سلام به همه من چند وقت پیش ویندوز ویستامو با سون عوض کردم چنتا درایوراشم گرفتم از سایت سونی و نصب کردم ولی بازم بعضی وقتا تصویر میریخت بهم و تصمیم گرفتم دوباره همون ویستای os خودشو نصب کنم (sony VGN-BZ560N34) ولی وای بر من که بجای اینکه ویندوز رو عوض کنم اشتباهی کل سیستم رو ریکاوری کردم و هاردم فورمت شد خیلی اعصابم ریخته بهم اطلاعات فوق العاده مهمی توش داشتم مخصوصا که یه فایل WORD که حاصل 8 ماه تحقیق بود و با فینگر پرینت هم قفلش کرده بودم با نرم افزار ریکاوری مای فایل چنتا از عکسامو آهنگامو برگردوندم یه چنتایی هم فایل WORD برگشت ولی اونایی که من میخواستم نبود در ضمن کلی هم نرم افزار داشتم که 5-6 ماهی طول کشیده بود دانلود کرده بودم فقط خواهش میکنم تویه برگردوندن اطلاعاتم مخصوصا اون فایلWORD کمکم کنید
یه چیز دیگه هم هست الان دوباره همون سون رو نصب کردم ولی حالا که میخوام ویستای خودشو نصب کنم نمیشه وقتی میزارم تویه دی وی دی ام که اجرا بشه میگه این ویندوز قابل نصب نیست و یه همچین چیزی در رابطه با ورژن ویندوز یا مدلش ارور میده میگه ری استارت کن ولی بازم همینو میگه چه جوری نصبش کنم؟؟؟چون این سون بعضی از درایوراش نیست و پیدا نمیشه مثلا fn کیبرد کار نمیکنه یا این دغعه که نصب کرد فینگر پرینتم دیگه کار نمیکنه لطفا برای نصب ویستایه خودش که رویه 2تا دی وی دی به عنوان ریکاوری هست کمکم کنید
به نظرتون اصلا عوض کنم ویستایه خودشو نصب کنم یا نه؟؟؟
یه چیز دیگه هم هست الان دوباره همون سون رو نصب کردم ولی حالا که میخوام ویستای خودشو نصب کنم نمیشه وقتی میزارم تویه دی وی دی ام که اجرا بشه میگه این ویندوز قابل نصب نیست و یه همچین چیزی در رابطه با ورژن ویندوز یا مدلش ارور میده میگه ری استارت کن ولی بازم همینو میگه چه جوری نصبش کنم؟؟؟چون این سون بعضی از درایوراش نیست و پیدا نمیشه مثلا fn کیبرد کار نمیکنه یا این دغعه که نصب کرد فینگر پرینتم دیگه کار نمیکنه لطفا برای نصب ویستایه خودش که رویه 2تا دی وی دی به عنوان ریکاوری هست کمکم کنید
به نظرتون اصلا عوض کنم ویستایه خودشو نصب کنم یا نه؟؟؟