• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم فروشی و کلاهبرداری آپلود سنتر ترین بیت trainbit در ارائه سرویس هایش !!!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
کم فروشی و کلاهبرداری آپلود سنتر ترین بیت trainbit در ارائه سرویس هایش !!!
سلام
نزدیک به 3 هفته پیش به صورت ازمایشی برای سایت دانلودم اقدام به خرید اکانت از آپلود سنتر ترین بیت کردم و برای اینکه ازمایشی این اپلوسنتر رو تست کنم تصمیم گفتم فقط اکانت یک ماهه این سایت با اکانت 100 گیگی ترافیک دانلود مستقیم رو هم بخرم ...

با گذشت دو هفته از داشتن سرویس در این سایت و با وجود اینکه تنها 30 گیگ فایل در این سایت آپلود کردم نزدیک به 5 روز است که حجم 100 گیگ ترافیک مستقیمم پر شده !!!! و لینک های مستقیمم به صورت غیر مستقیم در امده اند !! چندین ایمیل به پشتیبانیشون زدم و چندین بار تماس گرفتم و جواب یندادند و فقط به یکی از ایمیل ها پاسخ دادند و گفتند ترافیک مستقیم شما اصلا مصرف نشده و دیگر خبری نشد !!
الان کماکان لینک هام غیر مستقیم هستند برای کاربران سایتم و جوابی هم نمی دهند گفتم این موضوع رو اینجا مطرح کنم تا کسانیکه قصد خرید از این شرکت رو دارند مثل من کلاه سرشان نرود !!! یا اون ها ببینند و به خودشون بیایند !!
به هر حال من تصمیم گرفتم از همان آپلود بوی و فور آپلود فضا بگیرم و این تجربه رو خواستم باهاتون درمیان بگذارم

اینم مدرک کم فروشی و کلاه بردرای این سایت :
به حجم سرویس و آپلوده شده من توجه کنید که 30 گیگ است و به حجم ترافیک مستقیمم که غیر فعال هم هست توجه کنید که 100 گیگ است :))))))

دمشون گرم !!!

فایل های ضمیمه

• 4432442.jpg
    4432442.jpg
    119 KB · نمایش ها: 41

abbasjiji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ترافیک با فضای ذخیره سازی فرق داره.
شما انگار این 30 گیگ رو حدود 3 بار دانلود میکنید، نزدیک به 90 گیگ ترافیک یا پهنای باند مصرف میشه.

به عنوان مثال: من یک فایل 1 گیگی دارم که برای دانلود گذاشتم. 5 نفر این یک گیگ رو دانلود میکنند. پس 5 گیگ اطلاعات رد و بدل شده که همون ترافیک هست.

البته این باز هم دانش بنده هست اگر ناقص و یا اشتباه هست عذر میخوام.

donotgo

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز فضا با ترافیک متفاوت هست.
حجم اطلاعات مبادله شده اکانت شما بالای 100 گیگ بوده

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ترافیک با فضای ذخیره سازی فرق داره.
شما انگار این 30 گیگ رو حدود 3 بار دانلود میکنید، نزدیک به 90 گیگ ترافیک یا پهنای باند مصرف میشه.

به عنوان مثال: من یک فایل 1 گیگی دارم که برای دانلود گذاشتم. 5 نفر این یک گیگ رو دانلود میکنند. پس 5 گیگ اطلاعات رد و بدل شده که همون ترافیک هست.

البته این باز هم دانش بنده هست اگر ناقص و یا اشتباه هست عذر میخوام.
منم از ابتدا فکر می کردم که اینچنین است و حتی ازشون پرسیدم قبل از خرید ترافیک هست یا فضای آپلود ؟! اون ها گفتند فضای آپلود است ...

ضمن اینکه اگر اینوطری حساب کنیم همان روز اول باید اکانت من غیر مستقیم می شد چون اولین فایلم 900 مگی بود و 250 دانلود داشت ؟>! اما تا دو هفته بعد هنوز من فایل هام لینک مستقیم بود و فضا داشتم ....

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بالا