• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری در زمینه اپلود سنتر

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان،
من چند وقت پیش قصد کردم یه اپلود سنتر راه اندازی کنم که وقتی از چند نفر پرسیدم گفتن باید روی هاست دانلود راه بندازیش،منم یه هاست دانلود با پهنای باند نامحدود گرفتم و وقتی رفتم سراغ نصب اسکریپت با مشکل مواجه شدم چون همه اپلود سنتر ها از جمله کلیجا و mihalism دیتابیس میخوان که هاست دانلود نداره!!!
خودم هم سایت 8pic.ir رو دیده بودم که روی هاست های دانلود هاست دی ال بود و mihalism رو نصب کرده بود و الان گیج شدم که چکار کنم،
اگه هاست دانلود دیتابیس نداره چجور 8pic.ir اومده mihalism که نیاز به دیتابیس داره رو نصب کرده?من چجور میتونم اینکارو کنم?
ممنون میشم کسی از بچه ها کمکم کنه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
هاست دی ال دیتابیس رو روی یه هاست دیگه نگه میداره روی یه هاست اشتراکی
بین این دو ارتباط برقرار میکنه اگه از هاست دی ال سرویس دارید بگید خودشون اینکار رو انجام میدن

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
هاست دی ال دیتابیس رو روی یه هاست دیگه نگه میداره روی یه هاست اشتراکی
بین این دو ارتباط برقرار میکنه اگه از هاست دی ال سرویس دارید بگید خودشون اینکار رو انجام میدن

متشکرم دوست عزیز،
ولی من از هاست دی ال هاست نگرفتم,
با این وضع باید چه کار کنم?شما اسکریپتی سراغ ندارید که دیتابیس نخواد و قوی باشه?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
متشکرم دوست عزیز،
ولی من از هاست دی ال هاست نگرفتم,
با این وضع باید چه کار کنم?شما اسکریپتی سراغ ندارید که دیتابیس نخواد و قوی باشه?

از این اسکریپت cheverto استفاده کنید
نسخه 2.2

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز آپلود سنتر به این صورت هستش که در فایل تنظیمات باید مسیر آپلود رو روی یک اف تی پی بذارید و خود سایت روی هاست 100 مگی نصب کنید اما فایلاش رو هاست دانلود باشن هرگز هاست دانلود و وب رو یکی نکنید چون سرعت لود سایت پایین میاد.
کمک خواستید با بنده تماس بگیرید در انجمن

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
از این اسکریپت cheverto استفاده کنید
نسخه 2.2

دوست عزیز آپلود سنتر به این صورت هستش که در فایل تنظیمات باید مسیر آپلود رو روی یک اف تی پی بذارید و خود سایت روی هاست 100 مگی نصب کنید اما فایلاش رو هاست دانلود باشن هرگز هاست دانلود و وب رو یکی نکنید چون سرعت لود سایت پایین میاد.
کمک خواستید با بنده تماس بگیرید در انجمن

از راهنمایی هاتون متشکرم دوستان.

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بالا