• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری . خوهشا کمک کنید

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان عزیز

تمام عکسهای روی کامپیوترم پرید که نزدیک به 3-4 گیگ بود . اولش وارد فولدر که میشدم عکسها رو نشون نمیداد و حجم فلدر رو هم 37 کیلو نشون میداد . با kasperskyاسکن کردم که تمامی اون فلدرها رو به عنوان تروژان شناخت و تمامشون رو حذف کرد که الان حتی اون فلدرها هم دیگه وجود ندارند . البته حجم زیادی از درایورها کم نشده . یعنی ممکنه حذف نشده باشند و اینکه ایا امکان برگردوندن اونها هست . خواهشا کمک بفرمایید .

باتشکر

موفق و موید باشید

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
بستگی داره ویروس کش چجوری تنظیم شده باشه

یا میبره تو قرنطینه که در اینصورت پاک نکرده و قایم کرده تو خودش یا اینکه تنظیم شده که پاک کنه. که معلومه...

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان از راهنماییتان ممنونم . ولی از کجا میشه متوجه شد روی کدام حالت قرار گرفته . و من اسکن کردن رو روی یکی از درایوها انجام دادم . ممکنه سایر داریوها رو عکساشو برگردوند؟شنیدم نرم افزاری هست که میتونه اطلاعات حذف شده رو دوباره احیاء کنه .

ممنونم

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
بستگی به برنامه داره متفاوته....

توی ستینگ برو نوشته در صورت پیدا شدن ویروس کدام حالتها انجام بشه...مثلا پاک بشه یا تو قرنطینه بره و نگهداری بشه ....

نیازی به برنامه های برگردوندن فایل نیست.

تو همونجایی که ویروسیاب نصبه برو تو فایلهاش بگرد قسمت قرنطینه یا چیزی شبیه اون پیدا میشه...

حرکت اشتباه نکنی!!!

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بستگی به برنامه داره متفاوته....

توی ستینگ برو نوشته در صورت پیدا شدن ویروس کدام حالتها انجام بشه...مثلا پاک بشه یا تو قرنطینه بره و نگهداری بشه ....

نیازی به برنامه های برگردوندن فایل نیست.

تو همونجایی که ویروسیاب نصبه برو تو فایلهاش بگرد قسمت قرنطینه یا چیزی شبیه اون پیدا میشه...

حرکت اشتباه نکنی!!!

حامد جان از کمکتون خیلی متشکرم . عکسها رو در kaspersky که پیدا نکردم ولی موضوع اینه که عکسهای تمام درایوها رو پاک کرده و بنده فقط یکی از درایوها رو اسکن کردم و بقیه رو کاری نداشتم . اگه ممکنه بفرمایید عکسهای سایر درایوها رو چطور برگردونم .

از راهنماییتان خیلی ممنونم

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام خوب هستيد به احتمال زياد از اين دست ويروس هاي است كه فولدر رو سيستم و يا هيدن ميكنه
ببين هيدنشون نكرده ؟يا سيستم
توي folder options توي تب view گزينه show hidden files را انتخاب و گزينه hide protected system .... رواز حالت انتخاب شده در بياور ببين درست ميشه

اميدوارم كمك كنه

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
نمیدونم چرا اینکارو کرده

البته چون من با این برنامه کار نکردم از ستینگش خبر ندارم

ولی اگه مطمئنی که کلا عکسهات پاک شده بهتره همون لحظه کامپیوتر رو خاموش کنی اگه میخوای به عکسهات برسی.

کوچکترین حرکتی منجر به از دست رفتن همیشگی فایلهات میشه........

اینو برای روز مبادا که میخوای از برنامه های ریکاوری استفاده کنی میگم.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خوب هستيد به احتمال زياد از اين دست ويروس هاي است كه فولدر رو سيستم و يا هيدن ميكنه
ببين هيدنشون نكرده ؟يا سيستم
توي folder options توي تب view گزينه show hidden files را انتخاب و گزينه hide protected system .... رواز حالت انتخاب شده در بياور ببين درست ميشه

اميدوارم كمك كنه

با سلام

سعید جان کاری که شما اشاره فرمودین رو انجام دادم ولی فقط بخشی از عکسها برگشت :( . اگه ممکنه لطفا راهنمایی بفرمایید برنامه ای هست که بشه عکسها رو برگردوند ؟حامد جان شما هم لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

موفق باشید

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
متاسفانه من با اون برنامه کار نکردم و آشنایی کامل ندارم

اما اگه میخوای ریکاوری کنی از برنامه Recovery My Files استفاده کن و با احتیاط!!!

و بدون که یکبار بیشتر نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ! پس حواستو خوب جمع کن برای تنظیماتش تا مثل ویروس کش کار خرابتر از این نشه.

هر وقت خواستی بگو منم کمکت کنم.

اما بازم میگم تا وقتی داری با سیستم کار میکنی امیدی به برگردوندن فایلهات نیست.

چون هی وضع بدتر میشه.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه من با اون برنامه کار نکردم و آشنایی کامل ندارم

اما اگه میخوای ریکاوری کنی از برنامه Recovery My Files استفاده کن و با احتیاط!!!

و بدون که یکبار بیشتر نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ! پس حواستو خوب جمع کن برای تنظیماتش تا مثل ویروس کش کار خرابتر از این نشه.

هر وقت خواستی بگو منم کمکت کنم.

اما بازم میگم تا وقتی داری با سیستم کار میکنی امیدی به برگردوندن فایلهات نیست.

چون هی وضع بدتر میشه.

حامد جان از راهنماییتان خیلی متشکرم . ولی برنامه ای نیست که ضریب ریسک پایین تری داشته باشه و اینکه حجم برنامه در حدی هست که دانلود کنم یا نه ؟ و چرا کار بیشتر باعث میشه وضع بدتر بشه .

خیلی متشکر

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
حامد جان از راهنماییتان خیلی متشکرم . ولی برنامه ای نیست که ضریب ریسک پایین تری داشته باشه و اینکه حجم برنامه در حدی هست که دانلود کنم یا نه ؟ و چرا کار بیشتر باعث میشه وضع بدتر بشه .

خیلی متشکر

سلام دوست من

هر فایل رو شما وارد کامپیوتر شما شود بعد از پریدن . این فایل جایگزین فایلهای پریده شده میشه یعنی وارد اون فضا خالی میشه. برنامه های زیادی هست برای برگشت فایل یکی Easy Recovery Professional Edition 6.1 است که بهترین است . اگر واقعا بشه این عکسها رو برگردوند این برنامه میکنه اگر نه که باید در حسرت فایلها ماند:(

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8

خیلی متشکر

حدود 6 مگابایته

تو سی دی های نرم افزاری هست.

همه این برنامه ها اینطوری هستند چون ساختار هارد و ویندوز اینطوریه.

وقتی فایلی پاک میشه در حقیقت هنوز وجود داره اما آدرسش پاک شده (صفر و یک ها هنوز هستند) که این برنامه ها فقط آدرسها رو بر میگردونن سر جاش و در نتیجه فایل پدیدار میشه.

حالا اگه شما هر کجای اون درایو که عکسهات پاک شده ( هر کجاش!!!) هر نوع فایل جدیدی کپی کنی در حقیقت آدرس فایل قبلی (عکسهات که پاک شده) از بین میره و آدرس جدید ایجاد میشه.

برای هیمن مهمه که با سیستم کار نکنی و اگه خیلی ضروریه باید هیچ نوع فایلی هیچ کجای سیستم کپی نکنی

حتی نصب برنامه یا رایت سی دی یا اجرای برنامه های مختلف چون هنگام اجرا هی از خودشون فایلهای تمپ تولید میکنن. و قضیه میشه همون...

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست من

هر فایل رو شما وارد کامپیوتر شما شود بعد از پریدن . این فایل جایگزین فایلهای پریده شده میشه یعنی وارد اون فضا خالی میشه. برنامه های زیادی هست برای برگشت فایل یکی Easy Recovery Professional Edition 6.1 است که بهترین است . اگر واقعا بشه این عکسها رو برگردوند این برنامه میکنه اگر نه که باید در حسرت فایلها ماند:(

برنامه ای که شما میگی تخصص اصلیش تو فایلهای تصویریه

بدرد این کار نمیخوره.

در ضمن حجمش 250 مگابایته و قابل دانلود نیست.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
برنامه ای که شما میگی تخصص اصلیش تو فایلهای تصویریه

بدرد این کار نمیخوره.

در ضمن حجمش 250 مگابایته و قابل دانلود نیست.

دوست من شوخی نکن دیگه :blush: . من یکی 4 ساله ازش استفاده می کنم و تنها چیزی که بد برمیگردونه همین فایلهای تصویریه . چون نظم فیلمها و فایلهای حجیم رو در صورتی که بعد از پاک شدن با کامپیوتر کار کنی بهم می زنه . من بیشتر دیتا و فایلهای موسیقیم رو بر می گردوندم باهاش و تا به حال هم مشکلی نداشتم.

از نظر حجمی هم حرفی از دانلود نزدم بلکه در بازار راحت پیدا میشه .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم با easy recovery موافقم .

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
دوست من شوخی نکن دیگه :blush: . من یکی 4 ساله ازش استفاده می کنم و تنها چیزی که بد برمیگردونه همین فایلهای تصویریه . چون نظم فیلمها و فایلهای حجیم رو در صورتی که بعد از پاک شدن با کامپیوتر کار کنی بهم می زنه . من بیشتر دیتا و فایلهای موسیقیم رو بر می گردوندم باهاش و تا به حال هم مشکلی نداشتم.

از نظر حجمی هم حرفی از دانلود نزدم بلکه در بازار راحت پیدا میشه .

توی عکس به پای اون برنامه نمیرسه.

حرف دانلود هم دوستمون زد.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از راهنمایی همه دوستان متشکر و ممنونم . خیلی لطف میفرمایید

اگه بخوام با easy recovery کار کنم کسی از دوستان میتونه بنده رو راهنمایی کنه ؟ و کار با این نرم افزار راحته یا نه چون تا به حال باهاش کار نکردم

با سپاس

موفق باشید.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
از راهنمایی همه دوستان متشکر و ممنونم . خیلی لطف میفرمایید

اگه بخوام با easy recovery کار کنم کسی از دوستان میتونه بنده رو راهنمایی کنه ؟ و کار با این نرم افزار راحته یا نه چون تا به حال باهاش کار نکردم

با سپاس

موفق باشید.

کار باهاش راحته.

همه چی مشخصه....ولی بازم میگم تو برگردوندن عکس بپای اون یکی نمیرسه.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کار باهاش راحته.

همه چی مشخصه....ولی بازم میگم تو برگردوندن عکس بپای اون یکی نمیرسه.

دوستان عزیز چون عکسها واسم خیلی حیاتی و مهم می باشند ( حدود 5 سال جمع آوری عکسهای مختلف از ماشینهای اسپرت داخلی و خارجی که اگه بپره بدست اوردنشون غیر ممکنه ) برنامه ای میخوام با کارایی بالا و ضریب ریسک پایین . حالا هر طور که اساتید صلاح میدونن بفرمایید که دست به کار بشم

متشکرم

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان عزیز چون عکسها واسم خیلی حیاتی و مهم می باشند ( حدود 5 سال جمع آوری عکسهای مختلف از ماشینهای اسپرت داخلی و خارجی که اگه بپره بدست اوردنشون غیر ممکنه ) برنامه ای میخوام با کارایی بالا و ضریب ریسک پایین . حالا هر طور که اساتید صلاح میدونن بفرمایید که دست به کار بشم

متشکرم

سلام

ببنید هیچ ضرری نداره فقط یک هارد بک آپ می خوای اطلاعات رو بریزی اونجا . اگر هم برنگردوند هیچ مشکلی برات در صورت هارد بک آپ ایجاد نمی کنه و میری سراغ برنامه دیگه ..

بالا