• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری usb3

yasin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان با عرض معذرت میدونم اینجا برا مشاوره سخت افزاره ولی دیگه مجبور شدم اینجا عنوان کنم
من وقتی رو لپ تاپ های سری جدید حالا چه ایسوس باشه یا لنوو ویندوز 7 نصب میکنم usb3 هاش کار نمیکنن هر کاری هم کردم با این درایور پک ها هم نصب نمیشن
حالا من باید دقیقا چکار کنم که این مشکل حل بشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با نصب آخرین درایور که در سایت سازنده وجود دارد . usb 3,0 راه اندازی میشه و نیازی به درایور پک نیست .

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سلام دوستان با عرض معذرت میدونم اینجا برا مشاوره سخت افزاره ولی دیگه مجبور شدم اینجا عنوان کنم
من وقتی رو لپ تاپ های سری جدید حالا چه ایسوس باشه یا لنوو ویندوز 7 نصب میکنم usb3 هاش کار نمیکنن هر کاری هم کردم با این درایور پک ها هم نصب نمیشن
حالا من باید دقیقا چکار کنم که این مشکل حل بشه؟
بهترین گزینه اینه که از سایت خود Vendor دستگاه درایورها رو دانلود کنی .
اگه هم حوصله گشتن نداری میتونی از Device manager روی درایورهایی که نصب نشدند Update Driver رو بزنی و اگه توی Hardware Compatibility List یا همون(HCL) مایکروسافت باشه خودش شروع به دانلود کردن و نصب درایو میکنه .
در ضمن قبلش Change Device Installation setting رو توی ویندوز 7 چک کن که روی حالت never نباشه چون اگه روی این حالت باشه دیگه امکان دانلود خودکار رو نخواهی داشت و باید تغییرش بدی

بالا