• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم ایندکس شدن تگ ها در وردپرس

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان

من تگ هام خیلی کم ایندکس میشن

توی گوگل وبمستر الان 743 سابمیت دارم اما 100 تاش ایندکس شده

الان حدود 3 ماهه ایندکس زدم و اینکه همه هم مرتبط با موضوعه

کسی دلیل خاصی داره که چرا ایندکس نمیشن؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
خیلی واضحه، چون شما 743 تا برچسب دارید. مگه چندتا مطلب دارید که 743 تا برچسب داره. احتمالا همه اونها صفحاتی با محتوای تکراری ولی با عنوان و آدرس متفاوت ایجاد کردن و گوگل علاقه ای به ایندکس کردن اینحور صفحات نداره. پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مطالعه کنید:
آموزش برچسب گذاری صحیح در سایت

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
دوست عزیز تعداد پست ها 140 نوشته است

برای هر کدوم جدودا 4 5 تا تگ زدم

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نمیدونم مقاله رو مطالعه کردید یا خیر ولی برچسب گذاری شما صحیح نیست، برچسب ها برای ایجاد ارتباط میان مقالات و موضوعات استفاده میشن و تنها باید زمانی از یک برچسب استفاده کنید که مقالات یا نوشته های دیگری هم با همان برچسب داشته باشید. در غیر اینصورت باعث ایجاد صفحات اضافی و محتوای تکراری در سایت شما میشوند

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
بله خوندم

اما قالب من اصلا برچسب ها رو نشون نمیده برای این کار

از ایندکس شدمشون جلوگیری کنم چطور هست به نظر شما؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
مشکل اولی که مطرح کردید این بود که برچسب های شما کم ایندکس میشن، اگر از ایندکس شدنشون جلوگیری کنید که که کلا ایندکس نمیشن.
البته به نظر من اگر هوشمندانه از برجسب ها استفاده کنید و ارتباط خوبی بین مطالب ایجاد کنید خیلی هم مفید و موثر هستن و حتی میتونن شانس شما رو در نتایج گوگل افزایش بدنه به شرطی که برچسب های شما یکبار مصرف نباشن و به دفعات و بصورت اصولی از اونها استفاده کنید.
ولی نکته اصلی اینه که برچسب گذاری به هدف سئو انجام نمیشه هرچند که میتونه تاثیر گذار هم باشه. الان اگر حذفشون کنید با دسترسی روبات رو محدود کنید با مشکلاتی در وبمستر گوگل روبرو میشید و اگر هم به همین روش ادامه بدید در آینده مشکلات بیشتری خواهید داشت. پس بهتره که برچسب هایی که خیلی کم استفاده شدن (کمتر از 3 بار) رو حذف کنید و از این به بعد با دقت بیشتر و با دید ارتباط موضوعی مطالب ازشون استفاده کنید.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ممنون از شما

برچسب های تکراری مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟

shahriar_q

Registered User
لایک‌ها
40
اقا ی سوال من داشتم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
میخواستم بدونم تفاوت کلماتی که واسه برچسب ها مینویسم با تگ های متا چیه؟ بعد هرکدوم از اینها تو سئو چقدر تاثیر دارن ؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ممنون از شما

برچسب های تکراری مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟
اگر برای یک مطلب تکراری بزنید (درواقع عبارات شبیه به هم) مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگر یک برجسب در مطالب مختلف تکرار شده باشه خیلی هم اصولی و درسته

aryahome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برچسب ها در سایتم اصلا ایندکس نمیشه ؟ کسی نیست یه راهنمایی بکنه

بالا