• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کنکور ارشد سال 92

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان عزیز گفتم یه تاپیک ایجاد کنم درباره کنکور ارشد امسال که هم دوستان به سوالات من جواب بدن هم به بقیه....
من رشتم کامپیوتره می تونم به جز رشته خودم شناور هم یه رشته مثل هنر انتخاب کنم؟ اونوقت اگه گرایش مورد نظرم موسیقی باشه باید کنکور کلی هنر بدم بعد اگه مجاز شدم انتخاب رشته کنم؟ یا قبلش هم میشه؟ واسه گرایش موسیقی باید کنکور هنر بدم دیگه؟
ممنون

از دوستان عزیز کسی هم اگر منابع کنکور ارشد رشته هنر رو داره بگه ما هم تهیه کنیم بخونیم.تشکر

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
باید به رشتت یعنی اصلیه بخوره شناوره

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سلام رفیق

تا اونجایی که من اطلاع دارم مثلا خودم ک رشته برق بودم می‌تونستم واسه ارشد عمران هم برم مکانیک کامپیوتر یا هرچیز دیگه

حالا اینکه کنکور هنر چی‌ هست شرایط خاصی‌ داره یا نه رو نمی‌دونم ک اونم می‌تونی دفترچه ارشدو از سایت سنجش بگیری راحت بخونی همچی‌ رو نوشته که چجوریس

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام رفیق

تا اونجایی که من اطلاع دارم مثلا خودم ک رشته برق بودم می‌تونستم واسه ارشد عمران هم برم مکانیک کامپیوتر یا هرچیز دیگه

حالا اینکه کنکور هنر چی‌ هست شرایط خاصی‌ داره یا نه رو نمی‌دونم ک اونم می‌تونی دفترچه ارشدو از سایت سنجش بگیری راحت بخونی همچی‌ رو نوشته که چجوریس

ممنون داداش لطف کردی

بالا