• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری:خرید سیستم با 530 تومان

mojtabajuuuuuun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان
می بخشید که این مساله رو اینجا مطرح می کنیم، آخه فوریه!
لطفا من رو راهنمایی کنید
من مانیتور و CD-ROM و CD-WRITER و keyboard رو دارم(مال 8 سال پیش:blink: )
ولی همین ها هم از سرم زیاده
حالا من 530 تومان money دارم
دوستان، از اونجایی که فرمودید pentium D بدرد نمیخوره، بی خیال پنتیوم D شدم،از طرفی پولم برای core 2 duo هم خیلی کمه:(
بنابر این رفتم سراغ AMD3800 دو هسته ای که در کمال تعجب دیدم قیمت 210 میگن یا با مادربورد اجباری 410 تومن
تازه گفتن که شاید بعد از یک ماه هم قیمت پایین نیاد!:wacko:
حالا با این قیمت های حدودی که عرض می کنم من رو راهنمایی کنید(اجرتون با.......ثواب ببرید )
در ضمن اینو بگم که اصلا قصد ندارم هیچ قطعه ای رو بعدا upgrade کنم، البته شاید RAM رو بعدا اضافه کنم، ولی الان پولشو ندارم!
CPU: حدود 150 تومان، Intel or AMD
mainboard: حدود 110
RAM : احتمالا 512 کافیه!اگه CPU پیشنهادی دوستان AMD هست، باس 800 باشه و اگه CPU پیشنهادی دوستان Intel هست، باس 667 باشه،با تاخیر مناسب،اگه dual channel memory باشه که عالیه:حدود 80 تومان
VGA : اگه 256 REAL باشه و 128 بیت و GT و PCIE که عالیه و به درد game بخوره، مثلا PEC7& QUAKE4& DOOM3& battlefield2:حدود 80 تومان
hard : ساتا 2 باشه و 160G : حدود 60 تومن:_البته 120G هم باشه مشکلی نیست،یعنی می تونید پولش رو بزارید رو بقیه موارد، مثلا CPU
case&power: حدود 45 تومن
mouse: حدود 5 تومان
توجه:در ضمن ترجیحا اگه مادربورد مورد نظرتون اینا رو ساپرت کنه که واقعا مرسی کم الله!البته میدونم که با این پول توقع زیادی دارم، ولی در جوابتون به این مورد ها هم اشاره کنید که مادربورد کدوم موارد رو ساپورت می کنه یا نه؟
1)chipset خوب و جدید، البته تا جایی که خیلی گرون نشه
2)SATA2 or PATA
DDR2-800 (3
ATA 133 Raid (4
PCIExpress (5 برای کارت گرافیک
6)DUAL MEMORY
7)کارت شبکه onboard
لطفا قیمت حدودی قطعات پیشنهادیتون رو هم ورقوم بفرمایید.
امیدوارم amd>intel & saeid & کیوان & mohammadR & rax & jacky و بقیه دوستان کمک کنن، واقعا من رو مدیون ودتون می کنید
با تشکر از همه دوستان عزیز
لطفتون مستدام

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام من قبلا سيستم به شما معرفي نكردم يادم نيست دقيقا .
169.gif
با اين حال اگه نكردم كه هيچي اگرم كردم يه بار ديگه ميگم .
286.gif

CPU بستگي داره قيمت CPU AMD چقدر بشه و اصلا CPU AMD مدلهاي X2 شون كي تو بازار ميان با فرض اينكه CPU هاي X2 AMD با قيمت معقولش تو بازار اومده باشه شما ميتوني يدونه AMD X2 3800 بگيري كه قيمت معقولش 150-160 اگرم قيمتش اين نباشه احتمالا ميره حدود 200 تومن كه خريدش كاملا اشتباهه وقتي Core 2 هست . ولي چند روز پيش كه اصلا AMD AM2 X2 در بازار موجو نبود .

رمم البته جناب ركس از من خيلي واردتر هستند ولي اگه بودم با بودجه شما 80 تومن پول رم نميدادم و اون 20-30 تومن اضافي رو پول كارت گرافيك ميزاشتم تا بتونم يه كارت مناسب براي بازي بگيرم . من نظرم روي Patriot يا OCZ با باسه 667 هست يا حتي 533 ميتوني دو تا اسلات 256Mb بگيري دوال ببندي ولي يدونه 512 بگيري هم ارزونتر درمياد هم بعدا كه خواستي رمت رو احتمالا ارتقا بدي يه 512 ديگه ميگيري ميزاري كنارش .

كارت گرافيك با 80 تومن كارت GT نميتوني بگيري كارت خيلي مناسبي براي بازي هم نميتوني بگيري چون 7300GT هست كه بين 90-100 تومنه و كارت بعدي كه از 7300GT قويتر و گرونتره 7600GS هست كه كمترين قيمتش 130 تومنه براي 7300GT به توصيه دوست خوبم AMD جان Inno3d 7300GT 256Mb رو ميتوني بگيري كه قيمتش حدودا 100 تومنه و براي 7600gs هم ميتوني PNY 7600GS 256Mb رو بگيري كه 130 تومنه .

هارد هم ميتوني با 60 تومن يا حالا يه 2-3 تومن بالا پايين هارد 160 بگيري البته هارد يكمي گرون شده ولي نه خيلي هاردم به اول وسترن بگير اگه نبود هيتاچي يا سامسونگ بگير ولي سعي كن ماكستور نگيري كه بايد قيژ قيژش رو تحمل كني .

مينبوردم براي AMD فعلا مثل اينكه Epox MF4 Ultra-3 قابل اعتمادترين مينبورد البته سري KN9 كمپاني Abit هم بد نيست .

كيس هم گرين بگير كه كيسهاي معموليش 28-30 تومنه پاورم يدونه 480 وات يا 530 وات گرين بگير كه بين 25-30 تومن ميشه

بالا