• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپکام: «رزیدنت اویل ۷» متمرکز تر خواهد شد

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
در حال حاضر سری بازی رزیدنت اویل دوران سختی را سپری می کند. بعد از فروش نامناسب «رزیدنت اویل ۶» و بدست آوردن نمرات ضعیف، کپکام به برای بدست آوردن جواب هایشان به تحقیق پرداخته است. خواه مشکل جاذبه‌ی بازار اکشن شده بود یا اضافه بار رزیدنت اویل، به نظر می‌رسد که شرکت تصمیم گرفته است که حداقل یک چیز را درست کند: تجربه‌ از بازی را متمرکز تر سازند.
در گفتگویی با Christian Svensson او بیان کرد که:
“ما دسته های مختلفی از هواداران را داریم، ما کسانی را داریم که به شدت عاشق و دوستدار رزیدنت اویل های ۱،۲،۳، Code Veronica، و Zero هستند، و کسانی را داریم که عاشق عصر «رزیدنت اویل ۴» و چیزی کمی اکشن تر و شبیه آن یعنی «رزیدنت اویل ۵» و در نهایت «رزیدنت اویل ۶» که از همه اکشن تر است.”

او ادامه داد:
“سخت ترین بخش کار این است که فهمید چطور یک بازی را برای همه ساخت، مخصوصا که یک آرمان بزرگ در «رزیدنت اویل ۶» بود. آن روشی که ما به آن امید داشتبم من نمی دانم که دقیقا چطور عمل کرد، اما ما به سمت جلو برد. من فکر می‌کنم که ما تمرکز بیشتری (در ژانر) را خواهیم دید، بر خلاف تلاشی که در این سال‌ها در جهت همه پسند کردن بازی شده بود.”
«رزیدنت اویل ۶» دارای روند های مختلفی برای هواداران مختلف بود اما نتیجه اش چیزی نبود که بتواند همه را راضی و خشنود کند. از دیدگاه‌های اسونسون این طور برداشت می‌شود که بازی‌های رزیدنت اویل بعدی یک مسیر برای حرکت سری را انتخاب کرده و تا انتها با آن می‌ماند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من اویل های ps1 و pc رو بازی کردم و استفاده از اون رو به همه شما توصیه میکنم

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
برای پی سی کی منتشر میشه؟

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
واسه اطلاع دوستان اینو عرض میکنم: تلفظ Evil اویل نیست استاد. اگه بخوایم به فارسی بنویسیمش تقریبا میشه این: ای ول. ( با ضمه روی حرف "و") (با ایول اشتباه نگیرین!)
یا اگه بازم متوجه نشدین با حروف لاتین میشه همچین چیزی: eevol

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
رزیدنت جدیدتر هم که خرداد میاد rezident evil rivelation شخصیتش هم جیل ولنتاینه....دموشو دیدم جالب بود.

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
خدا كنه بيشتر سمت فكري بره تا اكشن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برای پی سی که فعلا توی همین 6 هم مونده کی بیاد:(
دوستان روی ps3 میارزه بازی کنی آخه با موس راحت تر میشه بازیش کنی برا همین من نسخه ps3 رو نگرفتم

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
برای پی سی که فعلا توی همین 6 هم مونده کی بیاد:(
دوستان روی ps3 میارزه بازی کنی آخه با موس راحت تر میشه بازیش کنی برا همین من نسخه ps3 رو نگرفتم

خوب خيلي از دوستان با موس راحتن
من خودم از دسته ادمهايي هستم كه دسته كنسول رو ترجيح ميدم

MoHammadZero

Registered User
لایک‌ها
301
رزیدنت جدیدتر هم که خرداد میاد rezident evil rivelation شخصیتش هم جیل ولنتاینه....دموشو دیدم جالب بود.
جیل عزیز منه تو شماره 3 ترکوند!!!!
خوب خيلي از دوستان با موس راحتن
من خودم از دسته ادمهايي هستم كه دسته كنسول رو ترجيح ميدم

منم دسته خود کنسول رو ترجیح میدم
بزرگترین اشتباه CopCom این بود که بازیهای که با ps1 و ps2 جون گرفتند مثل همین ایول 0.1.2.3.4. شماره های بعدیشو برا کنسول ایکس هم زد و و و خیلی حالم گرفته شد وقتی دیدم برا ایکس هم اومده و دیول مک رای و تیکنم همینطور :(

بالا