با اجازه آقا مجتبی:
بایوس آپدیتهاجازه ما هم دست شماست عزیز
بله من هم موافقم فقط از لینک زیر قبل از تعویض سی پی یو بایوس مادربورد رو به آخرین نسخه آپدیت کن تا عملکرد بهتر بشه(البته اگه انجام ندید هم مشکلی پیش نخواهد آمد):
http://www.msi.com/support/mb/770TC45.html#down-bios
بله پردازنده شما 64 بیتی هست و میتونید ویندوز 64 بیت نصب کنید .خب حالا یعنی من میتونم وینوز 64 بیت نصب کنم ؟
اگر نه که یه CPU که 64 بیت باشه و در حد CPU خودم باشه رو معرفی کنین
نمی خواهم زیاد هزینه کنم چون قراره یه سیستم جدید بگیرم در کنارش این رو هم داشته باشم
حالا یه CPU که 64 بیت باشه و دوهسته ای و 2 مگ کش رو داشته باشه حد اقلش کمترین هزینه برای کدوم پردازنده هستش ؟
عجب چیزیه این cpuمادربرد شما ساپورت خوبی دارد . تا PHENOM II X6 1090T هم پشتیبانی میکند .
این پردازنده قوی هستش. اگر گیرتون اومد آپگرید کنید سرعتش عالی میشه. شما برای اینکه بخواین پلت فرم رو به اینتل تغییر بدید خیلی هزینه داره اما اگر این پردازنده رو گیر بیارید و قیمتش مناسب باشه در حد پردازنده های اینتل متوسط فعلی بهتون جواب میده. ببینید توی بازار گیر میاد و اگر گیر میاد قیمتش چنده.عجب چیزیه این cpu
O-0
ولی حیف که میگم amd نسبت به اینتل ضعیف تره
پردازنده 6 هسته ای هست . تقریبا همسطح COREI5 اینتل هست . با این تفاوت شما هزینه نمیکنید برای خرید پردازنده و مادربرد جدید .عجب چیزیه این cpu
O-0
ولی حیف که میگم amd نسبت به اینتل ضعیف تره
پردازنده خوبیه , امااصلا در حد Intel Core i5 نیست:پردازنده 6 هسته ای هست . تقریبا همسطح COREI5 اینتل هست . با این تفاوت شما هزینه نمیکنید برای خرید پردازنده و مادربرد جدید .
درسته که قویه ولی من می خواهم کامپیوتری که می خواهم بگیرم رم هشت به بالا داشته باشه تا با بازی ها مشکلی نداشته باشهپردازنده 6 هسته ای هست . تقریبا همسطح COREI5 اینتل هست . با این تفاوت شما هزینه نمیکنید برای خرید پردازنده و مادربرد جدید .
خب شما هم رفتین با بهترین و جدید ترین پردازنده ی i5 مقایسه کردین هرچند که PHENOM II X6 1090T هم جدید ترینه و تو رده خودش بهترینه ولی خبپردازنده خوبیه , امااصلا در حد Intel Core i5 نیست:
http://www.anandtech.com/bench/product/146?vs=1198
ولی من خودم عرض کردم اگر با قیمت منصفانه گیر بیارن میارزه. چون نیازی به تعویض کلی پلت فرم ندارن
دوست گرامی , مثل اینکه این پردازنده رو اول خودم براتون لیست کردم و بهتون پیشنهاد دادم! اما بحث کشیده شد به مقایسه کارآیی و پروسس پردازنده ها که شما می فرمائید بنده با بالاترین مدلCore i5 از سری Haswell مقایسه کردم! خوب باشه , این هم یک نسل قبل تر از Haswell یعنی Ivy Bridge . مقایسه رو ببینید:خب شما هم رفتین با بهترین و جدید ترین پردازنده ی i5 مقایسه کردین هرچند که PHENOM II X6 1090T هم جدید ترینه و تو رده خودش بهترینه ولی خب
کار منو باید راه بندازه چون سیستم واسه گیم می خواهمو اصل گرافیکه !!!!!!!!!!!
ولی بخاطر محدودیت رم من باید کل سیستم رو عوض کنم