davod__davod
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 2
سلام خدمت همه
من یه سیستم مد نظرم هست برای گیم میخواستم نظر دوستانو بدونم که خوبه بده نیاز به تغییر داره یا نه
???CPU: I7 6700 OR 6700K
???MOTHERBOARD: Giga Z170X Gaming5 OR Asus Z170 pro gaming
برای مادر بورد نظرم روی گیگا هست چون اورکلاک داره اما ایسوس نداره و برای آینده بهتر میتونه باشه
GPU:
ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING Graphics Card
Gigabyte GV-N98TXTREME-6GD Graphics Card
Gigabyte GV-N98TG1 GAMING-6GD Graphics Card
???
Ram:
G.SKILL Trident Z DDR4 3000MHz CL15 Dual Channel Desktop RAM - 16GB
G.SKILL Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 Dual Channel Desktop RAM - 16GB
????
کیس و پاور رو نمیدونم اصلا چی بگیرم و دی وی دی رایتر هم یه دونه اکسترنال دارم فکر کمک میشه از همون استفاده کرد(برای ویندوز ریختن اینا نمیدونم میشه یا نه لطفا کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم)
هارد هم یه ۲ ترا اکسترنال دارم گفتم از همون به عنوان آرشیو استفاده کنم و یه ۲۵۶ ssd بزارم روی کیس
بودجه بدون مانیتور ۶/۵ هست حالا ممنون میشم نظراتتون رو بدید چه تغییر کلی یا جزیی ممنون از همه
من یه سیستم مد نظرم هست برای گیم میخواستم نظر دوستانو بدونم که خوبه بده نیاز به تغییر داره یا نه
???CPU: I7 6700 OR 6700K
???MOTHERBOARD: Giga Z170X Gaming5 OR Asus Z170 pro gaming
برای مادر بورد نظرم روی گیگا هست چون اورکلاک داره اما ایسوس نداره و برای آینده بهتر میتونه باشه
GPU:
ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING Graphics Card
Gigabyte GV-N98TXTREME-6GD Graphics Card
Gigabyte GV-N98TG1 GAMING-6GD Graphics Card
???
Ram:
G.SKILL Trident Z DDR4 3000MHz CL15 Dual Channel Desktop RAM - 16GB
G.SKILL Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 Dual Channel Desktop RAM - 16GB
????
کیس و پاور رو نمیدونم اصلا چی بگیرم و دی وی دی رایتر هم یه دونه اکسترنال دارم فکر کمک میشه از همون استفاده کرد(برای ویندوز ریختن اینا نمیدونم میشه یا نه لطفا کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم)
هارد هم یه ۲ ترا اکسترنال دارم گفتم از همون به عنوان آرشیو استفاده کنم و یه ۲۵۶ ssd بزارم روی کیس
بودجه بدون مانیتور ۶/۵ هست حالا ممنون میشم نظراتتون رو بدید چه تغییر کلی یا جزیی ممنون از همه