• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری ipod tuch 8 gb

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا ما تو فکر خرید یه ایپاد بودیم , خدا یکی رسوند حالا !!
فقط نه شارژ داره , نه کابلی که به کامپیوتر بخوره , بعد نمیدونم ایپاد چند هست 4 یا 3 , دوربین نداره , پشتشم نقره ایه.
یکی اینکه چجوری بفهمم چهاره یا سه
یکی دیگه اینکه کابل و شارژر و اینا چنده ؟ دیگه چیا لازم داره؟ برنامشو چجوری بفهمم جدیدترینه و چجوری عوضش کنم اگه جدید نبود.
بعد هدفنشم دربو داغونه انگار هدفون چی براش بخرم و چنده قیمتش ؟
هیچی نمیدونم راهنمایی بفرمایید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نبود ؟؟ بابا ماشالا اینجا همه ایپاد و ایپد و اینا دارن !!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
داداش آیپاد شارژر نداره ، با همون کایل کامپیوتر وقتی از طریق usb به کامپیوتر متصل باشه شارژ میشه
اگه دوربین نداره پس 3g هست
قیمت کابلش رو هم نمیدونم
برای اینکه بفهمی چه ورژنی از iOS روی دستگاه نصب هست این مسیر رو برو : Setting>General>About ... جلوی قسمت version ببین چی نوشته
هندزفری هم همه جوری هست ... بستگی داره چه مدلی بخری ، اورجینال باشه یا نباشه...من Earphones خود اپل رو 35 تومن خریدم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
داداش آیپاد شارژر نداره ، با همون کایل کامپیوتر وقتی از طریق usb به کامپیوتر متصل باشه شارژ میشه
اگه دوربین نداره پس 3g هست
قیمت کابلش رو هم نمیدونم
برای اینکه بفهمی چه ورژنی از iOS روی دستگاه نصب هست این مسیر رو برو : Setting>General>About ... جلوی قسمت version ببین چی نوشته
هندزفری هم همه جوری هست ... بستگی داره چه مدلی بخری ، اورجینال باشه یا نباشه...من Earphones خود اپل رو 35 تومن خریدم

پس 3g این
همون کابل یو اس بی هم باهاش نبود مجبور شدم 22 تومن بدم بخرم. فعلا با هدفونش میشه ساخت.
تازه فهمیدم چقدر دنگ و فنگ داره , جیلبرک و این برنامه ها !!
ممنون اقا

بالا