• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک کمک

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
سلام بچه ها.آدرس من را به انگلیسی برگردونه؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما . این بسیار آسون هست
در اینترنت یه ادرس سرچ کن و تغییر بده.
یا مثلا یه آدرس داریم یخواهیم بر گردونیم

تهران، میدان تجریش، 24 متری رازی، کوچه رفاه، کوچه سوم، پلاک 2

ترجمه این می شه

No. 2, Third St., Refah St., Razi 24 m Ave, Tajrish Sq
Tehran, Iran

موفق باشی

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
سلام بچه ها.آدرس من را به انگلیسی برگردونه؟

ببین آدرس رو چی بنویسی زیاد مهم نیست! :D

زبون رسمی ما که انگلیسی نیست! نتیجتا این دوستان اداره پست هم خیلی خوب بلد نیستند! در ضمن اینم گوشه ذهنت داشته باش که آدرس نویسی توی انگلیسی عکس فارسیه و زیاد براشون مصطلح نیست!

نتیجتا حتما صندوق پستیت رو درست بنویس! چون روی آدرس پستی شما میارن! حواستم باشه! تمام دنیا کد پستی 9 رقمه اینجا ده رقم! نتیجتا خیلی وقتها اونا یک رقم رو حذف می کنند (عموما رقم آخر) و بسته درست نمیاد! اگه می بینی سایت بهت اجازه وارد کردن 9 رقم بیشتر رو نمیده! توی خط سوم آدرس (اون ته مه های آدرس) کد پستیت رو بزن! اونا چون این رو می دن کامپیوتر و پرینت می کنند زیاد کاری ندارند که چی توش نوشتی! نتیجتا بسته ات میاد! من با هم ترفند از ETS نامه هامو گرفتم اون موقع که نمی فهمید آدرس ایران ده رقمیه! جدیدا می فهمه! ;)

آهان اینم داشته باش بد نیست!
PO BOX به صندوقهای امانات توی ادارت پست اطلاق میشه که شماره خاص خودش داره و Mail Box به این صندوق دم در خونه که آدرس پستی خونتون روشه! این بر و بچس ایران این رو خیلی خوب نمی فهمند! از جفتش فقط اون شماره براشون مهمه! ;)

بالا