قسمت cpu usage در حالت عادی 0درصد ثابت می شد ولی الان تا سرعتش معمولی میشه اصلا ثابت نمیشه ودائم در حال تکان خوردن وعوض شدن سرعت میشه از 0میاد تا20 از 20 میاد15 وهمینطوری عوض میشه.
درکل از دوستانی که در این موارد سررشته دارند خواهشمندم کمکم کنند
باید ویندوزم عوض کنم؟ویندوز در حال استفاده ویستا هست
ایا مشکل سخت افزاری هست یعنی cpu خراب شده؟
اگه مشکل فقط به دست مغازه دار حل میشه پیشنهاد کنید؟
اگه تنظیمات داخل ویندوز باعث شده سرعتش بیاد پایین به صورت مفید وکامل راهنماییم کنید
واقعآ ممنون میشم اگه کمکم کنید
یاعلی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

ایا مشکل سخت افزاری هست یعنی cpu خراب شده؟
و
...وحدود 10دقیقه باید صبر کنم تا سرعتش به حالت اول برگرده.وبعد به محض وصل شدن به اینترنت سرعتش مثل قبل افت می کنه و در قسمت CPU usage زده 100%و باید بازم به خاطر اینکه سرعتش به حالت اولیه برگرده 10دقیقه صبر کنم...
. وقتي CPU مي‌چسبه به سقف!معمولن يك برنامه درون حافظه (كه بهشون مي‌گويند Process) يا تعدادي از آنها دارند از پروسسور شما كار مي‌كشند. حالا يا چنين برنامه‌هايي، برنامه‌هاي تازه نصب شده هستند كه چنين مشكلي را دارند ايجاد مي‌كنند يا برنامه‌هاي قبلي دچار مشكل شده‌اند، يا ويروسي باعث و باني اين مشكل هست يا ..... چندتا سوال:

1) برنامه ويروسياب شما چيست؟

2) برنامه فايروال شما چيست؟

3) در برنامه Windows Task Manager (سه كليد CTRL+ALT+DEL را فشار دهيد برنامه ذكر شده باز مي‌شود) در ستون CPU نگاه نماييد و نام برنامه‌‌اي كه درصد بالايي از CPU را به خود اشغال مي‌كند را در: زمان شروع به كار ويندوز و در زمان دسترسي به اينترنت را در اينجا بنويسيد.

4) اين بر نامه خيلي كوچك را دنلود نماييد. بعد فايل را از حالت فشرده خارج و اجرا نماييد (نصب نميشه) و روي دكمه Get System Information كليك نماييد و پس از چند ثانيه پنجره‌اي كه ظاهر مي‌شود را OK نماييد و روي دكمهSend Back Report...o كليك نماييد. سپس فايل Zipي كه در كنار فايل برنامه درست مي‌شود را براي من در اينجا آپلود نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/21
26.gif
103.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

و

. وقتي CPU مي‌چسبه به سقف!معمولن يك برنامه درون حافظه (كه بهشون مي‌گويند Process) يا تعدادي از آنها دارند از پروسسور شما كار مي‌كشند. حالا يا چنين برنامه‌هايي، برنامه‌هاي تازه نصب شده هستند كه چنين مشكلي را دارند ايجاد مي‌كنند يا برنامه‌هاي قبلي دچار مشكل شده‌اند، يا ويروسي باعث و باني اين مشكل هست يا ..... چندتا سوال:

1) برنامه ويروسياب شما چيست؟

2) برنامه فايروال شما چيست؟

3) در برنامه Windows Task Manager (سه كليد CTRL+ALT+DEL را فشار دهيد برنامه ذكر شده باز مي‌شود) در ستون CPU نگاه نماييد و نام برنامه‌‌اي كه درصد بالايي از CPU را به خود اشغال مي‌كند را در: زمان شروع به كار ويندوز و در زمان دسترسي به اينترنت را در اينجا بنويسيد.

4) اين بر نامه خيلي كوچك را دنلود نماييد. بعد فايل را از حالت فشرده خارج و اجرا نماييد (نصب نميشه) و روي دكمه Get System Information كليك نماييد و پس از چند ثانيه پنجره‌اي كه ظاهر مي‌شود را OK نماييد و روي دكمهSend Back Report...o كليك نماييد. سپس فايل Zipي كه در كنار فايل برنامه درست مي‌شود را براي من در اينجا آپلود نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/21
26.gif
103.gif

برنامه ويروسياب شما چيست؟
nod32

در برنامه Windows Task Manager (سه كليد CTRL+ALT+DEL را فشار دهيد برنامه ذكر شده باز مي‌شود) در ستون CPU نگاه نماييد و نام برنامه‌‌اي كه درصد بالايي از CPU را به خود اشغال مي‌كند را در: زمان شروع به كار ويندوز و در زمان دسترسي به اينترنت را در اينجا بنويسيد.
تو قسمت processes ستون cpu اینترنت اکسپلورر8 دارم حافظه اشغال می کنه48یا50 می زنه وقتی به حالت اولیه برمی گرده صفر میشه
task man.exe حافظه کمی نسبت به اکسپلورر اشغال می کنه.
برنامه فايروال شما چيست؟
یکم درباره فایروال توضیح میدی؟

برنامه رمز داره؟؟؟

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

تو قسمت processes ستون cpu اینترنت اکسپلورر8 دارم حافظه اشغال می کنه48یا50 می زنه وقتی به حالت اولیه برمی گرده صفر میشه
task man.exe حافظه کمی نسبت به اکسپلورر اشغال می کنه.
. اين اعداد كه فرموديد كه در ستون CPU هست، مربوط به درصد استفاده اون برنامه (Process) از CPU شما هست و نه ميزان يا درصد "حافظه اشغالي".
. لطفن دوباره به اسم Process نگاه كنيد و ببينيد نوشته explorer.exe يا نوشته iexplorer.exe . (دومي اينترنت اكسپلورر هست و نه اولي) در ضمن ببينيد آيا كدامش يا برنامه‌ي ديگه‌اي در شروع به كار ويندوز استفادش از CPU زياده؟؟

. در تصوير دوبرنامه در حال استفاده بيشتر از 10% از توان CPU بودند كه با دايره سبز مشخص نموده‌ام. (براي مثال!)

یکم درباره فایروال توضیح میدی؟
. فايروال‌ها كار نظارت بر ترافيك شبكه و برنامه‌هايي كه از شبكه قصد استفاده دارند را دارند. همچنين هر نوع دسترسي از خارج شبكه به سيستمي كه روش نصب هستند را هم نظارت و كنترل مي‌كنند. به عبارتي نظارت آنها دو طرفه هست. بعد كارشون اين هست كه هر برنامه‌ايي كه شما اجرا نموديد يا خودش به طريقي اجرا شده! و قصد دسترسي به اينترنت را دارد چك مي‌كند و اگر آن برنامه را بدون خطر تشخيص دهد اجازه دسترسي به آن را مي‌دهد در غير اينصورت از كاربر سوال مي‌كند كه مثلن فلان برنامه آيا اجازه دارد كه به شبكه دسترسي داشته باشد يا نه؟ (البته بر اساس نوع برنامه فايروال و تنظيماتشون نحوه نظارت‌ها هم فرق مي‌كند)

. آنچه گفته شد، وظيفه اصلي برنامه‌ةاي فايروال بود، ولي چندين سال پيش به اينبر كلي توانايي ديگه به آنها اضافه شد. توضيحات بيشتر در اين دو لينك موجود هست. فايروال Online Armor و فايروال Outpost.

برنامه رمز داره؟؟؟
. آره!! شرمنده!! لطف عين همين عبارت را كپي پيست نماييد:
ILovePT

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/21
26.gif
103.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. اين اعداد كه فرموديد كه در ستون CPU هست، مربوط به درصد استفاده اون برنامه (Process) از CPU شما هست و نه ميزان يا درصد "حافظه اشغالي".
. لطفن دوباره به اسم Process نگاه كنيد و ببينيد نوشته explorer.exe يا نوشته iexplorer.exe . (دومي اينترنت اكسپلورر هست و نه اولي) در ضمن ببينيد آيا كدامش يا برنامه‌ي ديگه‌اي در شروع به كار ويندوز استفادش از CPU زياده؟؟

. در تصوير دوبرنامه در حال استفاده بيشتر از 10% از توان CPU بودند كه با دايره سبز مشخص نموده‌ام. (براي مثال!)

. فايروال‌ها كار نظارت بر ترافيك شبكه و برنامه‌هايي كه از شبكه قصد استفاده دارند را دارند. همچنين هر نوع دسترسي از خارج شبكه به سيستمي كه روش نصب هستند را هم نظارت و كنترل مي‌كنند. به عبارتي نظارت آنها دو طرفه هست. بعد كارشون اين هست كه هر برنامه‌ايي كه شما اجرا نموديد يا خودش به طريقي اجرا شده! و قصد دسترسي به اينترنت را دارد چك مي‌كند و اگر آن برنامه را بدون خطر تشخيص دهد اجازه دسترسي به آن را مي‌دهد در غير اينصورت از كاربر سوال مي‌كند كه مثلن فلان برنامه آيا اجازه دارد كه به شبكه دسترسي داشته باشد يا نه؟ (البته بر اساس نوع برنامه فايروال و تنظيماتشون نحوه نظارت‌ها هم فرق مي‌كند)

. آنچه گفته شد، وظيفه اصلي برنامه‌ةاي فايروال بود، ولي چندين سال پيش به اينبر كلي توانايي ديگه به آنها اضافه شد. توضيحات بيشتر در اين دو لينك موجود هست. فايروال Online Armor و فايروال Outpost.

. آره!! شرمنده!! لطف عين همين عبارت را كپي پيست نماييد:
ILovePT

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/21
26.gif
103.gif
اول عکسی که گذاشتی لینکش خرابه.
هم این برنامه هست iexplorer.exe وهمtask mgr.exe فعلآ همینا زیاد مصرف می کنه
این عکس بازم زحمتش بکش راهنماییم کن

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. عكسه خراب نيست! باز سايت imageshack.us فيلتر شده! عكس را در خود PT گذاشتم در ضمن لطفن نتيجه ريپورت اون فايل را بفرستيد. همچنين با اين توضيحات Heuristic برنامه Nod خود را روي High قرار دهيد و كل سيستم را چك كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif

فایل های ضمیمه

• Windows_Task_Manager.gif
    Windows_Task_Manager.gif
    61 KB · نمایش ها: 10

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. عكسه خراب نيست! باز سايت imageshack.us فيلتر شده! عكس را در خود PT گذاشتم در ضمن لطفن نتيجه ريپورت اون فايل را بفرستيد. همچنين با اين توضيحات Heuristic برنامه Nod خود را روي High قرار دهيد و كل سيستم را چك كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif
دوست عزیز فایل رو خارج کردم موقع اجرا پیغام version not fuond میده به نظر این فابل تو ویستا جواب نمیده.
2بار تاحالا سیستم چک کردم اثری از ویروس نیست.همون چند تا فایل حافظه اشغال کردند

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

دوست عزیز فایل رو خارج کردم موقع اجرا پیغام version not fuond میده به نظر این فابل تو ویستا جواب نمیده.
. مشكلي نيست ولي اون برنامه روي ويستا و 7 بدون مشكل تست شده... اما اگه مطمئني كه ويروسي نيست سيستمتان مشكلي نيست!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. مشكلي نيست ولي اون برنامه روي ويستا و 7 بدون مشكل تست شده... اما اگه مطمئني كه ويروسي نيست سيستمتان مشكلي نيست!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif

پس عیب از کجاست؟؟؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. چون فقط مشكلتان با برنامه Internet Explorer هست (فرموديد اين پروسس iexplorer.exe خيلي از CPU مصرف مي‌كنه ديگه!؟) ممكنه به دليل نصب Toolbarي در IE باشه؟! هنگام نصب بعضي از برنامه‌ها اكثر كاربران دقت نمي‌كنند و همينطور Next مي‌كنند. اما ممكنه همراه نصب اون برنامه يك تولبار هم براي تبليغات و ... نصب بشه!!

. اگر تولباري به IE اضافه شده آن را Uninstall نماييد (همانطور كه يك برنامه را از Control Panel حذف مي‌كنيد) همچنين بد نيست كه كل Cache برنامه IE را هم خالي نماييد. اگر جواب نداد، براي تست FireFox را نصب نماييد و ببينيد آيا در هنگام استفاده از آن هم باز زياد از CPU سيستم كار كشيده مي‌شود؟!

. در ضمن برنامه فايروال Comodo را دنلود نماييد و نصب كنيد و ببينيد در هنگام دسترسي به اينترنت چه برنامه‌هايي قصد دسترسي به اينترنت را دارند؟! (توضيحات در همان لينك‌هايي كه دادم هست، محيط Comodo تا حدودي شبيه دوتايي هست كه معرفي نمودم)

2بار تاحالا سیستم چک کردم اثری از ویروس نیست.همون چند تا فایل حافظه اشغال کردند
. شايد تا كنون n-بار سيستمتان را با NOD اسكن كرده باشيد، اما آيا اون گزينه را كه من عرض كردم روشن نموده‌ايد و با روشن بودن آن اسكن كرده‌ايد؟؟!؟
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام senator@ عزيز
animsmilysmile.gif

. چون فقط مشكلتان با برنامه Internet Explorer هست (فرموديد اين پروسس iexplorer.exe خيلي از CPU مصرف مي‌كنه ديگه!؟) ممكنه به دليل نصب Toolbarي در IE باشه؟! هنگام نصب بعضي از برنامه‌ها اكثر كاربران دقت نمي‌كنند و همينطور Next مي‌كنند. اما ممكنه همراه نصب اون برنامه يك تولبار هم براي تبليغات و ... نصب بشه!!

. اگر تولباري به IE اضافه شده آن را Uninstall نماييد (همانطور كه يك برنامه را از Control Panel حذف مي‌كنيد) همچنين بد نيست كه كل Cache برنامه IE را هم خالي نماييد. اگر جواب نداد، براي تست FireFox را نصب نماييد و ببينيد آيا در هنگام استفاده از آن هم باز زياد از CPU سيستم كار كشيده مي‌شود؟!

. در ضمن برنامه فايروال Comodo را دنلود نماييد و نصب كنيد و ببينيد در هنگام دسترسي به اينترنت چه برنامه‌هايي قصد دسترسي به اينترنت را دارند؟! (توضيحات در همان لينك‌هايي كه دادم هست، محيط Comodo تا حدودي شبيه دوتايي هست كه معرفي نمودم)

. شايد تا كنون n-بار سيستمتان را با NOD اسكن كرده باشيد، اما آيا اون گزينه را كه من عرض كردم روشن نموده‌ايد و با روشن بودن آن اسكن كرده‌ايد؟؟!؟
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/22
26.gif
103.gif
راستی همون گزینه explorer.exe که تو CPU حجم بیشتری از سرعت می گرفت رفتم به ادرسی که برنامه وجود داره تو درایو cپوشه ویندوز بود تا خواستم برنامه اجرا کنم به جای اینکه نرم افزار باز بشه مثل چند ماهه پیش بود یه سری از ویروس اومده بود که مثل new folder تو ویندوزبود که به محض اجرا یه صفحه جداگانه که my Documents باز می کرد ضاهر میشد.
حالا این ایکن تا دابل کلیک می کنم یه پنجره جداگانه my Documentsنمایش داده میشه.
حالا به نظر شما این ویروس نیست؟؟؟
نکنه مثل new folder های ویروسی این ایکنم ویروسی باشه.پاکش کنم؟؟؟
راهنماییم کنید؟؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
کسی نیست راهنماییم کنه.
پاکش کنم یانه؟:(

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خیر اینجور که پیداست یه تعمیرکار حرفه ای تو این سایت وجود نداره:(