mojtabajuuuuuun
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 53
- لایکها
- 0
با سلام به همگی دوستان
می بخشید که این مساله رو اینجا مطرح می کنیم، آخه فوریه!
لطفا من رو راهنمایی کنید
من مانیتور و CD-ROM و CD-WRITER و keyboard رو دارم(مال 8 سال پیش:blink: )
ولی همین ها هم از سرم زیاده
حالا من 530 تومان money دارم
دوستان، از اونجایی که فرمودید pentium D بدرد نمیخوره، بی خیال پنتیوم D شدم،از طرفی پولم برای core 2 duo هم خیلی کمه
بنابر این رفتم سراغ AMD3800 دو هسته ای که در کمال تعجب دیدم قیمت 210 میگن یا با مادربورد اجباری 410 تومن
تازه گفتن که شاید بعد از یک ماه هم قیمت پایین نیاد!:wacko:
حالا با این قیمت های حدودی که عرض می کنم من رو راهنمایی کنید(اجرتون با.......ثواب ببرید )
در ضمن اینو بگم که اصلا قصد ندارم هیچ قطعه ای رو بعدا upgrade کنم، البته شاید RAM رو بعدا اضافه کنم، ولی الان پولشو ندارم!
CPU: حدود 150 تومان، Intel or AMD
mainboard: حدود 110
RAM : احتمالا 512 کافیه!اگه CPU پیشنهادی دوستان AMD هست، باس 800 باشه و اگه CPU پیشنهادی دوستان Intel هست، باس 667 باشه،با تاخیر مناسب،اگه dual channel memory باشه که عالیه:حدود 80 تومان
VGA : اگه 256 REAL باشه و 128 بیت و GT و PCIE که عالیه و به درد game بخوره، مثلا PEC7& QUAKE4& DOOM3& battlefield2:حدود 80 تومان
hard : ساتا 2 باشه و 160G : حدود 60 تومن:_البته 120G هم باشه مشکلی نیست،یعنی می تونید پولش رو بزارید رو بقیه موارد، مثلا CPU
case&power: حدود 45 تومن
mouse: حدود 5 تومان
توجه:در ضمن ترجیحا اگه مادربورد مورد نظرتون اینا رو ساپرت کنه که واقعا مرسی کم الله!البته میدونم که با این پول توقع زیادی دارم، ولی در جوابتون به این مورد ها هم اشاره کنید که مادربورد کدوم موارد رو ساپورت می کنه یا نه؟
1)chipset خوب و جدید، البته تا جایی که خیلی گرون نشه
2)SATA2 or PATA
DDR2-800 (3
ATA 133 Raid (4
PCIExpress (5 برای کارت گرافیک
6)DUAL MEMORY
7)کارت شبکه onboard
لطفا قیمت حدودی قطعات پیشنهادیتون رو هم ورقوم بفرمایید.
امیدوارم amd>intel & saeid & کیوان & mohammadR & rax & jacky و بقیه دوستان کمک کنن، واقعا من رو مدیون ودتون می کنید
با تشکر از همه دوستان عزیز
لطفتون مستدام
می بخشید که این مساله رو اینجا مطرح می کنیم، آخه فوریه!
لطفا من رو راهنمایی کنید
من مانیتور و CD-ROM و CD-WRITER و keyboard رو دارم(مال 8 سال پیش:blink: )
ولی همین ها هم از سرم زیاده
حالا من 530 تومان money دارم
دوستان، از اونجایی که فرمودید pentium D بدرد نمیخوره، بی خیال پنتیوم D شدم،از طرفی پولم برای core 2 duo هم خیلی کمه
بنابر این رفتم سراغ AMD3800 دو هسته ای که در کمال تعجب دیدم قیمت 210 میگن یا با مادربورد اجباری 410 تومن
تازه گفتن که شاید بعد از یک ماه هم قیمت پایین نیاد!:wacko:
حالا با این قیمت های حدودی که عرض می کنم من رو راهنمایی کنید(اجرتون با.......ثواب ببرید )
در ضمن اینو بگم که اصلا قصد ندارم هیچ قطعه ای رو بعدا upgrade کنم، البته شاید RAM رو بعدا اضافه کنم، ولی الان پولشو ندارم!
CPU: حدود 150 تومان، Intel or AMD
mainboard: حدود 110
RAM : احتمالا 512 کافیه!اگه CPU پیشنهادی دوستان AMD هست، باس 800 باشه و اگه CPU پیشنهادی دوستان Intel هست، باس 667 باشه،با تاخیر مناسب،اگه dual channel memory باشه که عالیه:حدود 80 تومان
VGA : اگه 256 REAL باشه و 128 بیت و GT و PCIE که عالیه و به درد game بخوره، مثلا PEC7& QUAKE4& DOOM3& battlefield2:حدود 80 تومان
hard : ساتا 2 باشه و 160G : حدود 60 تومن:_البته 120G هم باشه مشکلی نیست،یعنی می تونید پولش رو بزارید رو بقیه موارد، مثلا CPU
case&power: حدود 45 تومن
mouse: حدود 5 تومان
توجه:در ضمن ترجیحا اگه مادربورد مورد نظرتون اینا رو ساپرت کنه که واقعا مرسی کم الله!البته میدونم که با این پول توقع زیادی دارم، ولی در جوابتون به این مورد ها هم اشاره کنید که مادربورد کدوم موارد رو ساپورت می کنه یا نه؟
1)chipset خوب و جدید، البته تا جایی که خیلی گرون نشه
2)SATA2 or PATA
DDR2-800 (3
ATA 133 Raid (4
PCIExpress (5 برای کارت گرافیک
6)DUAL MEMORY
7)کارت شبکه onboard
لطفا قیمت حدودی قطعات پیشنهادیتون رو هم ورقوم بفرمایید.
امیدوارم amd>intel & saeid & کیوان & mohammadR & rax & jacky و بقیه دوستان کمک کنن، واقعا من رو مدیون ودتون می کنید
با تشکر از همه دوستان عزیز
لطفتون مستدام