• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و راهنمایی

xfazelx

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من 3 روز پیش یه گوشی 5s خریدم تو پک پلمپ امدم خونه بازش کردم
زدم بهشارژ این ارور که تو عکس هست نشون داد
پیگیری کردم کاشف به عمل امد که کابل یا شارژ فیک میباشد
من حالا به دلم بد افتاد نکن گوشی که تو پک بودو پلمپ بد شارزرش فیک از اب در امد
خود گوشی خدا نکرده رفرش نباشه؟
یکی یه راهنمایی به من بکنه ممنونتون میشم

فایل های ضمیمه

• iOS-7-Unauthorized-Lightning-cable-prompt.jpg
    iOS-7-Unauthorized-Lightning-cable-prompt.jpg
    28.4 KB · نمایش ها: 14

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
با شارژر دیگه ای استفاده کردی ...
ای دل غافل قبلنا اپل داشتی الان هیچیش یادمون نمیاد ...
واسه اصل بودن باید پارت نامبرشو ببینی ... سریالاشو مقایسه کنی کیفیت تاچشو و دوربینو ببین .. و وزن گوشی ...
حالا بد به دلت را نده شاید شارژرش خراب بوده
از کی و کجا خریدی

majid hunter

Registered User
لایک‌ها
102
سلام...
عزیز پارت کجاست گوشی؟ و کلی 1 چیزیو بگم.آیفون 5 از لحاظ امنیت خیلی ارتقا یافته و کابل شارژ فیکو ارور میده! تا الان واضحه کابلو عوض کردن....گوشی هم اگر پارت zpa نباشه احنمال ریفر بودنش کمه

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
خدایی من حال نداشتم توضیح بدم .. و دقیق یادم نمیومد گشتم اینو یافتم ببین میتونی استفاده کنی ...

ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتی https://www.numberingplans.com/?page=analysis⊂=imeinr بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و... .
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد.
به عنوان مثال اگر کد یک گوشی K750i را چک کنید و این سایت مشخصات یک گوشی W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج است!

سایت فوق به غیر از چک کردن IMEI موارد دیگری را نیز آنالیز میکند:
Phone number analysis
IMSI number analysis
IMEI number analysis
SIM number analysis
ISPC number analysis

لینک چک کردن IMEI برای تشخیص اصل بودن گوشی :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis⊂=imeinr

لینک چک کردن و آنالیزم کردن کدهای دیگر :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis

اینو بری بهتره عزیز من خودم تو بالایی گیج شدم ....
mei.info
ابتدا به سراغ منوی تنظیمات رفته و به قسمت General بروید و وارد گزینه About شوید. در قسمت پایین صفحه کدی با نام IMEI را مشاهده می‌کنید. در سایت اینترنتی imei.info که مخصوص همین کد است، اطلاعات گوشی شما نمایش داده می‌شود.

xfazelx

Registered User
لایک‌ها
1
با شارژر دیگه ای استفاده کردی ...
ای دل غافل قبلنا اپل داشتی الان هیچیش یادمون نمیاد ...
واسه اصل بودن باید پارت نامبرشو ببینی ... سریالاشو مقایسه کنی کیفیت تاچشو و دوربینو ببین .. و وزن گوشی ...
حالا بد به دلت را نده شاید شارژرش خراب بوده
از کی و کجا خریدی
LLA
از اهواز خریدم
کیفیت تاچ دوربین وزن همه چیش میزونه

xfazelx

Registered User
لایک‌ها
1
سلام...
عزیز پارت کجاست گوشی؟ و کلی 1 چیزیو بگم.آیفون 5 از لحاظ امنیت خیلی ارتقا یافته و کابل شارژ فیکو ارور میده! تا الان واضحه کابلو عوض کردن....گوشی هم اگر پارت zpa نباشه احنمال ریفر بودنش کمه
گوشی با شارژ دیگه تست کردم میزون بود
LLA هست سریالشم با C شرو میشه

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
كسي نبود كمك كنه
رو هندزفیریش ببین مدین گجاست .. رو خودش هست ... گوشیت درسته شاید شارژرشو طرف عوض کرده باشه ///
ا\لو همیشه \لم\ بخر دوست خوبم ... برای ا\ کردن تای\یکتم کنار کلمه ارسال \اسخ همین \ایین زده ا\ تای\یک اونو بزن ..

بالا