اگه عطاری معتبر سراغ داری و خیالت از بابتش راحته و تا حالا خرید داشتی ازش و اجناسش تازه بوده ، برو از همون عطاری تهیه کن . لازم نیست آفریقایی باشه ! کندور تازه نباید براق باشه ، رنگش هم تقریبا کرمی رنگه . بوی تازگی هم باید بده و وقتی میذاری دهنت نباید مثل لاستیک باشه . اگه تا حالا جویده باشی میدونی منظورم چیه . ضمنا همونطور که دوستان گفتن برای بهبود حافظه باید از مغزت کار بکشی ، ولی خب در کنارش مصرف کندور هم خوبه . تازه میتونی به جای آدامس هم ازش استفاده کنی که ارزشش از آدامس خیلی بیشتره .خوب منم چون دارم درس میخونم یادم نمیمونه دیگه :دی.خوب کندور تر و تازه رو از کجا میشه پیدا کرد؟ میگین که عطاری تازه نیست؟
چی شد عمو؟
یک عطاری قابل اعتماد تو پیر پالاون دوز هست ، از اون قدیمیا . میتونی پیدا کنیش
حیف که تو دوره حجمم وگرنه یک عکس میذاشتم از سیکس پکا که نگی ورزش نمیکنی.نامرد :دیپیشگیری و درمان بیش از 90% انواع امراض، مشکلات، بیماری ها و افسردگی ها و حواس پرتی ها:
- تغذیه ساده و سالم و درست
- سبزیجات و میوه ها
- آب فراوان
- ورزش و فعالیت بدنی
- خواب کافی
به همین سادگی. و جالب اینجاست که خیلی ها همینو رعایت نمیکنند.
یکی از آشناهامون کبد چرب گرفت
یکی هم سنگ کلیه
اولی بخاطر رعایت نکردن همین موارد
دومی هم بخاطر رعایت نکردن همین موارد
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟
پیر پالان دوز کجاس همشهری؟ یکمک آدرس بده من طرفا ملک آبادمیک عطاری قابل اعتماد تو پیر پالاون دوز هست ، از اون قدیمیا . میتونی پیدا کنیش
حیف که تو دوره حجمم وگرنه یک عکس میذاشتم از سیکس پکا که نگی ورزش نمیکنی.نامرد :دی
تلخه که. مثل زهر مار می مونه.اگه عطاری معتبر سراغ داری و خیالت از بابتش راحته و تا حالا خرید داشتی ازش و اجناسش تازه بوده ، برو از همون عطاری تهیه کن . لازم نیست آفریقایی باشه ! کندور تازه نباید براق باشه ، رنگش هم تقریبا کرمی رنگه . بوی تازگی هم باید بده و وقتی میذاری دهنت نباید مثل لاستیک باشه . اگه تا حالا جویده باشی میدونی منظورم چیه . ضمنا همونطور که دوستان گفتن برای بهبود حافظه باید از مغزت کار بکشی ، ولی خب در کنارش مصرف کندور هم خوبه . تازه میتونی به جای آدامس هم ازش استفاده کنی که ارزشش از آدامس خیلی بیشتره .
مرتیکه گی :دی یبار دیگه مزاحمم بشی به داداشم میگم :دیخب همچین بدم نشد . حالا که تو حجمی یه عکس از یونت بذار
حاجی من گاهیب اوقات چیزایی مثلاین رو که میخورم وقتی به هدفش فکر میکنم تلخیش رو بیخیال میشمتلخه که. مثل زهر مار می مونه.