ata_webmaker
Registered User
سلام من 3 ماهه که انجمن مای بیبی دارم منتها در یک ساب دومین 108 پست دارم و کلی مطلب ولی تازه بعد از کذشت این همه زمان گوگل اومده 6 تا صفحه منو لینک مرده اونم چی
جستجو
لیستک اعضا
خوراک
و ...
چیز هایی که مربوط به خود ما بی بی هست در ضمن از وقتی که اطلاعاتم رو توی ساب دومین گذاشتم اینارو لینک کرده
لازم به ذکره که برای اینکه من اینارو تو ساب دومین بذارم قبلا تو ساب دومین نبود بعد یک ساب دومین درست کردم و بعد اون ساب دومین رو پاک کردم و اسم فولدری که توش انجمنم بود اسمه ساب دومین رو گذاشتم الان هم برای اینکه اینکه این کار را کردم توی ریشه
forum.mydomain.com
وقتی لوگین می کنم خوش آمد گویی می کنی ولی بعد از اون اینگار نه انگار من وارد شدم حتما باید برم توی
www.mydomain.com/forum
تا درست کار کنه
خواشمندم کمک کنید تا صفحه هام رو بتونم تو گوگل لینک کنم
جستجو
لیستک اعضا
خوراک
و ...
چیز هایی که مربوط به خود ما بی بی هست در ضمن از وقتی که اطلاعاتم رو توی ساب دومین گذاشتم اینارو لینک کرده
لازم به ذکره که برای اینکه من اینارو تو ساب دومین بذارم قبلا تو ساب دومین نبود بعد یک ساب دومین درست کردم و بعد اون ساب دومین رو پاک کردم و اسم فولدری که توش انجمنم بود اسمه ساب دومین رو گذاشتم الان هم برای اینکه اینکه این کار را کردم توی ریشه
forum.mydomain.com
وقتی لوگین می کنم خوش آمد گویی می کنی ولی بعد از اون اینگار نه انگار من وارد شدم حتما باید برم توی
www.mydomain.com/forum
تا درست کار کنه
خواشمندم کمک کنید تا صفحه هام رو بتونم تو گوگل لینک کنم