• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک!! یجور حمله به سایتم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من تا سایتم میاد صفحه اول گوگل این اتفاق می افته که یهو یک عالمه آی پی وارد یک صفحه سایت میشه و خارج میشه معلوم نیست کی و چرا اینکارو میکنن بعد از چند روز بعدش رتبه سایت میاد پایین.

امروزم یهو شروع شده هزار تا هزارتا آی پی های مختلف میاد توی یک صفحه سایت که قالب بهش Not Found میده.
چی هست این؟ مشکل رو چجوری باید حل کنم؟
قابل پیگیری هست؟
کلا کسی تجربه داره؟

اینم عکس از آخرین بازدید کننده ها همشون به سک صفحه میرن.

لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه.

Last edited:

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
کسی نمیدونه یعنی؟

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
به این نوع حمله میگند : حملات بروت فورس ( brute force attack )توضیح در مورد این نوع از حملات : یکی از روش های نفوذ استفاده از روش Brute Force است که در خیلی از مواقع با بهره جستن از تنبلی کاربران برای انتخاب پسورد های سخت به نتیجه می رسد! با یک مثال توضیح بدم: فرض کنیم شما پسورد ویندوزتون رو فراموش کردید و میخاهید پسورد تون رو باحمله بروت فورس پیدا کنید برای این کار به یه دیکشنری نیاز دارید که در اون لیست اکثر پسورد های احتمالی باشه و یه نرم افزار نیاز دارید که با سرعت بالا اون پسورد ها رو چک کنه و به اون پسورد مورد نظر برسه به این کار میگن بروت فورس کردن!من به این روش میگم روش حدس و خطا چون پسورد ها و یوزر ها رو به صورت شانسی چک میکنیم و امکان درستی اون کمه ولی از طرف دیگه با این روش میشه یوزر و پسورد کاربرانی که تنبلی میکنن و از کارکتر های ساده استفاده میکنن را بدست آورد!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
یک چیزی تو مایه های کرک کردن میمونه.ممنون.بهترین روش پیشگیری ازش؟ و اینکه این عمل اینا تو رتبه گوگل تاثیر نمیذاره؟

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
یک چیزی تو مایه های کرک کردن میمونه.ممنون.بهترین روش پیشگیری ازش؟ و اینکه این عمل اینا تو رتبه گوگل تاثیر نمیذاره؟

برای پوشه ی wp-admin پسورد بزارید

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
خوب این چیزیه که همه سایت هایی که رنک خوب میگیرن , باهاش مواجه میشن

شما یک پلاگین امنیتی نصب کن که ترتیب امنیت سایت را بده مثلا یوز آی دی اکانت admin را از 1 به یه عدد دیگه تغییر بده و ....

محدودیت login attempt تعریف کن.

هاست قوی داشته باشید که تحمل درخواست های زیاد را داشته باشه و timeout نده

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
منم سایتم به همچین نوعی حمله بعضی وقت ها دچار میشه و فقط فرقش اینه که پهنای باندم رو خیلی زیاد میاد مصرف میکنه به طوری که اگر هاستینگ قوی باشه دان نمیشه و کنترل میکنه و اگه هاستینگ قوی باشه فقط پهنای باندم تموم میشه و مجبورم بخرم.در این روش فکر کنم با یک نرم افزار میاد و عکس های صفحه ایندکسم رو در ثانیه هزاران بار لود میکنه تا فوری پهنای باندم ته بکشه فکر کنم به این حمله اصطلاحا میگن دی داس..
برای این نوع حملات که چه راهی دارید ؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
کد کپچا
محدودیت لاگین با تعداد اشتباه
اگه ای پی ثابت داری خیالت رو راحت کن و تنظیم کن که لاگین فقط با اون ای پی انجام بشه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
برای پوشه ی wp-admin پسورد بزارید
تشکر از راهنمایی
خوب این چیزیه که همه سایت هایی که رنک خوب میگیرن , باهاش مواجه میشن

شما یک پلاگین امنیتی نصب کن که ترتیب امنیت سایت را بده مثلا یوز آی دی اکانت admin را از 1 به یه عدد دیگه تغییر بده و ....

محدودیت login attempt تعریف کن.

هاست قوی داشته باشید که تحمل درخواست های زیاد را داشته باشه و timeout نده
خوشبختانه بعد از چند ساعت حل شد و بیخیال شد طرف.صفحه لوگین رو تغییر دادم آدرسش رو اینطور بهتر شد باز.
منم سایتم به همچین نوعی حمله بعضی وقت ها دچار میشه و فقط فرقش اینه که پهنای باندم رو خیلی زیاد میاد مصرف میکنه به طوری که اگر هاستینگ قوی باشه دان نمیشه و کنترل میکنه و اگه هاستینگ قوی باشه فقط پهنای باندم تموم میشه و مجبورم بخرم.در این روش فکر کنم با یک نرم افزار میاد و عکس های صفحه ایندکسم رو در ثانیه هزاران بار لود میکنه تا فوری پهنای باندم ته بکشه فکر کنم به این حمله اصطلاحا میگن دی داس..
حالا فدا سرت ترافیکت تموم شه میخری.این کار باعث میشه بونس ریت سایت بره بالا و این یعنی ضرر در سئو
کد کپچا
محدودیت لاگین با تعداد اشتباه
اگه ای پی ثابت داری خیالت رو راحت کن و تنظیم کن که لاگین فقط با اون ای پی انجام بشه
تغییر آدرس لوگین دادم.ممنون بابت راهنمایی

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61

عزیز اینی که شما میگی حملات تکذیب سرور ( DDOS ) هست ( DDOS ATTACK ) با بروت فورس زمین تا آسمون فرق میکنه .

بالا