• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک کمک!!! ( PLEASE HELP ME ) در NEOBUX

TAJRISHI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده تو سايت NEOBUX رفتم و عضو شدم ولي وقتي که تو قسمت مشاهده تبليغات ميرم سه قسمت کلي داره :
1- FIXED ADVERTISEMENTS
2- MICRO EXPOSURE
3- FIXED ADVERTISEMENTS ( دوباره مثل گزينه 1 )
که وقتي روي هر کدوم از تبليغات اين سه قسمت کليک ميکنم در نهايت تنها
يک دهم يک سنت (0.001$) ميده در صورتي که دوستان فرموده بودند يک سنت کامل (0.01$) بايد پرداخت کنه.
حالا مشکل کجاست؟؟؟ از سايته يا از بنده ؟؟؟ بايد تنظيم خاصي انجام بدم؟؟؟ راهنمايي بفرماييد.
اگر قرار باشه اينجوري باشه که اصلا فايده نداره. هر 10 تاش تازه ميشه يک سنت!!!
با تشکر قبلي...

behnam2016

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،
نه از طرف شما هیچ مشکلی نیست، واسه اعضای استاندارد هر کلیک همون 0.001$ ارزش داره، البته بعضی تبلیغای خیییییلی معدود هم بعضا میان که 0.005$ یا 0.01$ یا حتی 0.015$ ارزش دارن اما خیلی کم پیش میاد و این مدل تبلیغا زودی expire میشن. البته تعداد تبلیغات ثابت نارنجی واسه اعضای طلایی 9 تاس که هر کدوم 0.01$ میده! اما واسه استاندارد همون چهار تای 0.001$ ای هست
:)

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
سلام دوست عزیزم
آقا بهنام درست میگن ... اما نباس اینقدر زود دلسرد بشی!صبر داشته باش درسته که هر تبلیغ 0.001 ارزش داره ولی مجراهای کسب درامد این سایت فوق العاده زیاده به طوری که هنوز عقیده بر این است که این سایت بهترین سایت کلیکی دنیاست.اگه یه سری به سایت من بزنی کاملا توضیح داده ام و امروز یا فردا مطلب جدیدی در همین مورد می ذارم.صبور باش مطمن باش بعد چند ماه که طلایی شدی درآمدت اوج پیدا می کنه.

بالا