• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کنید لطفا

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
من میخوام یه سایت بزنم به زبان انگلیسی که هاستینگش هم امریکاست . موضوع سایتی که من میخوام بزنم توی کشوری که هستم (روسیه) ممنوع هست ، البته سایت زبان من انگلیسی هست اما موضوع سایت ممنوع هست اونجا (البته ایران ممنوع نیست موضوع سایت مورد نظرم اما اونجا ممنون هست ).
حالا به نظر شما اگه من همیشه کافی نت مطلب بزارم و کلا دسترسی ای پی روسیه رو ببندم برای سایت ، بازم خطری داره که بفهمن صاحب سایت من هستم؟ کلا باید چی کار کنم که امنیت 100درصد بشه؟ ممنون
ممنون

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
سلام
من میخوام یه سایت بزنم به زبان انگلیسی که هاستینگش هم امریکاست . موضوع سایتی که من میخوام بزنم توی کشوری که هستم (روسیه) ممنوع هست ، البته سایت زبان من انگلیسی هست اما موضوع سایت ممنوع هست اونجا (البته ایران ممنوع نیست موضوع سایت مورد نظرم اما اونجا ممنون هست ).
حالا به نظر شما اگه من همیشه کافی نت مطلب بزارم و کلا دسترسی ای پی روسیه رو ببندم برای سایت ، بازم خطری داره که بفهمن صاحب سایت من هستم؟ کلا باید چی کار کنم که امنیت 100درصد بشه؟ ممنون
ممنون
موضوعش در مورد چی هست؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
هاست و دامنه رو به نام خودت ثبت کردی؟
هاست و دامنه رو هنوز ثبت نکردم اما با هاستینگ معروف امریکایی صحبت کردم قبول کرده چون توی امریکا ممنوع حساب نمیشه.
سایت درباره تجهیزات نظامی و این حرفاست که اون جوری که مورد نظره منه ساختنش روسیه ممنوعه .

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
هاست و دامنه رو هنوز ثبت نکردم اما با هاستینگ معروف امریکایی صحبت کردم قبول کرده چون توی امریکا ممنوع حساب نمیشه.
سایت درباره تجهیزات نظامی و این حرفاست که اون جوری که مورد نظره منه ساختنش روسیه ممنوعه .
بهتره تو کشور روسیه نزنی
تجهیزات نظامی میان میگرن دخلتو میارن ها اونجا ایران نیست ها نزنی بهتره:D
یه سایتی بزن خودت هم بتونی ازش درآمد داشته باشی

amirhabibi

Registered User
لایک‌ها
145
یا میتونی مطالبت رو ایمیل کنی یکی از ایران برات رو سایت بزاره

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ممنون
هیچ وقت نباید توی یک کشور همچین کاری کرد مگر اینکه کشور دیگه ای باشی و هیچ وقت به کشور مخاطب برنگردی
به هر حال با داشتن سایت یه سر نخ از تو موجوده ، حتی وبلاگ نویسی تو این حوزه امنیت نداره . کافی نت های روسیه رو نمیشناسم . اما کافینت های مناطق توریستی ایران دوربین مداربسته دارن و یا قبل کار کردن با سیستم از شما کارت شناسایی میخوان بابت همین مسائل ، ممکنه حتی از کافی نت شناساییت کنن .
من حتی دیدم موردی رو که توی کافی نت با اثر انگشت شخص شناساییش کردن . کسایی بودن که غیر مستقیم دست داشتن توی کار و شناسایی شدن .

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اگه موقع نصب دامین روی هاست ip سایتت رو عوض کنی به نوعی کلک بزنی به سختی رهگیری میشه
اگه از شروع خریدن هاست تا مطلب انداختن و همه کارامو کافی نت انجام بدم و اصلا با کامپیوتر شخصی وارد نشم، امکانش هست که شناسایی بشم؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
به 3 روش ساده:
برای دامنه تون WHOIS privacy بگیرید که اطلاعات دامنه معلوم نباشه.برای سایت سرور مجازی تهیه کنید و از طریق وی پی ان سایت رو بروز رسانی کنید. دسترسی آی پی روسیه رو ببندید.

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
با حدس و گمان هاتون مردم رو به اشتباه نندازید ، حتی اگر یه سیم اینترنت از یه کشور دیگه هم کشیده بشه و روی یک سیستم وبلاگ دهی مطلب گذاشته بشه امنیت نداره ، اینو از روی عدم آگاهی و ترس از سیستم اطلاعاتی ارتش ها نمیگم
اینو میگم چون خودم با سیستم های اطلاعاتی آشنا ام ، یه سری روش ها و امکانات هست که هرگز مردم عادی ازونها باخبر نیستن مخصوصا توی کشوری مثل روسیه ، مثل سیگنال هایی که از موبایل حتی در شرایط بدون باطری ارسال میشه و ...

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
حالا مثلا مرز داری می خوای یه همچین کاری بکنی؟
برو تو ترکیه این کار رو بکن

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
حالا مثلا مرز داری می خوای یه همچین کاری بکنی؟
برو تو ترکیه این کار رو بکن
بازدیدش بالاست . گوگل ادسنس هم میگه گذاشت .اونم فکر خوبیه که بری کشور دیگه.اما بیشتر میخوام بزنم و متوجه نشن تو همین کشور

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
بازدیدش بالاست . گوگل ادسنس هم میگه گذاشت .اونم فکر خوبیه که بری کشور دیگه.اما بیشتر میخوام بزنم و متوجه نشن تو همین کشور
منظور کلی من این بود که تو یه کشور دیگه این کار رو بکن چون سیستم اطلاعاتی روسیه خیلی قویه و سریع می گیرنت مگه این که مثلا به یکی بگیر از ایران برات دامین بخره هر روز بری تو یه کافی نت و تمام مسائل امنیتی رو رعایت کنی مخصوصا رو اثر انگشت باید خیلی حساس باشی و آیپی اون کافی نت یعنی هر ماه باید کافی نت رو عوض کنی
این نظر شخصی من بود شایدم این همه بزرگ نباشه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
آقا نکن این کارو خطر داره!
مگه ایران به تجهیزات نظامی گیر نمیدن که بهش میگید از ایران آپ کنه؟!:confused:
هم اطلاعات ایران قویه هم همون روسیه ! پیدا کردن اطلاعات که کاری نداره . شما در برابر سیستم های اطلاعاتی روسیه مثل یه کاربر اینترنت میمونید که فقط بلده از ایمیل استفاده بکنه.خواهشا اینقد ساده به قضیه نیگا نکنید که اینکارو بکنید و اون کارو نکنی نمیتونن ردتو بزنن.
به حرف کاربر ashkan 261 حتما گوش کنید . به شدت تایید میکنم:
با حدس و گمان هاتون مردم رو به اشتباه نندازید ، حتی اگر یه سیم اینترنت از یه کشور دیگه هم کشیده بشه و روی یک سیستم وبلاگ دهی مطلب گذاشته بشه امنیت نداره ، اینو از روی عدم آگاهی و ترس از سیستم اطلاعاتی ارتش ها نمیگم
اینو میگم چون خودم با سیستم های اطلاعاتی آشنا ام ، یه سری روش ها و امکانات هست که هرگز مردم عادی ازونها باخبر نیستن مخصوصا توی کشوری مثل روسیه ، مثل سیگنال هایی که از موبایل حتی در شرایط بدون باطری ارسال میشه و ...

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
توی نت شما حتی اگه به *** هم وصل بشی لاگ میندازه
هرکاری بکنی حتی مودم رو هم که روشن میکنی یه لاگ میندازه برات
بعدم اونجا مثه ایران نیس که اگه خلاف کردی یه تعهد بدی و خلاص
خودت دیگه بهتر میدونی :D

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
توی نت شما حتی اگه به *** هم وصل بشی لاگ میندازه
هرکاری بکنی حتی موم رو هم که روشن میکنی یه لاگ میندازه برات
بعدم اونجا مثه ایران نیس که اگه خلاف کردی یه تعهد بدی و خلاص
خودت دیگه بهتر میدونی :D
از کمک دیر وقت ممنونم :D . اره الان اینجام بی خیال شدم از ترس اما خدایی درامد بعضی سایتا که اینجا ممنوعه عالیه حیییییف میشه از بعضی سایتا ماهی 3 هزار دلارم درامد داشت اما اینجا ممنوع هستن و بفهمن به گاج میری :(

بالا