• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری در رابطه با 3250

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من یک گوشی 3250 خریدم چند تا راهنمایی می خواستم ازتون
اول تنظیمات مربوط به رینگ تن و زنگ اس ام اس رو پیدا نمی کنم کجاست
دوم این گوشی تنظیم مربوط به تعداد اس ام اس داره message center یا تنظیم مربوط به مدت زمانی که زنگ زده ایم یا صحبت کرده ایم من اینارو پیدا نمی کنم یعنی این گوشی اینارو نداره
یکی بیاد مکم کنه:( :( :( :( :(

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تنظیم رینک تن و زنگ اس ام اس برو تو قسمت پروفایل تو قسمت TOOLS هستش ....
تنظیم مربوط به مدت زمانی که زنگ زده ایم یا صحبت کرده ایم من اینارو پیدا نمی کنم یعنی این گوشی اینارو نداره
برو تو فولدر Myown بعد » Log

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بچه ها من یک گوشی 3250 خریدم چند تا راهنمایی می خواستم ازتون
اول تنظیمات مربوط به رینگ تن و زنگ اس ام اس رو پیدا نمی کنم کجاست
دوم این گوشی تنظیم مربوط به تعداد اس ام اس داره message center یا تنظیم مربوط به مدت زمانی که زنگ زده ایم یا صحبت کرده ایم من اینارو پیدا نمی کنم یعنی این گوشی اینارو نداره
یکی بیاد مکم کنه:( :( :( :( :(

با اجازه از مدير محترم موبايل جناب xPlod ،
دوست عزيز!
پيشنهاد مي‌كنم متن قوانين بخش موبايل رو يك بار ديگه مرور بفرماييد (برخي از موارد قوانين اين بخش اين بوده):

- قبل از ایجاد موضوع جدید، توسط جستجو مطمئن شوید که توسط شخص دیگری ایجاد نشده باشد.
- سوالات و مطالب تکراری - بدون هیچ توضیحی - حذف خواهند شد .
- حتما توجه داشته باشید که تیتر، باموضوع مرتبط باشد. تيترهاي نامربوط مانند "کمک ! ، یکی کمکم کنه !، کدوم بهتره ، چی بخرم و ... " تصحيح خواهند شد.
- اگر دو یا چند دستگاه را مقایسه میکنند سعی کنید از تصاویر دستگاهها استفاده کرده و مرجع اطلاعات را مشخص کنید.
- سوال خود را تحت یک موضوع و فقط یکبار مطرح کنید و از تکرار سوال در Topic های دیگر خودداری کنید.
- از لينك دادن به نرم افزارهاي Crack شده و Key Generator ها جدا خودداري كنيد. اين موارد را با استفاده از تگ Code معرفي كنيد.
- اگر سوال یا مشکل شما بی جواب مانده ، از پست زدن های بیهوده و استفاده از عبارتهای : "پس چی شده ؟!، کسی نیست کمک کنه ؟، تروخدا یکی کمک کنه ! و ..." پرهیز! کنید .

ضمنا تا اونجايي كه من مي‌دونم بحث هاي زيادي در مورد گوشي 3250 صورت گرفته كه مي‌تونيد با سرچ و جستجو مطالب مورد نيازتون رو از اونجا پيدا كنيد.
موفق باشيد.

بالا