کوچکترین موبایل جهان کدومه
A amanj_sh کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 24 مارس 2006 نوشتهها 4 لایکها 0 24 مارس 2006 #1 کوچکترین موبایل جهان کدومه
sabzsib Registered User تاریخ عضویت 15 فوریه 2006 نوشتهها 312 لایکها 14 محل سکونت تهران 25 مارس 2006 #2 کوچکترین موبایلی که بصورت تجاری عرضه شده(البته نه در ایران) تا آنجا که من میدانم موبایل ساعتی سامسونگ است که مثل ساعت به دست بسته می شود.
کوچکترین موبایلی که بصورت تجاری عرضه شده(البته نه در ایران) تا آنجا که من میدانم موبایل ساعتی سامسونگ است که مثل ساعت به دست بسته می شود.
hamedsullivan مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 16 دسامبر 2005 نوشتهها 6,664 لایکها 137 سن 45 محل سکونت on the road 25 مارس 2006 #3 به نقل از sabzsib : کوچکترین موبایلی که بصورت تجاری عرضه شده(البته نه در ایران) تا آنجا که من میدانم موبایل ساعتی سامسونگ است که مثل ساعت به دست بسته می شود. کلیک کنید تا بازشود... یه چیزی مثل همین هم نوکیا زده...
به نقل از sabzsib : کوچکترین موبایلی که بصورت تجاری عرضه شده(البته نه در ایران) تا آنجا که من میدانم موبایل ساعتی سامسونگ است که مثل ساعت به دست بسته می شود. کلیک کنید تا بازشود... یه چیزی مثل همین هم نوکیا زده...