• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم کردن حجم برنامه ضبط شده تلویزیون روی هارد

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام بدونم چطور می تونم حجم فایلهائی که بوسیله کارتهای TV ضبط شدن رو ... کم کنم. 15 دقیقه برنامه تلویزیون 700 مگ جا گرفته...من میخوام STREAM VIDEO درست کنم و این فایل ها رو بز ارم روی سایتم تا ملت ببینند.میخوام حجم فایلها تا جائی کم بشه که به کیفتش صدمه نرسه...

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امکان نداره حجم رو انقدر کم کنی که به کیفیت صدمه نخوره و در عین حال straem قابل دسترسی برای کاربر ایرانی بکنی اش ...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
يعني تا چقدر ميخواي كم كني؟

اگر ميخواي در حد ويديو سي دي باشه كه 80 دقيقه حدود 700 مگ بشه (با كم و زيادش)، راحت ترين راه همين برنامه Nero هست.

اره اينطوري بهتره
من يه فيلم كه ازتلويزيون پرميكنم حجم ميشود 3گيگابايت زمانش 1:15 ميشود كه راحت توي يه سي دي كه با nero ميشود راحت جا ميگيرد موقع تبديل داره ميكند يه 30 دقيقه اي زمان ميبره تا درست كند
راستي هنوز براي دي وي دي نيوده؟
make vidio dvd?

ميومد خيلي خوب ميشد كمتر سي دي هدر ميرفت
ميشه يه كاري كرد روي سي دي ري رايت رايت كرد بهد مثلا 4تارو روي دي وي دي ريخت اما اگر اونطوري ميشد عالي بود

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
.................ميشه يه كاري كرد روي سي دي ري رايت رايت كرد بهد مثلا 4تارو روي دي وي دي ريخت اما اگر اونطوري ميشد عالي بود
ببخشيد يعني شما اول رو سي دي رايت ميكني بعد ميريزي رو دي وي دي؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
آقا سلام از برنامه AVS video Convertor استفاده کن

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
منظورم اينه كه مثلا مياي پنج تا سي دي فيلم رايت ميكني بعد همه رو كپي ميكني روي يك دي وي دي؟
يعني پنج تا سي دي هدر ميره؟ :blink:

ببخشيد اگر اشتباه فكر ميكنم ولي اگر واقعا اينطوره كه اين چه كاريه؟!
خب به جاي اينكه رو سي دي بريزي رو سيستم ايميج نرو بگير بعد ايميج ها رو بريز رو دي وي دي!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
منظورم اينه كه مثلا مياي پنج تا سي دي فيلم رايت ميكني بعد همه رو كپي ميكني روي يك دي وي دي؟
يعني پنج تا سي دي هدر ميره؟ :blink:

ببخشيد اگر اشتباه فكر ميكنم ولي اگر واقعا اينطوره كه اين چه كاريه؟!
خب به جاي اينكه رو سي دي بريزي رو سيستم ايميج نرو بگير بعد ايميج ها رو بريز رو دي وي دي!

روي ري رايت ميريزم
يه بار ايميج زدم نميدانم چرا خراب شد براي همين اينطوري ميكنم روي سي دي ري رايت ميزنم
غذارو كلا برعكس ميخورم:D

boy24iran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
این مشکل رو خیلی ها دارند احتمالاً من هم از این دستگاه های گیرنده دیجیتال ایکسویژن دارم منتها مشکلات زیاده ولی یکیشون این است که زمانی به طور مثال یک سریال با مدت 45 دقیقه یا هر برنامه دیگه ضبط می شه حجم به شدت بالاست می خوام بدونم چه راهکار های وجود دارد برای پایین آوردن این که می گین می ریزین تو سی دی حجم کم می شه ؟ چه اندازه کم می شه آیا دستگاه گیرنده دیگری هست هم فرمت ضبطت کردنش به روزتر باشه هم کم حجم تر هم کیفیت تصویری و صدای خوب و ترجیحاً hd باشه اگه راه کاری بلدید لطفاً دقیق راهنمایی کند دستگاهی نرم افزاری هر چیزی می خواد باشه فقط گرون نباشه نیازی به خریده دیش هم نباشه

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اگه سیستم قوی ای دارید ، میتونید فایل های کپچر شده رو با برنامه های کانورتر که فراوون هم هستن ، تبدیل کنید.

boy24iran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
متوجه منظور شما نشدم !
من بیشتر ترجیح می دم فایل های ضبط شده خود رو کاری کنم که حجمش بیاد پایین
به طور مثال
اگه سایت های ایرانی رو نگاه کرده باشید بعضی سریال ایرانی یا خارجی که از تلویزیون ایران پخش می شن می گذارند برای دانلود و جالب اینجاست که حجمش خیلی پایین تر از اونی است که من ضبط کردم و جالب تر از اون این است که خیلی راحت حتی تغییر رو روش می دند و تبلیغ هم توش می گذارند پس این جور سایت ها با چه وسیله یا نرم افزاری برنامه تلویزیونی رو ضبط می کنند؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام
متوجه منظور شما نشدم !
من بیشتر ترجیح می دم فایل های ضبط شده خود رو کاری کنم که حجمش بیاد پایین
به طور مثال
اگه سایت های ایرانی رو نگاه کرده باشید بعضی سریال ایرانی یا خارجی که از تلویزیون ایران پخش می شن می گذارند برای دانلود و جالب اینجاست که حجمش خیلی پایین تر از اونی است که من ضبط کردم و جالب تر از اون این است که خیلی راحت حتی تغییر رو روش می دند و تبلیغ هم توش می گذارند پس این جور سایت ها با چه وسیله یا نرم افزاری برنامه تلویزیونی رو ضبط می کنند؟

مگه مستقیما فیلم ضبط شده رو میزارن برای دانلود ؟ ربطی به اینکه با کدوم نرم افزار ضبط میکنن نداره . با هر چی ضبط کردی بخوای تغییرات بدی یا حجم کم کنی باید نرم افزار راه بندازی .

با سلام و صلوات که حجم کم نمیشه

مبدل خوب و با کیفیت میخوای نرم افزار StaxRip .

برادارن خارجی فیلم و سریالها رو با این تبدیل میکنن. کیفیت و حجمش هم بستگی به سرعت و کیفیتی که به نرم افزار میدین بستگی داره

boy24iran

Registered User
لایک‌ها
5
مگه مستقیما فیلم ضبط شده رو میزارن برای دانلود ؟ ربطی به اینکه با کدوم نرم افزار ضبط میکنن نداره . با هر چی ضبط کردی بخوای تغییرات بدی یا حجم کم کنی باید نرم افزار راه بندازی .

با سلام و صلوات که حجم کم نمیشه

مبدل خوب و با کیفیت میخوای نرم افزار StaxRip .

برادارن خارجی فیلم و سریالها رو با این تبدیل میکنن. کیفیت و حجمش هم بستگی به سرعت و کیفیتی که به نرم افزار میدین بستگی داره

سلام
مشکل اصلی ناوارد بودن است البته به نظر من به دستگاه یا وسیله ای که باهاش ضبط می کنند هم ربط داره به طور مثال
یک قسمت سریال رو دانلود کردم حجم
125 MG
مدت
00:34:54
سریال دیگه ای خودم ضبط کردم
1.18gb
فرمت
trp
مدت
42:48
در ضمن این فرمت ظاهراً فقط با نرم افزار
Pavtube HD Converter
کانورت می شه که خود مادیران برای گیرنده های دیجیتالش معرفی کرده چون کیفیت صدا و تصویر به هم نمی ریزه و بزرگترین اشکالش این است که حجم دقیقاً یادم نیست اگه اشتباه نکنم کم که نمی کنه چند برابر یا حداقل 2 برابر می کنه که اگه بشه براش راه حلی پیدا کرد خوبه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
چه نرم افزاری فیلم های ضبط شده توسط (گیرنده های دیجیتال USB یا همون DVB-T)رو کامپیوتر راحت اجرا می کنه؟؟
با KMP و VLC امتحان کردم هیچ کدومش فایل ضبط شده اجرا نمی کنه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام
مشکل اصلی ناوارد بودن است البته به نظر من به دستگاه یا وسیله ای که باهاش ضبط می کنند هم ربط داره به طور مثال
یک قسمت سریال رو دانلود کردم حجم
125 MG
مدت
00:34:54
سریال دیگه ای خودم ضبط کردم
1.18gb
فرمت
trp
مدت
42:48
در ضمن این فرمت ظاهراً فقط با نرم افزار
Pavtube HD Converter
کانورت می شه که خود مادیران برای گیرنده های دیجیتالش معرفی کرده چون کیفیت صدا و تصویر به هم نمی ریزه و بزرگترین اشکالش این است که حجم دقیقاً یادم نیست اگه اشتباه نکنم کم که نمی کنه چند برابر یا حداقل 2 برابر می کنه که اگه بشه براش راه حلی پیدا کرد خوبه

منظورم این بود که وقتی داری ضبط میکنی سیستم نمی تونه به صورت لحظه ای فشرده ضبط کنه . فرمت mpg و ts و .... تحویل میده که حجمشون بیخوده ! اینی که دانلود کردی MKV , mp4 چیزی بوده که فرمت های فشرده هستن

یه چند تا عکس از Pavtube دیدم . انتخاب فرمت کافی نیست . باید از تنطیماتش همه چیو تعیین کنی

این تاپیک مفید بید
انتخاب بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل های ضبط شده توسط گیرنده های دیجیتال - انجمن تخصصی سافت گذر

چه نرم افزاری فیلم های ضبط شده توسط (گیرنده های دیجیتال USB یا همون DVB-T)رو کامپیوتر راحت اجرا می کنه؟؟
با KMP و VLC امتحان کردم هیچ کدومش فایل ضبط شده اجرا نمی کنه

به احتمال زیاد PotPlayer میتونه پخش کنه

مشکل در پخش برنامه های ضبط شده تلویزیون دیجیتال - انجمن تخصصی سافت گذر

بالا