• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:::کمک کمک برای طراحی سایت (مدرسه) !:::

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام. اول بگم که من تقریبا مبتدی هستم . یه سایت مدرسه باید درست کنم که حتما ویژگی های زیر رو داشته باشه :

الف )شرایط عمومی سایت-1 ایجاد منوي اصلی (شامل لینک به بخش هاي سایت )
-2 بنر (عنوان سایت )
-3 فرم عضویت در سایت
-4 خبرنامه (ارسال خبر یه ایمیل اعضاء)
-5 امکان نظرسنجی از سایت
-6 گزارش آماري سایت (تعداد بازدید کنندگان و تعداد اعضا)
-7 ارتباط با ما (با قابلیت انتخاب گیرنده ایمیل )
-8 اخبار
-9 پیوندها
10 – درباره مدرسه (شامل :نام مدرسه – ناحیه /منطقه- دخترانه /پسرانه-مقطع – نام مدیر – تلفن مدرسه و...)

شرایط اختصاصی سایت-1 بنر سایت بصورت یک فایل تصویر یا انیمیشن بوده و از آرم یا تصاویر مرتبط با مدرسه استفاده شود.
-2 فرم عضویت شامل اطلاعاتی مانند (نام و نام خانوادگی – نام کاربر –رمز عیور و ایمیل ) باشدو فرم بگونه اي طراحی
شود که رمز عبور حداکثر 8 کاراکتر باشد و ایمیل وارد شده داراي ساختار صحیح یک ایمیل یاشد.:blink:
-3 بخش خبر نامه با استفاده از بانک اطلاعاتی طراحی گردد.:wacko:
-4 نظر سنجی از سایت با استفاده از یانک اطلاعاتی و با امکان تغییر سئوال و گزینه ها باشد.
-5 در گزارش آماري سایت قابلیت ثبت و نگهداري با استفاده از بانک اطلاعاتی وجود داشته باشد.
ارسال کند . mail باید بازدید کننده سایت بتواند موارد زیر را براي مدیر سایت به صورت " ارتباط با ما " -6 در قسمت
نام و نام خانوادگی – ایمیل - شماره تماس - توضیحات.

لطف کنید منو راهنمایی کنید که باید با چه زبانی مثل html , css , asp باید ساخته بشه و با چه برنامه ای راحت تر میشه اینکارو کرد و از شر کد نویسی خلاص شد؟؟
بچه ها توجه داشته باشید که من نباید از CMS استفاده کنم ولی از اسکریپت میشه استفاده کرد.
من مبتدی هستم و حتی الامکان ساده ترین راه و راحت ترین راه رو به من نشون بدید..........

ببخشید سوالاتم زیاد شد .تشکر
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من اخيرا يك سيستم مدرسه هك كرده بودم كه اختصاصي نوشته بودن و خيلي ساده بود و اسكريپتشو برداشتم . اگه پسر خوبي باشي ميتونم يوزر پس ادمين بدم خودت لاگين كني و ببيني چجوري و به دردت ميخوره يا نه ؟ ولي بايد قول بدي كه به هيچيش دست نزني و اين قضيه رو هم كلا فراموش كني .

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
من اخيرا يك سيستم مدرسه هك كرده بودم كه اختصاصي نوشته بودن و خيلي ساده بود و اسكريپتشو برداشتم . اگه پسر خوبي باشي ميتونم يوزر پس ادمين بدم خودت لاگين كني و ببيني چجوري و به دردت ميخوره يا نه ؟ ولي بايد قول بدي كه به هيچيش دست نزني و اين قضيه رو هم كلا فراموش كني .

به دوست خوبمون پ.خ شد.

بالا