• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری در مورد دانشگاه

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
راستش یه مشکلی برام پیش اومده.
من نیمه دوم دبیرستان رو تو مدرسه بزرگسال گذروندم) چون درس نمیخوندم
حالا 7.8 تا درس مونده و مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم مونده الان یه مشکلی پیش اومده که میخوام خیلی زود برم دانشگاه دیروز شنیدم میگفتن اشنا داشتی باشی میتونی به مبلغی دیپلم رو خرید.
واقعا همچین چیزی امکان داره? و اینکه میشه من 3.4 تا درس تخصصی رو قبول بشم برم دانشگاه ازاد و تو دانشگاه اونا رو هم ترتیبش بدم میشه?

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
فروش انواع مدارک : ابتدایی - راهنمایی - دبیرستان - دیپلم - پیش دانشگاهی - فوق دیپلم - لیسانس - فوق لیسانس - دکتری - PHD و ...

برای اطلاع بیشتر با 118 تماس بگیرید.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان
راستش یه مشکلی برام پیش اومده.
من نیمه دوم دبیرستان رو تو مدرسه بزرگسال گذروندم) چون درس نمیخوندم
حالا 7.8 تا درس مونده و مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم مونده الان یه مشکلی پیش اومده که میخوام خیلی زود برم دانشگاه دیروز شنیدم میگفتن اشنا داشتی باشی میتونی به مبلغی دیپلم رو خرید.
واقعا همچین چیزی امکان داره? و اینکه میشه من 3.4 تا درس تخصصی رو قبول بشم برم دانشگاه ازاد و تو دانشگاه اونا رو هم ترتیبش بدم میشه?

نه عزیزم نشدنیه

من یکی از دوستانم همچین اتفاقی برای افتاده بود ، 2 سال ترک تحصیل کرده بود

جد و آبادشو آوردن جلو چشاش تا دیپلم بهش بدن ، با اینکه آشنا داشت ولی نشست از اول همه درسارو خوند و دونه دونه رفت امتحان داد ، بعد از یک سال دوندگی و پیگیر شدن تازه امسال قرار شده بهش دیپلم بدن ، که البته هنوزم ندادن.

خیلی سخت میگیزن . حتی باید بری ارشاد هم امتحان بدی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش میتونی یسر بزنی این مراکز آموزش از راهه دور
من یکی از دوستانم میرفت اولا که واسه هر درس یه تعداد سوال میدادن فقط و دوم اینکه سره امتحان تقلب آزاد بود فقط وقتی بازرس میومد خودشون میگفتن که تقلب نکنید وقتی میرفت ازاد میشد همون برگه سوال جوابارو میگذاشتی رو میز مینوشتی
درسایی مثله دیفرانسیل و گسسته رو بالایه 16 شد
اینم یجور خریده مدرک بصورته قانونی هستش اگر تهران باشی بگو تا ادرس بدم بهت

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نکته دیگه اینکه دانشگاه ازاد قبول بشی بدونه مدرک پیش دانشگاهی ثبته نامت نمیکنن رزرو میمونی تا کاراتو بکنی و ورودیه بهمن ماه میشی قبلنا ازت یه وثیقه میگرفتن تا بیاری اما الان دیگه این کارو نمیکنن

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
نکته دیگه اینکه دانشگاه ازاد قبول بشی بدونه مدرک پیش دانشگاهی ثبته نامت نمیکنن رزرو میمونی تا کاراتو بکنی و ورودیه بهمن ماه میشی قبلنا ازت یه وثیقه میگرفتن تا بیاری اما الان دیگه این کارو نمیکنن

نه ببینید من فنی حرفه ای هستم و پیش دانشگاهی ندارم.
میشه چند درس بمونه از مدرسه نامه بگیرم واسه که درسام تموم شده و برگه روغنی دیپلم هنوز نیومده نامه ببرم اخه اینجوری شنیدم میشه البته واسخ این نامه اشنا دارم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نه ببینید من فنی حرفه ای هستم و پیش دانشگاهی ندارم.
میشه چند درس بمونه از مدرسه نامه بگیرم واسه که درسام تموم شده و برگه روغنی دیپلم هنوز نیومده نامه ببرم اخه اینجوری شنیدم میشه البته واسخ این نامه اشنا دارم

نمیدونم ببینید تو شهرتون آموزشگاه از راهه دور هست که 100 درصد باید باشه اونجا سوال بپرسید ولی میدونم دانشگاه اگه واحدی از دورانه تحصیلت تو مقطع متوسطه مونده باشه ثبته نامت نمیکنه

بالا