• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک مموریم کار نمیکنه

reza_sfp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه ان 70 دارم که رم 1 گیگ نوکیا روشه سری موزیک دیروز داشتم عکسامو میدیدم یهو گفت رم خراب شده حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من یه ان 70 دارم که رم 1 گیگ نوکیا روشه سری موزیک دیروز داشتم عکسامو میدیدم یهو گفت رم خراب شده حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
خودش به زبون آدمیزاد گفت رمت خراب شد!
دقیقا چه پیغامی داد؟

reza_sfp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشت memory is corrupted بعد رم در آوردم جا زدم فایده نکرد فورمتم نمیشد این گوشیو 2 ماهه خریدم دیروز تو شمال اینجوری شد:(

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
نوشت memory is corrupted بعد رم در آوردم جا زدم فایده نکرد فورمتم نمیشد این گوشیو 2 ماهه خریدم دیروز تو شمال اینجوری شد:(
درش بیار با رم ریدر فرمت کن...اگه درست نشد یا همونجوری پیغام داد دیگه فاتحه اش خوندست!
عیبی نداره گوشی قبلی من یه روزه رمش خراب شد..یعنی از اول هم بود!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
مموریت سوخته?
مارکش چیه
برو تعویضش کن
اتفاقا سه روز پیشم مموری من سوخت بردمش پیش همونی که ازش خریده بودم برام تعویض کرد!

reza_sfp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nokiast rame fabrike khode goshi bode az mogheii ke kharidamesh 1 gige male in music editionast

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
امکان داره چنتا مشکل پیش امده باشه
قاب توجه دوستان رم فابریک خودش نمیسوزه
اول از همه یه رم دیگه بنداز تو گوشیت بیبین کار میکنه یا نه
چون n70 یه خاری داره که وقتی اون داخل باشه رم رو میخونه امکان داره اون گیر کرده باشه
این EROR هم یعنی اینکه رم رو نمیتونه بخونه نه اینکه سوخته خیلی از N70 ها این مشکل براشون پیش میاد رم رو الان بزاری داخل رم ریدر نزدیک 100 تا فایل هیدن باز میشه البته اگه رم باز بشه اگه باز شد. برو ببین اطلاعات گوشیت سر جاش اگه بود کپی کن تو هارد
بعد رم رو با کامپیوتر فرمت کن بعد بزار تو گوشی یه دور هم با گوشی فرمت کن تا درست بشه اگه باز نشد
یه دستگاهی هست به نام OnLook که پسورد رم رو بر میداره یعنی رم رو کلن پاک میکنه که بعضی ها میگن فلش کردن.
در غیر این صورت رمت خراب

reza_sfp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون مرسی درست شد نگو گوشیه قاطی کرده بوده رم رو بهم ریخته گوشیو فرمت کردم رم رو هم با رم ریدر فرمت کردم حل شد دست شما درد نکنه :blush:

بالا