mosaferdonya
Registered User
- نوشتهها
- 51
- لایکها
- 5
سلام
درخواست کمک از دوستان گل و گلاب پی تی . اگه لطفا کنند. ممنون میشم.
خوب مریم سر اصل مطلب
بنده یک وب دارم در زمینه دانلود ،چند ماهی میشه که توی ساماندهی ثبتش کردم.
و پس از چند ماه فعالیت امروز دیدم از دبيرخانه كارگروه تعين مصاديق محتواي مجرمانه قانون جرائم رايانه اي ایمیلی حاوی متن زیر برام اومده. که نمی دونم برای کدوم محتوای نادرست این ایمیل را ارسال کرده اند، چون بنده هر چی توی وبم گشتم مطلبی پیدا نکردم که نادرست باشه و جرم محسوب بشه چون معمولا تمامی مطالب از سایت دانلودها،میهن دانلود و چند سایت دیگه کپی برداری شده اند، و این مطالبی هم که کپی برداری شده اند ، خلاف قانون جرائم رایانه ای هم نیست. می خواستم از دوستان درخواست کنم که اگه میشه اونا هم یه بررسی بکنند و ببینند واقعا مطالبی توی این وب وجود دارد که با قانون جرائم رایانه ای مغایرت نکند.
دوستان یه مطالبی هم مال دو سال پیش با این موضوع توی وب موجود است
نرم افزار Freegate
که نمی دونم به خاطر این مطالب این ایمیل را ارسال کردند و یا برای مطالب دیگر وب. چون این مطلب دو سال پیش ارسال شده، اگه می خواستند گیر بدند هم اول که ثبتش کردم توی ساماندهی فیلتر و یا اخطار می دادند.
ما نیازمند کمک های بی دریغ شما دوستان نیکو کار هستیم
درخواست کمک از دوستان گل و گلاب پی تی . اگه لطفا کنند. ممنون میشم.
خوب مریم سر اصل مطلب
بنده یک وب دارم در زمینه دانلود ،چند ماهی میشه که توی ساماندهی ثبتش کردم.
و پس از چند ماه فعالیت امروز دیدم از دبيرخانه كارگروه تعين مصاديق محتواي مجرمانه قانون جرائم رايانه اي ایمیلی حاوی متن زیر برام اومده. که نمی دونم برای کدوم محتوای نادرست این ایمیل را ارسال کرده اند، چون بنده هر چی توی وبم گشتم مطلبی پیدا نکردم که نادرست باشه و جرم محسوب بشه چون معمولا تمامی مطالب از سایت دانلودها،میهن دانلود و چند سایت دیگه کپی برداری شده اند، و این مطالبی هم که کپی برداری شده اند ، خلاف قانون جرائم رایانه ای هم نیست. می خواستم از دوستان درخواست کنم که اگه میشه اونا هم یه بررسی بکنند و ببینند واقعا مطالبی توی این وب وجود دارد که با قانون جرائم رایانه ای مغایرت نکند.
دوستان یه مطالبی هم مال دو سال پیش با این موضوع توی وب موجود است
نرم افزار Freegate
که نمی دونم به خاطر این مطالب این ایمیل را ارسال کردند و یا برای مطالب دیگر وب. چون این مطلب دو سال پیش ارسال شده، اگه می خواستند گیر بدند هم اول که ثبتش کردم توی ساماندهی فیلتر و یا اخطار می دادند.
ما نیازمند کمک های بی دریغ شما دوستان نیکو کار هستیم
کد:
بسمه تعالي
تذكر
آقاي .............
مسئول پايگاه اينترنتي [URL="http://www.p30modern.net/"]www.p30modern.net[/URL]
با سلام
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
p30modern.net/
ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
دبيرخانه كارگروه تعين مصاديق محتواي مجرمانه قانون جرائم رايانه اي