• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک گوشی در حالت bootloader مانده

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Qteck 9000 دارم

آمدم bootloader را update کنم رفت در حالت bootloader و دیگر خارج نشد

چیکار کنم ؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هارد ریست هم کردم همش می رود در حالت bootloader

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دقیقا رو صفحه چی مینویسه دوست عزیز؟؟

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا رو صفحه چی مینویسه دوست عزیز؟؟

USB و V 1.01

این صفحه به صفحه bootloader معروف است البته فکر کنم ، من ویدوز ویستا دارم یکجا دیدم فایلی به نام UNI_ExitBootloader است با اجرای اون میگه موبایل با usb وصل نیست ، ولی کامیپیوتر من آن را میشناسه دقبقا در Manage عکس گوشی را میارد

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه مشکل از ویستا بوده ، البته من دل کوچک تر از این حرفها بودم که تحمل کنم ، گوشی دادم درست کنند

دوستان برای بدست آوردن یک Rom خوب برای Qtek 9000 باید به چه پارامترهایی توجه کرد در لینک زیر چند رام برای HTC Universal آورده کدومش به درد میخوره ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب مثل اینکه مشکل از ویستا بوده ، البته من دل کوچک تر از این حرفها بودم که تحمل کنم ، گوشی دادم درست کنند

دوستان برای بدست آوردن یک Rom خوب برای Qtek 9000 باید به چه پارامترهایی توجه کرد در لینک زیر چند رام برای HTC Universal آورده کدومش به درد میخوره ؟

دوست عزیز در زیر هیچ لینکی مشاهده نمیشه .

اما من بعد از تست 6 تا رام Ranju_v77_WM61_19900_19900_1_0_2 این رو پیشنهاد میدم توی XDA-Developers سرچ کنید همراه با توضیحات و عکس خواهید یافت .

به اینجا هم سر بزنید WWW.Com

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک جریان جالب بهتر دوستان بدانند و فریب نخورند

آقا چون گوشی من بسیار بریم مهم بود ( هم از نظر معنوی و هم مادی ) با پیدید آمدن این مشکل رفتم دادمش برای تعمیر به مغازه ای در پایتخت ، آقایون فرمودند 45،000 میگیرند و درستش میکنند ( البته رام WIN5) بعد یک هفته بهم گفتند با مادربورد عوض شود و 270،000 خرجش هست یا اینکه گوشی فلش کنیم ، خوب منم به کمک پروردگار زیر بار نرفتم و آمدم خانه و چسبیدم به اینترنت همین جا باید از دوست خوبم جنابه nikfarjam تشکر کنم که راهنمایی های بزرگی بهم کرد و با ریخن یک رام ساده (Windows Mobile 6.1 Profesinal) مشکلم حل شد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا یک جریان جالب بهتر دوستان بدانند و فریب نخورند

آقا چون گوشی من بسیار بریم مهم بود ( هم از نظر معنوی و هم مادی ) با پیدید آمدن این مشکل رفتم دادمش برای تعمیر به مغازه ای در پایتخت ، آقایون فرمودند 45،000 میگیرند و درستش میکنند ( البته رام WIN5) بعد یک هفته بهم گفتند با مادربورد عوض شود و 270،000 خرجش هست یا اینکه گوشی فلش کنیم ، خوب منم به کمک پروردگار زیر بار نرفتم و آمدم خانه و چسبیدم به اینترنت همین جا باید از دوست خوبم جنابه nikfarjam تشکر کنم که راهنمایی های بزرگی بهم کرد و با ریخن یک رام ساده (Windows Mobile 6.1 Profesinal) مشکلم حل شد

مهدی جان فامیلی منو نگو همون id یا اسمم که حسین هست رو بگو:rolleyes:

اینو زدم بچه که بدونید من بودم هااااا:lol:

بالا