• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و راهنمایی در تبلیغ یک محصول نرم افزاری در ای نتورک (نظر شما؟)

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من در حال توسعه یه پروژه هستم که حدودا 2 تا 3 هفته دیگه تکمیل میشه

از دوستان در خواست دارم به من کمک کنن که چطوری فروش خوبی داشته باشم و همین طور نظرتون رو در مورد مسائل زیر بدید:
  1. من می خوام در ای نتورک تبلیغ قرار بدم امروز اخرین فرست استفاده از تخفیف 100 در صدی اون هست که باید 500 تمن واریز کنی که اونا 1 میلیون تمن حساب تو رو شارژ می کنن به نظرتون چه طور از دوستانی که تجریه اش رو دارن لطفا کمک کنن دوستان هر کی تجربه اش رو داره بگه و تخریب یا تمجید الکی نکنید. (حساب کردم حدودا 5300 تعداد نمایش بنر میشه)
  2. استفاده از رپورتاژ در سایت یک پزشک
  3. یا موردی دیگر که شما در نظر دارید؟ (واقعا چیزی که موثر هست نه تبلیغ سایت خودتون)
چون زمان و زحمت زیادی کشیدم برای این پروژه می خوام درامد نسبتا خوبی داشته باشم لطفا در کمال حمایت از یک توسعه دهنده ایرانی صحبت کنید
لطفا سریع جواب بدید که فرصت خیلی کم هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب شما تصمیمتون رو گرفتید
ما چی بگیم؟ طراحی بنر رو نظر بدیم ؟ :دی

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
خب شما تصمیمتون رو گرفتید
ما چی بگیم؟ طراحی بنر رو نظر بدیم ؟ :دی
نخیر بنده تصمیمی نگرفتم فقط چیزی که دیدم این بود که سایت های زیادی از ای نت ورک استفاده می کنن به همین دلیل این سایت رو نام بردم و می خوام از دوستانی که در مورد بازاریابی تجربه دارن نظرشون رو بگن
شما هر نظری دارید خوشحال میشم بشنوم

ایا تجربه ای دارید؟

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان نظری ندارید؟

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
بنظرم باید دید محصول شما چی هست ک بخواید بفروشید !! بعدا راجب بازاریابیش صحبت بشه ! شما گفتید فقط محصول نرم افزاری خب این محصول چی هست مناسب کاربران عمومیه ، نرم افزار تخصصیه چیه ! اگر نرم افزارتون مناسب کاربرای عمومی نیست بنظرم بهتره هزینه بکنید و تو سایت های تخصصی مرتبط تبلیغشو قرار بدید .. تا سایت های تبلیغاتی اینچنین ...

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
بنظرم باید دید محصول شما چی هست ک بخواید بفروشید !! بعدا راجب بازاریابیش صحبت بشه ! شما گفتید فقط محصول نرم افزاری خب این محصول چی هست مناسب کاربران عمومیه ، نرم افزار تخصصیه چیه ! اگر نرم افزارتون مناسب کاربرای عمومی نیست بنظرم بهتره هزینه بکنید و تو سایت های تخصصی مرتبط تبلیغشو قرار بدید .. تا سایت های تبلیغاتی اینچنین ...
والا نرم افزار نیست قالب وردپرس هست در حد قالب صحیفه نظرتون رو خوشحال میشم بدونم

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
والا نرم افزار نیست قالب وردپرس هست در حد قالب صحیفه نظرتون رو خوشحال میشم بدونم
خب اگه قالب هست بنظرم منطقی تره ، قالبتون رو تو سایت هایی مانند سایت زیر بذارید برای فروش ! تا یک سایت جداگانه راه اندازی کنید و کلی هم هزینه کنید برای تبلیغات کاملا بی هدف ... لینک صفحه کسب در آمدشو مستقیم گذاشتم ک ببینید ...

http://www.rtl-theme.com/money/

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
خب اگه قالب هست بنظرم منطقی تره ، قالبتون رو تو سایت هایی مانند سایت زیر بذارید برای فروش ! تا یک سایت جداگانه راه اندازی کنید و کلی هم هزینه کنید برای تبلیغات کاملا بی هدف ... لینک صفحه کسب در آمدشو مستقیم گذاشتم ک ببینید ...

http://www.rtl-theme.com/money/
قبلا باهاش کار کردام ولی درصد کمیسیونش زیاده
بنده سایت هم دارم ولی وقت نمی کنم بالا بکشمش

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
نمی دونم تو ایران و فرهنگ ایران در مورد این مورد چطور هست ولی قالب های حرفه ای به صورت بنری در شبکه تبلیغات کربن می زارن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
قیمت رپورتاژ سایت یک... فوق العاده زیاده. به جاش میتونید به حدود 30 سایت یا 50 وبلاگ مختلف رپورتاژ بدید.

بالا