• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپسول آتش نشانی

arefesf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من میخوام یه کپسول آتش نشانی برای خونم بخرم بنظرتون چه کپسولی میتونه مناسب باشه که هم هزینش خوب باشه هم اینکه بشه برا همه آتش سوزیا استفاده کرد ازش؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام من میخوام یه کپسول آتش نشانی برای خونم بخرم بنظرتون چه کپسولی میتونه مناسب باشه که هم هزینش خوب باشه هم اینکه بشه برا همه آتش سوزیا استفاده کرد ازش؟
سلام برادر گرامی بهترین کار راهنمایی گرفتن از ایستگاه آتشنشانی محل زندگی خودتون هست.امار اتش سوزی ها رو دارند و بیشترین نوع اتش سوزی خانگی و...
در نهایت صرف پول برای سلامت و ایمنی هزینه نیست یجور سرمایه گزاری هست.
شاد باشید

SHAHLA2200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و عرض ادب
با توجه به نوع آتش سوزی هایی که توی منزل امکانش وجود داره میشه از کپسول های آتش نشانی مختلفی استفاده کرد اما چیزی که طبق تجربه بدست اوردن بیشتر از کپسول آتش نشانی co2 و همچنین کپسول آتش نشانی بایوفوم برای منزل استفاده میشه ولی برای اینکه مطمئن بشین میتونید از آتش نشانی نزدیک منزلتون هم سوال کنید
موفق باشید

arefesf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته خیلی ممنون از پاسخ گویی هر دو دوست عزیز
بعد یه سوال دیگه داشتم برای جعبه اتش نشانی باید از کدوم کپسول آتش نشانی استفاده کنم ممنون میشم راجب اینم راهنماییم کنید

SHAHLA2200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهم میکنم کاری نکردم که
ببینید راجب سوالتون باید عرض کنم که برای جعبه اتش نشانی شما الزاما نباید کپسول آتش نشانی تهیه کنید ما کلا دو نوع جعبه آتش نشانی داریم که شامل جعبه آتش نشانی دارای جای کپسول و جعبه آتش نشانی بدون جای کپسوله که برای نوع اول از کپسول های مختلف از جمله کپسول آتش نشانی پودری میتونید استفاده کنید

بالا