.:BEHNAM:.
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 59
سلام دوستان من کلا زیاد از تبلت و این چیزا سر در نمیارم. می خوام یک تبلت بگیرم برای کارم .
امکاناتی که از یک تبلت انتظار دارم تقریبا میشه گفت این هاست :
1- حافظه خیلی بالا داشته باشه و سرعتش خیلی بالا باشه و هنگ نکنه . چون می خوام داخلش ارشیو
عکس و طرح های گرافیک زیاد بریزم و برای کارم همرام باشه .
2- اگه بتونم یکسری از نرم افزار های کاریم مثل فوتوشاپ ، ایلستریتور و چند نرم افزار مثل ورد و این چیزا
بریزم که بشه باهاشون کار کرد عالیه و خیلی مشکلات رو حل می کنه .
3- مسلما وبگردی رو فکر می کنم همگی داشته باشند.
4- در مورد سایزش هم یه جوری باشه که هم برای نمایش تصاویر مشکلی نداشته باشه چون کار اصلیم تصویر
هست و هم اینکه زیاد بزرگ نباشه که از نظر جابجایی و حملش مشکل باشه .
5- در مورد امکانات جانبیش هم سوال داشتم مثلا اینکه وبکم داره ؟ عکس می گیرن ؟ چند مگاپیکسله دوربینش ؟
و اونایی که تلفن همراه هم میشن به چه شکل است و دیگر امکانات جانبی.
هزینه هم نمی دونم چقدر و به چه شکل است اما بیشتر 2 تومن نشه اگه موردی بود که مثلا 100 تومن 300 تومن بیشتر
بود طوری نیست اما حدودا همون 2 باشه .
خودم فکر می کنم اپل بهترین تبلت باشه . ممنون میشم راهنماییم کنید .
امکاناتی که از یک تبلت انتظار دارم تقریبا میشه گفت این هاست :
1- حافظه خیلی بالا داشته باشه و سرعتش خیلی بالا باشه و هنگ نکنه . چون می خوام داخلش ارشیو
عکس و طرح های گرافیک زیاد بریزم و برای کارم همرام باشه .
2- اگه بتونم یکسری از نرم افزار های کاریم مثل فوتوشاپ ، ایلستریتور و چند نرم افزار مثل ورد و این چیزا
بریزم که بشه باهاشون کار کرد عالیه و خیلی مشکلات رو حل می کنه .
3- مسلما وبگردی رو فکر می کنم همگی داشته باشند.
4- در مورد سایزش هم یه جوری باشه که هم برای نمایش تصاویر مشکلی نداشته باشه چون کار اصلیم تصویر
هست و هم اینکه زیاد بزرگ نباشه که از نظر جابجایی و حملش مشکل باشه .
5- در مورد امکانات جانبیش هم سوال داشتم مثلا اینکه وبکم داره ؟ عکس می گیرن ؟ چند مگاپیکسله دوربینش ؟
و اونایی که تلفن همراه هم میشن به چه شکل است و دیگر امکانات جانبی.
هزینه هم نمی دونم چقدر و به چه شکل است اما بیشتر 2 تومن نشه اگه موردی بود که مثلا 100 تومن 300 تومن بیشتر
بود طوری نیست اما حدودا همون 2 باشه .
خودم فکر می کنم اپل بهترین تبلت باشه . ممنون میشم راهنماییم کنید .