• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کنید تا وبمو جمع نکردن

mosaferdonya

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

درخواست کمک از دوستان گل و گلاب پی تی . اگه لطفا کنند. ممنون میشم.

خوب مریم سر اصل مطلب

بنده یک وب دارم در زمینه دانلود ،چند ماهی میشه که توی ساماندهی ثبتش کردم.

و پس از چند ماه فعالیت امروز دیدم از دبيرخانه كارگروه تعين مصاديق محتواي مجرمانه قانون جرائم رايانه اي ایمیلی حاوی متن زیر برام اومده. که نمی دونم برای کدوم محتوای نادرست این ایمیل را ارسال کرده اند، چون بنده هر چی توی وبم گشتم مطلبی پیدا نکردم که نادرست باشه و جرم محسوب بشه چون معمولا تمامی مطالب از سایت دانلودها،میهن دانلود و چند سایت دیگه کپی برداری شده اند، و این مطالبی هم که کپی برداری شده اند ، خلاف قانون جرائم رایانه ای هم نیست. می خواستم از دوستان درخواست کنم که اگه میشه اونا هم یه بررسی بکنند و ببینند واقعا مطالبی توی این وب وجود دارد که با قانون جرائم رایانه ای مغایرت نکند.

دوستان یه مطالبی هم مال دو سال پیش با این موضوع توی وب موجود است

نرم افزار Freegate

که نمی دونم به خاطر این مطالب این ایمیل را ارسال کردند و یا برای مطالب دیگر وب. چون این مطلب دو سال پیش ارسال شده، اگه می خواستند گیر بدند هم اول که ثبتش کردم توی ساماندهی فیلتر و یا اخطار می دادند.

ما نیازمند کمک های بی دریغ شما دوستان نیکو کار هستیم :)

کد:
بسمه تعالي 
تذكر
آقاي .............
مسئول پايگاه اينترنتي [URL="http://www.p30modern.net/"]www.p30modern.net[/URL]
با سلام
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
p30modern.net/
ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
دبيرخانه كارگروه تعين مصاديق محتواي مجرمانه قانون جرائم رايانه اي

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
ببين شايد كلمه كليدي خاصي توي سايتت هست كه سايتت بالاي نتايج وايميسه. از Statسايتت كمك بگير. ببين نميتوني بهشون ايميل بزني بگه مشكل كجاس؟

mosaferdonya

Registered User
لایک‌ها
5
ببين شايد كلمه كليدي خاصي توي سايتت هست كه سايتت بالاي نتايج وايميسه. از Statسايتت كمك بگير. ببين نميتوني بهشون ايميل بزني بگه مشكل كجاس؟
فکر نکنم که کلمات کلیدی خاصی استفاده کرده باشم.

چون معمولا کلماتی که استفاده می کردم مرتبط بوده با موضع پست که پست ها هم هیچ کدومشون خلاف قوانین نیست

والا دیگه نمی دونم چه کار کنم. خودم که هر چی می گردم چیز خاصی پیدا نمی کنم.

best20

Registered User
لایک‌ها
0
اشكال كار رو خودت گفتي :rolleyes:

فيلترشكن حبس و جريمه داره فيلتر كه جاي خود دارد

يه نمونه پست به ايميلت نفرستادن ؟ الان پيدا مي كنم :D

mosaferdonya

Registered User
لایک‌ها
5
اشكال كار رو خودت گفتي :rolleyes:

يه نمونه پست به ايميلت نفرستادن ؟ الان پيدا مي كنم :D

گنری مکو. این حرف ها چیه می زنی من کجاش جرم کردم فقط خواستیم مردم توی اینترنت آزاد باشند. به همه سایت ها دسترسی داشته باشند.آزادی حق مسلم ماست :rolleyes:(فکر بد نکنید)

mosaferdonya

Registered User
لایک‌ها
5
http://www.p30modern.net/extrapage/site_1
http://www.p30modern.net/extrapage/site_3

ماهواره

به دانلود ها و ميهن دانلود كاري نداشته باش هر چيزي يه كم مرود دار بود قرار نده :p
داداش مطمئنی که اینا مشکل دارند، چون کلمات کلیدی خاصی نیستن. که به خوان بهش گیر بدن.

حالا من برای محکم کاری هم که شده اینا رو هم حذف می کنم. شاید اینجوری دست از سر کچل ما برداشتن.

best20

Registered User
لایک‌ها
0
گنری مکو. این حرف ها چیه می زنی من کجاش جرم کردم فقط خواستیم مردم توی اینترنت آزاد باشند. به همه سایت ها دسترسی داشته باشند.آزادی حق مسلم ماست :rolleyes:(فکر بد نکنید)

تكبير

الله اكبر ......

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

آگه قرار بود مردم آزاد باشد که خودشون چیلتر نمیکردن;)

بالا