• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم شدن ورودی گوگل تو این چند روز

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
من سایت سایتم چند روزه خیلی کم ورودی گوگل میده اول فک کردم تنها سایت منه که اینجوری شده ولی 5 سایت بزرگ رو دیدم که بدجور بازدیدشون خوابیده:D دیدم که مشکل از من نیست اخه همه سایت های فیلم و موزیک از هم کپی میکنن یعنی ماشالله مطلب رو دست به دست میکنن تا به دست گوگل برسه:D اقا کسی میدونه باید چیکار کنیم که از دست این نارفیق بازی گوگل خلاص بشیم و به حالت اولش برگریدم http://film-dl.in/
قبلا هر مطلب میذاشتم سریع میومد تو گوگل چون مطلب رو اساسی ویرایش میکردم هم پیوند یکتاش هم کلمه کلیدیش و هم متنش رو خلاصه لباسی نو بر تنش میکردم:D کسی میدونه باید چیکار کنم؟
هم اکنون نیازمند یاری سبز وب مستران عزیز هستم:p

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
کدوم سایت های بزرگ رو چک کردی ورودی خورده زمین ؟

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
کدوم سایت های بزرگ رو چک کردی ورودی خورده زمین ؟
این سایت ها 18 هزار وردودی داشت الان 4 هزارتا nabzmusic.com
سانجا موزیک sanjamusic.com اینم افت ورودی داشته اینا رو خودم نمیگم از مدیراشون پرسیدم
beh-movie.in اینم همینطور

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
این سایت ها 18 هزار وردودی داشت الان 4 هزارتا nabzmusic.com
سانجا موزیک sanjamusic.com اینم افت ورودی داشته اینا رو خودم نمیگم از مدیراشون پرسیدم
beh-movie.in اینم همینطور
گوگل داره کپی کارارو میزنه زمین جای شکرش باقیع پس

Adin

Registered User
لایک‌ها
769

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
نازنینا البته این سایت هایی که شما نام بردی همه چیشون کپی هست نه چندتا پست !
البته اینا استاد های کپی بودن:D خیلی از سایت های دیگه افت بازدید داشتن که زیاد حرفه ای نبودن و لی سایت های فیلم مطالبشون همه مثه مخصوصا آهنگ حالا فیلم شاید یکم فرق کنه ولی آهنگ همه مثه هم هستن همه سایت های باید تو این سه روز افت ورودی داشته باشن حتما یه دلیل داره دیگه نمیشه که سایت آهنگ بیاد مقاله بذاره این گوگل یه چیزیش شده

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
البته اینا استاد های کپی بودن:D خیلی از سایت های دیگه افت بازدید داشتن که زیاد حرفه ای نبودن و لی سایت های فیلم مطالبشون همه مثه مخصوصا آهنگ حالا فیلم شاید یکم فرق کنه ولی آهنگ همه مثه هم هستن همه سایت های باید تو این سه روز افت ورودی داشته باشن حتما یه دلیل داره دیگه نمیشه که سایت آهنگ بیاد مقاله بذاره این گوگل یه چیزیش شده

سایت آهنگ که بدتر همشون اینطوریه :

دانلود آهنگ جدید فلان با اسم فولان با دو کیفیت !!
با یع عکس تنگش !

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
پس چرا قبلا گوگل اینجوری سایت ها رو محرم نمیکرد یا همین سایت های تفریحی که همشون کپی هم هستن البته سایت های تفریحی هم از این کار گوگل محروم نموندن و اونا رو هم تو سرچ ها داره کم کم کنار میذاره نیمی از همین سایت ها رنک 3 هستن و بالای 80 هزار بازدید دارن که تو این سه روز گوگل ورودیشون رو کم کرده

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
کلاً ورودی و بازدید بیشتر سایت ها کاهش پیدا کرده ، این فقط مشکل سایت شما نیست .
از ما که همچنان ثابته :cool:

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
کلاً ورودی و بازدید بیشتر سایت ها کاهش پیدا کرده ، این فقط مشکل سایت شما نیست .
از ما که همچنان ثابته :cool:
باید یه راحی باشه که از این دردسر خلاص شد کسی اطلاعی نداره؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سیاست های جدیده گوگل هست که طبق قانون های سئو , سایت هایی که مطلب کپی بزارن کم کم از دور خارج میشن که مثل اینکه داره اجرا میشه , بسته به بزرگ بودن سایت داره , برای مثال طرف سایت کوچیکی داره ولی مطالب اختصاصی هست , سایت بزرگتری که اون مطلب رو کپی کنه و بزاره , یعنی مطلب اختصاصی سایت کوچیک رو نابود کرده !! توی گوگل مطلب به اسم اون سایت ثبت میشه و کم کم سایت های کوچیک امکان رشدشون از بین میره ! :rolleyes:

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
سیاست های جدیده گوگل هست که طبق قانون های سئو , سایت هایی که مطلب کپی بزارن کم کم از دور خارج میشن که مثل اینکه داره اجرا میشه , بسته به بزرگ بودن سایت داره , برای مثال طرف سایت کوچیکی داره ولی مطالب اختصاصی هست , سایت بزرگتری که اون مطلب رو کپی کنه و بزاره , یعنی مطلب اختصاصی سایت کوچیک رو نابود کرده !! توی گوگل مطلب به اسم اون سایت ثبت میشه و کم کم سایت های کوچیک امکان رشدشون از بین میره ! :rolleyes:
چند روزه چیزایی که سرچ میکنی اکثراشون سایت های تبلیغاتی بالا میاد مثلا میزنی آهنگ فلان نمیدونم تو کجا سر در میاری اصلا سایت های درست و حسابی بالا نمیاد واست

AbbasTaraneh

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان گرامی ربطی به Duplicate content نداره اینا همش اثرات مضر خرید لینک هست... دیر یا زود گریبان همه رو میگیره.... عزیزانی که از وبسایت کسب در آمد میکنن لطف کنن با این کار برای خودشون و آیندشون مشکل ایجاد نکنن با این کار///!

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان گرامی ربطی به Duplicate content نداره اینا همش اثرات مضر خرید لینک هست... دیر یا زود گریبان همه رو میگیره.... عزیزانی که از وبسایت کسب در آمد میکنن لطف کنن با این کار برای خودشون و آیندشون مشکل ایجاد نکنن با این کار///!
ایشون استاد ما هستن :rolleyes:
از عباس جان سوال بپرسید فکر میکنم زودتر به نتیجه برسید

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
اقا عباس اگه منظور شما بک لینک هست که من تازه سایت رو زده بودم و بدون بک لینک هم خوب ورودی میداد اصلا من بک لینک نگرفته بودم ولی تو این سه روز بدجور افت ورودی داشتم

AbbasTaraneh

Registered User
لایک‌ها
79
Duplicate Content میتونه یکی از دلایلش باشه ولی مهمترین دلیل بک لینک غیر مرتبط یا خرید بک لینک هست... الان همین سایت دوستیها که لینکتون رو گذاشته و داره لینک میفروشه یا تبادل میکنه اصلا واسه شما مناسب نیست...
لینک های غیر مرتبط و خریدنی رو حذف کنید و سعی کنید مطالبتون رو هم با تغییر محسوسی بزارید....

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
من از یکی شنیدم که الگوریتم جدید گوگل هست و با سایت های فارسی برخورد شدیدی میکنه همین سایت دوستی ها که من تبلیغ متنی نافلو ازش گرفتم هم خودش افت ورودی داشته
support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=66356
البته تو چند تا سایت سئو هم دیدم که گفتن شدت برخورد گوگل با سایت های ایرانی خیلی زیاده

AbbasTaraneh

Registered User
لایک‌ها
79
متاستفانه خیلی سعی میکنید از رنگ های متفاوت , Bold , و کلمات دانلود فیلم دانلود فیلم ..... در سایت استفاده کنید ... من همه جای سایت دارم این کلمات رو میبینم.... لطف کنید یه دستی به سر و وضع سایت بکشید , حیفه....

AbbasTaraneh

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز ، برخورد با کل سایت های دنیا زیاده... ایرانیا فقط دیگه گندشو در آوردن... شما سایتتون رو اصول باشه کی میخواد بهتون گیر بده ؟

در مورد این لینکتون هم ، همون چیزیه که ما ازش مطلب گذاشتیم...

Buying or selling links that pass PageRank. This includes exchanging money for links, or posts that contain links; exchanging goods or services for links; or sending someone a “free” product in exchange for them writing about it and including a link
Excessive link exchanges ("Link to me and I'll link to you") or partner pages exclusively for the sake of cross-linking
Large-scale article marketing or guest posting campaigns with keyword-rich anchor text links
Using automated programs or services to create links to your site

خرید یا فروش لینک که پیج رنک به همراه داره...
تبادل لینک
مارکتینگ با مقاله که از Keyword های یکسان زیادی استفاده شده..
استفاده از برنامه های اتوماتیک ایجاد لینک...

بالا