peyman_sh
Registered User
سلان به همه دوستان یه دونه لایو دارم که بعد از اپدیت به اندروید 4 با وای فایش مشکل پیدا کردم نه به شبکه وای فای وصل میشه نه میشه از اون به عنوان هات اسپات استفاده کرد لطفا کمک کنید ممنون .
درود دوست گرامی ، من هم یبار یه اکسپریا نیو رو به 4 آپدیت کردم ، و پس از آپدیت ، علاوه بر اینکه سرعت گوشی کم شد ، خیلی از بازیها رو هم نمیتونست باز کنه. نمیدونم چرا انقدر رامهای جدید سونی اریکسون بد در اومده. بهترین کاری که میتونید بکنید ، اینه که یا گوشی رو فلش کنید و رام استاک 2.3 رو روش بریزید ، یا یه رام کاستوم بریزید.![]()
هر جا میرم همینو مینویسی :|سونی اریکسون دیگه منحل شد ، به خاطر همینه - الانم سونی اومده !!!
دوست عزیز یه رام سیانوژن بریز زو گوشی و برو حالشو ببر و مشکلش حل میشه...
درود دوست گرامی ، من هم یبار یه اکسپریا نیو رو به 4 آپدیت کردم ، و پس از آپدیت ، علاوه بر اینکه سرعت گوشی کم شد ، خیلی از بازیها رو هم نمیتونست باز کنه. نمیدونم چرا انقدر رامهای جدید سونی اریکسون بد در اومده. بهترین کاری که میتونید بکنید ، اینه که یا گوشی رو فلش کنید و رام استاک 2.3 رو روش بریزید ، یا یه رام کاستوم بریزید.![]()
آره باید دوباره رام بریزی!من ray رو آپ کردم بعدش گوشی بالا نیومد 20 تومن خرج گذاشت رو دستم