• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک گوشی Xperia Z یهو کار نکرد دیگه ! گرما میده ( فوووووری )

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام بچه ها . خیلی سریع میرم سر اصل مطلب از شانس منم امروز شارژ اینترنت منم تموم شد و امکان شارژ انلاین 1 مگ از طریق اینترنت نیست تو این خراب شده . الانم با اینترنت هوشمند اومدم.لطفا زودتر جواب بدید .

والا صبح با گوشیم کار میکردم مشکلی نداشت . چند دقیقه گذاشتم رفتم بعد یه مدت دکمه شو زدم دیدم روشن نمیشه صفحه اش و کار نمیکنه . چندبار زدم . در سیم کارت رو که باز کنی باید خاموش بشه سیمکارت رو دراوردم باز داره پشت دوربین گرما میده . به گوشیم زنگ زدم نمیگه خاموشه و بووق میزنه . ولی صفحه اصلا روشن نمیشه . پشت دوربین داره گرما میده . گذاشتمش تو یخچال . چیکار کنم ؟؟؟؟؟ پشتشم باز نمیشه که باتری دربیارم .

گوشی Sony Xperia Z . امروزم جمعه است تعمیرکارا هم باز نیست . اه اینترنت قطع بازار تعطیل گوشی خراب .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
درست شد به کمک دوست خوبم . @mg6 دکمه پاور با وولوم رو گرفتم ریسیت سخت افزاری شد . باتری من 50 درصد بود حالا که روشن شده دیدم 4 درصده . به نظرتون من ببرم نشون بدم گوشی رو به تعمیرکار ؟ یا استفاده کنم ؟ بار اولی بود که همچین چیزی دیدم . برده بودم گذاشته بودم یخچال خنک بشه :D یعنی اقلم در این حد کار می کنه فقط .

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
درست شد به کمک دوست خوبم . @mg6 دکمه پاور با وولوم رو گرفتم ریسیت سخت افزاری شد . باتری من 50 درصد بود حالا که روشن شده دیدم 4 درصده . به نظرتون من ببرم نشون بدم گوشی رو به تعمیرکار ؟ یا استفاده کنم ؟ بار اولی بود که همچین چیزی دیدم . برده بودم گذاشته بودم یخچال خنک بشه :D یعنی اقلم در این حد کار می کنه فقط .
خدارو شکر
نه آقا از 10 کیلومتری تعمیرکار رد هم نشو
این مشکل 100% نرم افزاری بود
به آخرین نسخه آپدیت کن گوشی رو از طریق برنامه خود سونی
برنامه و بازی های قدیمی رو نصب نکن باعث مشکلات نرم افزاری اینچنینی میشن
این مشکل هم به خاطر تداخلی چیزی پیش اومده، چیز مهمی نیست که نگرانش باشی، آپدیت کن + برنامه های خوب و معروف فقط نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خدارو شکر
نه آقا از 10 کیلومتری تعمیرکار رد هم نشو
این مشکل 100% نرم افزاری بود
به آخرین نسخه آپدیت کن گوشی رو از طریق برنامه خود سونی
برنامه و بازی های قدیمی رو نصب نکن باعث مشکلات نرم افزاری اینچنینی میشن
این مشکل هم به خاطر تداخلی چیزی پیش اومده، چیز مهمی نیست که نگرانش باشی، آپدیت کن + برنامه های خوب و معروف فقط نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد
دمت گرم . خیالم راحت شد . می خواستم برم دم در تعمیرکار بگم بیا بریم مغازه رو باز کن !!
گوشی آپدیته . هروقت سونی یه اپدیتی میده من زود نصب می کنم .
گوشی منم که اصلا برنامه و بازی چندانی نداره . سرجمع سه تا بازی داره از اون بازی های معروف . بعد یه 10-15 تا هم برنامه . اصلا هم اهل انگولک گوشی نیستم . نهایت کاری که میکنم وایبره .

بالا