• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک کمک ---- یکی به من بگه چی شده

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من به یه مشکل عجیب بر خوردم لطفا کمک کنید تو این ماه رمضونی ثواب داره به خدا !

ماجرا از این قراره که تو ویندوز بودم داشتم یه سری فایل رو کپی می کردم توی درایو G ( که آخرین درایو هاردمه ) بعد از تموم شدن کپی ویندوز پیغام Low Disk Space داد منم کلیک که کردم Disk Clean up اومد ( که هرچی شده زیره سره همینه ) بعدش دیدم تو لیستش یه گزینه داره به اسمه Catalog Files For the Content Indexer که حدود 70mb حجم اشغال کرده بود روش کلیک کردم در توضیح نوشته بود که مربوط به سرچ و سرعت بخشیدن به سرچ که قبلا خودم فعالش کرده بودم و آخرشم نوشته بود که can be deleted safely .
منم از همه جا بی خبر تیکشو زدم Ok کردم و بدبختی از همینجا شروع شد چشمتون روز بد نبینه کمتر از 3-4 ثانیه کار این Disk Cleanup که بگم صاحبش چی بشه ( همون دارو دسته بیلیو میگم ) تموم شد خوب منم رفتم ببینم چقدر درایوم خالی شده که یدفه دیدم کل درایو رو پاک کرده از 36 خورده ای گیگ اطلاعات که تو این درایو بود ظرف 3-4 ثانیه جز اندکیش ( حدود 1 گیگش ) نمونده بود حالا من نمیدونم چی شد این همه اطلاعات من .
از این تعجب می کنم که حتی Delete کردن این حجم اطلاعات حد اقل 10-20 ثانیه طول میکشه حالا این ویندوزه خیر ندیده با این اطلاعات من چه کرده نمی دونم .
اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه تا حد اقل بفهمم این درایو من اطلاعاتش چی شده ( واقعا خدای نکرده پاک شده :( یا ... )
اینم خلاصه ای از ماجرای پاک شدن هارد من هرکی میدونه چی شده یه کمکی بکنه خدا خیرش بده.
از همه متشکرم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اگر پاک شده باشه باید با برنامه های مخصوص بازیابی اطلاعات اونا رو برگردونی عجالتا هیچ چی رو درایوی که اطلاعاتش پاک شده نریز

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
Scandisk و Defrag نکن
با یه برنامه مثل magic recovery اطلاعات درایو رو پیدا کن بعد بریز تو یه درایو دیگه

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
از راهنمایی هاتون ممنون،
ولی من نمیدونم چرا Disk Cleanup این اطلاعات رو پاک کرد چون اصلا بهش مربوط نبود ولی اساسا دیسکو کلین اپ کرد خالی خالی شد.
ماجرا هم دقیقا همین طوریه که نوشتم دیگه چیزی به فکرم نمیرسه اضافه کنم کار دیگه ای نکردم.
من خودم سعی کردم با برنامه Final Data 2.0 Enterprise اطلاعات رو برگردونم که اکثر اطلاعات از بین رفته بود یا آسیب دیده بود که نمیشدکامل برگردوند و نصفه نیمشم که بدرد من نمیخورد اگه برنامه قویتری سراغ دارید بگید.
ولی از من به شما نصیحت اگه تو ویندوز بودید این Disk Cleanup اومد سریع وبدون معطلی ببندیدش چون من از یکی دیگه پرسیدم واسه اونم یه بار اینجوری شده بود و اطلاعاتش کلا از بین رفته بود و با هیچ برنامه ای هم نتونسته بود اطلاعاتشو که بدرد بخوره برگردونه.
بازم ازتون ممنون اگه راه حلی دارید بگید یا اگه کسه دیگه ای به همچین موردی برخورد کرده بگه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
نبايد به اين سرعت، اطلاعات از بين رفته باشه.
آيا فايل خاصي داشتي كه الآن بهش نياز داري؟
سرچ كن شايد تو زيرفولدرها يا توي درايوهاي ديگه پيداش كني. مشكل نميتونه از "‍Content Indexer" باشه، هر چي هست زير سر Compress old Files هست. كسي ميدونه اين compress old files چه بلايي سر فايلها مياره؟

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز میتونی اگر win u xp است به وسیله ی اون System restore کنی یا اینکه Cd bootable win xp بزاری و به وسیله ی برنامه ی rocvery win xp درایو مورد نظر بازیابی کنی

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز میتونی اگر win u xp است به وسیله ی اون System restore کنی یا اینکه Cd bootable win xp بزاری و به وسیله ی برنامه ی rocvery win xp درایو مورد نظر بازیابی کنی

دوست عزیز من اینایی که گفتیو امتحان کردم ( با اینکه میدونستم با این کارا درست نمیشه ) حتی به مایکروسافت هم میل زدم ولی به من میل زدن که اگه شما ویندوزه اورجینال دارید می تونید زنگ بزنید و مشکلتونو مطرح کنید و ما براتون حلش میکنیم ( ولی خوب می دونید که ما ایرانیا کمتر دنبال اورجینال هستیم خوب گرونه دیگه! ;) حالا اگه کسی ویندوزش اوجیناله مرام بزاره زنگ بزنه این مشکله منو مطرح کنه بلکه حل بشه! )

خلاصه با چندتا برنامه مختلف بازگردوندنه فایل هم امتحان کردم نشد که نشد همشون میگن فایلا آسیب دیدن و نمیشه کامل بازیابیشون کرد و همه هم اون اطلاعاتو جزو فایلایه پاک شده حساب میکنن مثل اینکه باید بیخیلشون بشم.

ولی بازم اگه کسی راه حلی داره بگه.

از همه ممنون.

موفق باشید

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
اولاً بهتره بعد از باز كردن پنجره My Computer‌ روي گزينه
Tools> Folder Options> View> Show hidden files and folders> OK
كليك كنيد تا فايلهاي مخفي هم آشكار بشن، شايد ازشون چيزي دستگيرتون بشه.

ثانياً حالا كه برنامه هاي Recovery‌ فايلهاي مفقوده رو نشون ميدن اما نميتونند بازيابي كنند، شايد يه ScanDisk اونهم از نوع Through (هم اسكن سريع، هم اسكن سطح ديسك) بتونه كمكي كنه. اگر هم برنامه ScanDisk‌ نداريد ميتونيد از منوي Start> Run با نوشتن كلمه Command‌ و فشردن OK‌وارد محيط Dos‌ بشيد و با دستور chkdsk درايوتون رو اسكن كنيد.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
از برنامه Recover My Files استفاده كن
خيلي عالي و قوي هستش
------------
حتما امتحان كني

بالا