ya_ali_mavla
Registered User
سلام
یه مشکل هست ممنون میشم کمک کنید
یه بنده خدایی آیفون 5 داره گفت که وایبرم فیلم دانلود نمیکنه نگاه کردم دیدم میگه باید ارتقا داده بشه نسخه وایبرش 2 بود
چون ios 6.0.2 بود براش از اینترنت دانلود کردم و آیتونز و ایتولز رو نصب کردم ولی توی نصب مشکل میخورد و توی 15 درصد میگفت که مجوز نداره!
اونکه نشد هیچی بعد گوشیرو که از کامپیوتر جدا کردیم اپل آیدی و پسورد میخواست یعنی نود درصد برنامه هاش اپل آیدی و پسور میخواست !!!
ئایبرو تانگو ....
یه اپل آیدی براش درست کردم و با آیتونز سیستم دانلود کردم ولی نصب نکرد و میزد IOS پایینه! و ورژن 7 به بالا میخواد
هیچی نشد دیگه هر کاری کرم ورژن قدیمی ها هم نصب نشد
راه حلش چیه؟
این اپل آیدی و پسوردی رو هم که ساختم میزنم قبول نمیکنه! حتی خوده گوشی هم دانلود نمیکنه میره برای دانلود ولی چیزی پر نمیکنه!!
یه سرچ ک زدم فکر کنم اپل آیدی کسیرو میخواد که برنامه رو روش ریخت از اول آره؟
درضمن جیلیبریک شده هم هست؟
چکار میشه کرد؟ با آپدیت و ... درست میشه؟؟؟
بد جوری گیر کردیم
حتی وایبرشم پاک کردم ولی بازم نشد!
(دقیقا یادم نیست که آیفون 5 بود یا 5s )
ممنون
یا علی
یه مشکل هست ممنون میشم کمک کنید
یه بنده خدایی آیفون 5 داره گفت که وایبرم فیلم دانلود نمیکنه نگاه کردم دیدم میگه باید ارتقا داده بشه نسخه وایبرش 2 بود
چون ios 6.0.2 بود براش از اینترنت دانلود کردم و آیتونز و ایتولز رو نصب کردم ولی توی نصب مشکل میخورد و توی 15 درصد میگفت که مجوز نداره!
اونکه نشد هیچی بعد گوشیرو که از کامپیوتر جدا کردیم اپل آیدی و پسورد میخواست یعنی نود درصد برنامه هاش اپل آیدی و پسور میخواست !!!
ئایبرو تانگو ....
یه اپل آیدی براش درست کردم و با آیتونز سیستم دانلود کردم ولی نصب نکرد و میزد IOS پایینه! و ورژن 7 به بالا میخواد
هیچی نشد دیگه هر کاری کرم ورژن قدیمی ها هم نصب نشد
راه حلش چیه؟
این اپل آیدی و پسوردی رو هم که ساختم میزنم قبول نمیکنه! حتی خوده گوشی هم دانلود نمیکنه میره برای دانلود ولی چیزی پر نمیکنه!!
یه سرچ ک زدم فکر کنم اپل آیدی کسیرو میخواد که برنامه رو روش ریخت از اول آره؟
درضمن جیلیبریک شده هم هست؟
چکار میشه کرد؟ با آپدیت و ... درست میشه؟؟؟
بد جوری گیر کردیم
حتی وایبرشم پاک کردم ولی بازم نشد!
(دقیقا یادم نیست که آیفون 5 بود یا 5s )
ممنون
یا علی