• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک! کسی تا به حال با این برنامه کار کرده؟ Paragon Drive Backup

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام خواهشا کمک کنید. دارم با ورژن 9 این برنامه ایمیجی را که قبلا از ویستا اریجینال یه لپ تاپ گرفته بودم restore می کنم ولی الان بعد از گذشت 2 ساعت روی 33% گیر کرده. ظاهرا هارددیسک داره فعالیت می کنه ولی به جز 40 درصدی که توی task manager دیدم از توان CPU را گرفته هیچ نشانی از فعالیتش نیست. برنامه no response هم نیست و ظاهرا مشکلی نداره. :(
میشه با اون ایمیج بوتیبلی که توی فولدر نصبش هست ایمیج را ریستور کرد؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام SOULTE عزيز
36.gif

میشه با اون ایمیج بوتیبلی که توی فولدر نصبش هست ایمیج را ریستور کرد؟
. با توجه به تجربه‌اي كه در اين موارد دارم، بايد بشود. من با Ghost شركت سيمانتك و برنامه Acronis كار كردم. اما پاراگون را امتحان نكرده‌ام. ولي معمولن بازيافت سيستم عامل اگر به شكل كامل و نه جزئي باشد همان بهتر كه از روش CD Bootable آن را بازيافت نمود كه سيستم عامل مزاحمتي براي بازنويسي فايل‌هاش ايجاد نكند.

. ولي قبل از هر كاري يك نگاه سريع به بخش بازيافت داده‌ها از روش بوت در راهنماي برنامه بياندازيد خيلي مطمئنتر وبهتر است و نكاتي خاص اگر وجود داشته باشد حتمن در آنجا ذكر شده است. قبل از هر كاري حتمن راهنماي مربوطه را مطالعه نماييد چون معمولن خرابكاري در زمان بازيافت مي‌تواند منجر به از دستن پارتيشنها و ... شود و Recovery داده‌ها تقريبن غير ممكن مي‌شود. (البته بسته به ظرفيت هردديسك و محل خرابكاري هم دارد!)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/19
209.gif
60.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ممنون دوست عزیز. بله تعریف Norton Ghost تحت بوت را از دوستانم شنیده بودم. پاراگون تحت ویندوز هم بالاخره بعد از 4 ساعت و نیم (!!!) موفق به ریستور کردن پارتیشن شد خدا را شکر. البته بوت سکتور را برنگرداند که آن را هم به مدد DVD بوت ویندوز ویستا درست کردم. البته همش به خاطر نصب بودن این برنامه روی ویندوز و تنبلی خودم بود! یه ایمیج با Ghost ازش گرفتم برای مراجعات بعدی. D:
باز هم ممنون و موفق باشید...

بالا