• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوتاه کننده لینک کسب در آمد کنید

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
scam
برای اولین بار در سایت
و رتبه الکسا 852

با عضویت در این سایت به ازای هر1000 بازدید6.5دلار بدست آورید
و حداقل برداشت 10 دلار به payza/paypal
لینک ثبت نام :
خوشحال میشم برای ثبت نام از لینک زیر استفاده کنید
AdFoc.us | Shrink, Share, and Earn!
http://adfoc.us/?refid=32075
در سایت http://www.alexa.com/siteinfo/adfoc.us# میتوانید رتبه سایت رو مشاهده کنید

728x90-1.gif

728x90-3.gif

scam

بهترین و معتبرترین
legit
یه لیبرتی پرداخت دارد
اینم برای اینکه خیال دوستان راحت باشه
adf.ly.jpg

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 2الی 3 دلار

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
در يافتي داشتي خودت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اونطوری که من فهمیدم فکر کنم اسکم شده

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
بچه ها اخ جون بازي يكي از بهترينها در ايران هست كه مي تونيد از اون استفاده كنيد من به شما پيشنهاد ميكنم يك بار امتحان كنيد
من خودم دريافتي داشتم از اين سايت

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به سايتهاي ايراني نميشه اطمينان كرد چون من تو اخ جون بازي هفته پيش عضو شدم پولم امروز به 20000 تومن رسيد الكي اكانت كاربري منو حذف كرد. اگه تونستيد يه سايت خوب معرفي كنيد سايتي كه در يافتي داشته باشيد

مطمئن تر از این دیگه تو دنیا نداریم

AdF.ly - The URL shortener service that pays you! Earn money for every visitor to your links.

armin39

Registered User
لایک‌ها
51

بله به نظر من هم همین طوره...1 سوال داشتم این سایت چطوری پرداخت داره برای 1000 بازدیدد؟؟؟مقدار پرداخت برای 1000 بازدید....بعد یعنی 1000 بازدید عادی که باشه اون هزینه رو واریز می کنند یا حتما باید وارد تبلیغات که می گه بشن؟؟ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله به نظر من هم همین طوره...1 سوال داشتم این سایت چطوری پرداخت داره برای 1000 بازدیدد؟؟؟مقدار پرداخت برای 1000 بازدید....بعد یعنی 1000 بازدید عادی که باشه اون هزینه رو واریز می کنند یا حتما باید وارد تبلیغات که می گه بشن؟؟ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

فکر نکنم اینطور باشه که صفحه دیده بشه به نظرم حتماً باید روی تبلیغ کلیک بشه البته تبلیغات بنری هم داره که درآمدش کمتره ولبی بازدید کننده آمریکای سود خوبی براتون بدست میاره

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

دوست عزیز به این صورت است که شما لینک کوتاه را در سایت یا شبکه اجتماعی قرار میدی و بعد از اینکه کسی بر روی لینک کلیک کرد در صفحه جدید که باز شد و تبلیغ در ان نمایش داده شد سود شما به حسابتون واریز میشود .

من خودم با adfly کار میکنم اما درامد من زیاد نشده به دلیل کمبود ترافیک که با زیاد شده ترافیک به راحتی میشه روزی 20 $ دراورد البته هرچه بیشتر ترافیک جذب کنید درامد بیشتر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان کدوم شبکه اجتماعی بهترین بازدهی رو داره؟

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب همه شبکه های اجتماعی خوبن اما FACEBOOK یه چیز دیگست

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
یک چندتا سایت تپل معرفی کنید برای پخش لینک؟

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما میتونید تو بلاگفا یک وبلاگ بسازید وهمه لینک هارو با سایتهایی که به ازای کوتاه کردن لینک پورسانت می دهند ارسال کنید یا تو فروم ها مثل همین جا تو تاپیک های مختلف هر جا خاستی لینکی را قرار بدی لینک کوتاه شده قرار بدی

سایت ADFLY یکی از معتبر ترین سایتهای کوتاه کننده لینک هست که شما میتوانید به راحتی پورسانت خود را هم از لیبرتی و هم از پی پل دریافت کنید لازم به ذکر است رنک این سایت تو الکسا 79 ! است . پس شما کاملا میتوانید به این سایت اطمینان کنید اما برای برای کلیک خورن تبلیغات شما باید یا وب سایتی داشته باشید یا وب لاگ یا شبکه اجتماعی و فعالیت در هر جایی که بشه لینک را شیر کرد و باعث کلیک بشه .
به نظر من تو اینترنت با کارهای کم پورسانت اما با تعداد زیاد به بازدهی میشه رسید .
برای ثبت نام من سایت ADFLY را به دوستان پیشنهاد میکنم و میتوانید از لینک زیر ثبت نام نمایید . سوالی در رابطه با این سایت داشتید من در خدمتم .

لینک ثبت نام : AdF.ly - The URL shortener service that pays you! Earn money for every visitor to your links.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سایت خارجی عرض کردم اگر دارید که بتوان درونش از ادفلای استفاده کرد بفرمایید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یکی که تجربش در مورد ادفلای بالاست عرض کنه چه جایی هست که توش خوبه با ادفلای تبلیغ کنیم

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

من عرض کردم شما میتونید تو سایتهای ایرانی یعنی فروم های ایرانی فعالیت کنی

اگه خارجی می خوای فعالیت کنی برو فیسبوک چون همه با ایپی خارجی یا بهتره بگم وی پی ان وارد میشوند پس هر کاربری که بر روی لینک کلیک کنه به عنوان کاربری غیر ایرانی حساب میشود

اما این سایت زمانی پتانسیل بالا دارد که ترافیک بالا جذب شود که یا از سایت یا وبلاگ ویا از شبکه های اجتماعی گرفته شود

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
adfoc.us صد در صد اسکم
adf.ly کاملا معتبر و قابل اطمینان

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام من هر کاری میکنم نمی تونم تو adfly عضو بشم ایمیل رو میزنم ایمیله فعالسازی نیماد چیکار باید بکنم؟ با دوتا میلم هم امتحان کردم البته یاهو

بالا