• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری در مورد پایان نامه

davoodmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[SIZE="[RIGHT]4"]موضوع پروژه :چاپ پارچه های ملحفه ای با استفاده از نقوش اسلیمی وهندسی [/SIZE]1) تاریخچه وسیر تحول نقوش هندسی
2) ویژگی های مشترک نقوش اسلیمی وهندسی (مربع ، مثلث ، دایره)
3) پارچه های ملحفه ای از لحاظ هندسی وطراحی چه ویژگیهایی باید داشته باشند ؟
4) تلفیق نقوش اسلیمی وهندسی (مربع ، مثلث ،دایره) در طراحی پارچه های ملحفه ای چه اثری میتواند داشته باشد؟
[/R​
[COLOR="RoyalBlue"[SIZE="4"]]از اساتید محترم خواهشمندم جوابمو سریع بدند من فقط دو هفته وقت دارم ممکنه دیر بشه .خودم یک سری نوشتم ولی دانشگاه گفته کمه باید مطلب بیشتری بیارم اگه لینک یا مطلب از منبعی خاص هم باشه اشکال نداره .
بازم ممنون منتظر مطالب جالب اساتید محترم هستم[/SIZE][/COLOR]

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
راستش من نمیدونم این کتابها به درد تحقیق شما میخورند یا نه!
اما در مورد نقوش اسلیمی کتب خوبی هستند

مجموعه‌ کامل‌ کاربردی‌ طرح‍های‌ تزئینی‌ (نقوش‌ اسلیمی‌ ویژه‌ رشته‌های‌ معماری‌، گرافیک‌، طراحی‌ .../ گردآوری‌ مجیدرضا رستمی‌
و آرایه ها و نقوش اسلیمی"در هنر تذهیب‌ و طراحی‌ فرش‌/ طراحیی‌ و نقش امیرهوشنگ‌ آقامیری‌

davoodmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما استاد گرامی

راستش بیشتر این کتابها رو خوندم ومطالبشو رو نوشتم ولیمیخام ابتادا در مورد نقوش هندسی مطلب پیدا کنم.در ضمن کتاب هندسه نقوش هنرستا رشته صنایع دستی رو هم گرفتم ولی مطالب کمه .خداییش استید محترم دانشگاه خیلی گیر میدند میگند باید مطالبت زیاد باشند.اگه کسی هم مطلب از جایی داره محبت کنه برام بزاره تو تایپیک میدونم یکم پرویی میشه ولی باور کنید وقت ندارم یعنی دوباره باید پروژه ام رو بندازم یک دوره دیگه .امیدوارم اساتید محترم دیگه ای هم به من پشت لیسانس مونده کمک کنند.
بازم ازشما مدیر گرامی متشکرم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با تشکر از شما استاد گرامی

راستش بیشتر این کتابها رو خوندم ومطالبشو رو نوشتم ولیمیخام ابتادا در مورد نقوش هندسی مطلب پیدا کنم.در ضمن کتاب هندسه نقوش هنرستا رشته صنایع دستی رو هم گرفتم ولی مطالب کمه .خداییش استید محترم دانشگاه خیلی گیر میدند میگند باید مطالبت زیاد باشند.اگه کسی هم مطلب از جایی داره محبت کنه برام بزاره تو تایپیک میدونم یکم پرویی میشه ولی باور کنید وقت ندارم یعنی دوباره باید پروژه ام رو بندازم یک دوره دیگه .امیدوارم اساتید محترم دیگه ای هم به من پشت لیسانس مونده کمک کنند.
بازم ازشما مدیر گرامی متشکرم.

والا میگم متاسفانه خیلی در این زمینه اطلاعات ندارم! مخصوصآ برای پایان نامه دانشجویی فقط چند کتاب خوند که احتمالآ خودتون تهیه کردید
"جلوه گری نقوش هندسی در آثار هنرهای سنتی ایران" هم کتاب خوبی هست! البته بیشتر تصویر هست

امیدوارم سایر دوستان بتونن کمک بیشتری بکنند

davoodmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شما استاد محترم بسیار ممنونم .از دوستان اگه کسی هست که در این موارد کمکم کنه ممنون میشم.
1) پارچه های ملحفه ای از لحاظ هندسی وطراحی چه ویژگیهایی باید داشته باشند ؟
2) تلفیق نقوش اسلیمی وهندسی (مربع ، مثلث ،دایره) در طراحی پارچه های ملحفه ای چه اثری میتواند داشته باشد؟
بازم ممنونم

بالا