• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری :>> مشکل با آیتونز و ios 6.0.2

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
یه مشکل هست ممنون میشم کمک کنید
یه بنده خدایی آیفون 5 داره گفت که وایبرم فیلم دانلود نمیکنه نگاه کردم دیدم میگه باید ارتقا داده بشه نسخه وایبرش 2 بود
چون ios 6.0.2 بود براش از اینترنت دانلود کردم و آیتونز و ایتولز رو نصب کردم ولی توی نصب مشکل میخورد و توی 15 درصد میگفت که مجوز نداره!
اونکه نشد هیچی بعد گوشیرو که از کامپیوتر جدا کردیم اپل آیدی و پسورد میخواست یعنی نود درصد برنامه هاش اپل آیدی و پسور میخواست !!!
ئایبرو تانگو ....
یه اپل آیدی براش درست کردم و با آیتونز سیستم دانلود کردم ولی نصب نکرد و میزد IOS پایینه! و ورژن 7 به بالا میخواد
هیچی نشد دیگه هر کاری کرم ورژن قدیمی ها هم نصب نشد
راه حلش چیه؟
این اپل آیدی و پسوردی رو هم که ساختم میزنم قبول نمیکنه! حتی خوده گوشی هم دانلود نمیکنه میره برای دانلود ولی چیزی پر نمیکنه!!
یه سرچ ک زدم فکر کنم اپل آیدی کسیرو میخواد که برنامه رو روش ریخت از اول آره؟
درضمن جیلیبریک شده هم هست؟
چکار میشه کرد؟ با آپدیت و ... درست میشه؟؟؟
بد جوری گیر کردیم
حتی وایبرشم پاک کردم ولی بازم نشد!
(دقیقا یادم نیست که آیفون 5 بود یا 5s )
ممنون
یا علی

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
آحتمالا تلفن همراهتون به مشکل خورده باید تنظیم بشه از نظر نرم افزاری

i-safe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
شما احتمالا برنامه رو با اپل ایدی کس دیگه ای ساختید
برای این که بتونید نرمافزار رو اپدیت کنید باید حتما اپل ایدی و پسوردی رو که باهاش برنامه دانلود شده زو داشته باشید در غیر اینصورت اجرا نمیشه
شما میتونید برنامه هارو پاک کنید یک بار دیگه با اپل ایدی خودتون دانلود کنید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
استاد IOS اینجا نبود؟؟؟
برای تشخیص جیلبریک دنبال cydia بین نرم افزار ها بگردید که احتمالا دستگاه جیلبریک نیست.
نرم افزار روی دستگاه نصب نمیشه چون نرم ای دی افزار ها قبلی ای که روی دستگاه نصب شدند با ای دی که ساختید یکسان نیست .
برای رفع مشکل تمام نرم افزار هایی که قابلیت حذف شدن رو دارند رو پاک کنید (میتونید با itools از دیتاشون بک اپ بگیرید و بعد ریستور کنید).
همچنین به settings=>icloud برید و ببینید اپل ای دی که روی دستگاه هست با اونی که ساختید یا در اختیار دارید مطابقت داره یا خیر.
اگر نبود حتما به مالک قبلی یا کسی نرم افزار براتون نصب کرده مراجعه کنید تا اپل ای دی شون رو حذف کنه.

بالا