• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک!!!!!!!! /o\ مشکل با وردپرس

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من وردپرس رو نصب کردم ویک مشکل یزرگ باهاش دارم و اونم اینکه از داخل وردپرس نمیتونم هیچی فایلی رو آپلود کنم
حتی افزونه ها و تصاویر شاخص رو هم نمیتونم آپ کنم کسی میتونه بگه چرا؟؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام دوستان من وردپرس رو نصب کردم ویک مشکل یزرگ باهاش دارم و اونم اینکه از داخل وردپرس نمیتونم هیچی فایلی رو آپلود کنم
حتی افزونه ها و تصاویر شاخص رو هم نمیتونم آپ کنم کسی میتونه بگه چرا؟؟

شاید از این هاستای رایگان استفاده میکنی .
اگه از هاست رایگان استفاده میکنی باید از طریق خود هاست و به صورت قطعه قطعه آپلود کنید .

اگر هاستی که داری غیر رایگانه ، وردپرست رو یکبار دیگه نصب کن . 3.6 فارسی رو هم نصب نکن یکم مشکل داره . از 3.5 استفاده کن .

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
شاید از این هاستای رایگان استفاده میکنی .
اگه از هاست رایگان استفاده میکنی باید از طریق خود هاست و به صورت قطعه قطعه آپلود کنید .

اگر هاستی که داری غیر رایگانه ، وردپرست رو یکبار دیگه نصب کن . 3.6 فارسی رو هم نصب نکن یکم مشکل داره . از 3.5 استفاده کن .

بسیار ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز
نه هاست رایگان نبود
خوشبختانه مشکل حل شد ایراد از پوشه ی /wp-content بود که برطرف شد باید توی تنظیماتش در change permission همه ی تیک ها رو انتخاب میکردم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حالا که مشکل حل شد، ولی پیشنهاد من اینه که کلاً توی وردپرس فایلی رو آپلود نکنید که الکی هاست رو پُر میکنه!

یه سابدامین بساز، فایل‌ها رو اونجا بذار، بعداً هم بازدیدت بیشتر شد میتونی این سابدامین رو به هاستِ دانلود انتقال بدی و هزینه‌ی سرور کمتر میشه.

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
حالا که مشکل حل شد، ولی پیشنهاد من اینه که کلاً توی وردپرس فایلی رو آپلود نکنید که الکی هاست رو پُر میکنه!

یه سابدامین بساز، فایل‌ها رو اونجا بذار، بعداً هم بازدیدت بیشتر شد میتونی این سابدامین رو به هاستِ دانلود انتقال بدی و هزینه‌ی سرور کمتر میشه.
ولی خب داش جواد افزونه ها باید رو هاست پر شه عزیزم

بالا