• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی بردار ها و راه حل !!!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
میدونم همه جای دنیا افرادی هستند که کپی می کنند و تقریبا یه چیز عادیه ولی اینکه یه مطلبی رو با کلی زحمت و اینا به طور اختصاصی منتشر کنی و در عرض ایکی ثانیه یکی بیاد به اسم خودش کپی کنه و بعدش تو گوگل و اینا رتبه بالاتری بیاره یکم ...
میخوام بگم چطوری میشه کاری کرد سایت مثل digiato یا این جور سایت ها باشه الان dgiato میاد مطلب اختصاصی میزاره حالا یعنی مطالب سایت های خارجی رو ترجمه میکنه و میزاره و اگه کسی کپی کنه به هر نحوی منبع رو ذکر میکنه یا هر کی کپی کنه همه میفهن منبع اصلی دیجیاتو هستش.

ولی از سایت های حقیر بنده هر کی کپی میکنه ما گناه کار میشیم.
چیکار کنم مثل digiato یه برچسبی رو مطالبم بوخوره که آقا این مطلب مال منه ، کلی زحمت ترجمشه ، کلی وقت واسه ارسالش صرف شده ، داره واسه سایتی که این مطلب توشه کلی خرج میشه و ............. .
نا امید شدم میخوام وب انگلیسی بزنم کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه البته خودم زیاد داشتم ولی نه حرفه ای!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

all of

Registered User
لایک‌ها
416
با وب سایت طرف چن باری ارتباط برقرار کن و بگو کپی نکنید اگه معتبر باشه دیگه کپی نمیکنن
لینک مخفی درون محتوای اون صفحه ات بذار خیلی کپی کارها چک نمیکنن لیبنک های مخفی رو
سرعت ایندکست رو ببر بالا
توی شبکه های اجتماعی پستت رو به اشتراک بذار

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
می تونید توی عکسا واتر مارک کنید یا لابه لای نوشته بعضی کلمات رو لینک دار کنید
یا اسم سایت خودتون رو بنوسید
پایین سایت هم بنویسید کپی پیگرد قانونی دارد کمتر کپی می کنند :D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
می تونید توی عکسا واتر مارک کنید یا لابه لای نوشته بعضی کلمات رو لینک دار کنید
یا اسم سایت خودتون رو بنوسید
پایین سایت هم بنویسید کپی پیگرد قانونی دارد کمتر کپی می کنند :D
منظورم کپی بردار های معمولی نیست که میزارن تو وبلاگشون و اصن متن رو نمیخونن توشون چیه ، منظورم یه سری سایته که تمام تخصص و حرفشون رو جمع میکنن و جوری کپی می کنن آدم فکر میکنه مطلب اونا اختصاصیه و مال ما کپی شده از اوناست و تنها فرق تاریخ ارسال مطالبه :(

Miladbey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
باید برند بشید
الان آقای مانی قاسمی قبلا سایت نارنجی رو داشت که گویا توی حوزه نقد و بررسی هم پای دیجیکالا بوده...
که البته هیات تحریریه نارنجی دستگیر شدند.
نارنجی بسته شد.
چند مآه بعد
دیجیاتو اومد بالا.
قدرتمند باید باشید
به حقوق کاربر احترام بزارید
کاربر جذب کنید
کاربرها جذب شده را تثبیت کنید
برای کاربران خود ارزش قائل بشید
کاری کنید کاربر خودش را در سایت شریک بداند
دقت کنید که که دیجیاتو پس از هفت ماه فعالیت مداوم و منظم دیجیاتو شد!!
در ضمن باید پول خرج کرد تا پول دربیاری...

یاعلی

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
منم همین مشکل رو داشتم یه سایت اختصاصی داشتم که کلی زمان واسش صرف کردم و به یه جای فوق العاده رسید اما یه نامرد (یکی از بزرگترین سایتای فارسی ) شروع کرد کپی کردن که بعد باهاش ارتباط برقرار کردم و بهش گفتم کپی نکن و ... که گوش شنوا نداشت و حروم خور بود و متاسفانه مطالب کپی اون تو گوگل اومد بالاتر و سایت منم کم کم افت بازدیدش شروع شد تا جایی که دیگه واقعاً ناامید شدم ...
کلاً تو این کشور قانون کپی رایت وجود نداره و اگه پول نداشته باشی به سختی بتونی موفق بشی که البته نشد نیست ولی خیلی سخته بخاطر وجود آدمای بی وجدان

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یه تاپیک زدم به عنوان dmca از اون استفاده کنید
dmca رو به گوگل هم میتونید ارسال کنید تا نتایج سایت های کپی رو نشون نده

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
باید برند بشید
الان آقای مانی قاسمی قبلا سایت نارنجی رو داشت که گویا توی حوزه نقد و بررسی هم پای دیجیکالا بوده...
که البته هیات تحریریه نارنجی دستگیر شدند.
نارنجی بسته شد.
چند مآه بعد
دیجیاتو اومد بالا.
قدرتمند باید باشید
به حقوق کاربر احترام بزارید
کاربر جذب کنید
کاربرها جذب شده را تثبیت کنید
برای کاربران خود ارزش قائل بشید
کاری کنید کاربر خودش را در سایت شریک بداند
دقت کنید که که دیجیاتو پس از هفت ماه فعالیت مداوم و منظم دیجیاتو شد!!
در ضمن باید پول خرج کرد تا پول دربیاری...

یاعلی

به نظر منم تو ایران این فقط جواب میده
عذرخواهی بابت سوال بی ربط به تاپیک ، جریان دستگیری و علت بسته شدن اعضا و سایت نارنجی چی بود؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
به عنوان یه کپی پیست کار حرفه ای میگم راهی نیست :د
پ . ن : البته این در مورد سایت های تفریحی صدق میکنه چون قطعا تجربه شخصی که کپی میکنه اگر بیشتر از اون شخص باشه برندس همونطور که شاید جایی که کپی میکنم دو تا هم بازدید نگیره ولی من کپی میکنم تا جایی که جا داره میگیره

Miladbey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر منم تو ایران این فقط جواب میده
عذرخواهی بابت سوال بی ربط به تاپیک ، جریان دستگیری و علت بسته شدن اعضا و سایت نارنجی چی بود؟

سلام
بنده اطلاع دقیقی در این قضیه ندارم
توی نت سرچ بفرمایید، اطلاعاتی به دست خواهید آورد.
یاعلی

Miladbey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نا امید شدم میخوام وب انگلیسی بزنم کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه البته خودم زیاد داشتم ولی نه حرفه ای!
اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید
و اگر RFP پروژه ای که مد نظرتان هست را کامل میدانید و در دست دارید
اقدام نمایید
در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشود.
یاعلی

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
روش های بالا +
هرکی کپی کرد تهدیدش بکن ! اگه درست نشد , بده سایتش رو هک بکنن و اینقدر این کار رو بکن که دیگه وبمستری رو ببوسه بزاره کنار !
اگه گوش نکرد به یه روش ( در قالب مشتری ) باهاش قرار حضوری بزار و حضوری تهدیدش بکن و بعد از قرار یکی رو بفرست تعقیبش بکنه تا آدرس محل کار یا خونه طرف مشخص بشه . اگه بعد از تهدید حضوری کوتاه نیومد , یکی رو بفرس بره در خونشون زنگ واحد رو بزنه و بگه خونت رو بلدیم , اگه به کارت ادامه بدی عواقبش پای خودت !! اگه کوتاه نیومد ماشینش , شیشه خونه , ... رو تخریب بکن ! اگه بازم درست نشد , به چند نفر پول بده برن طرف رو جلو در خونه بزنن ! اگه بازم اوکی نشد بده کارش رو بسازن !
پدرخوانده 4 !! شد :D . میتونی سر گربه خونگیش رو ببری و بندازی روی تختش که صب بیدار میشه اون رو ببینه و تصمیمش عوض بشه :general403:

Asasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

مدت زیادی هست که گوگل مطالب کپی رو بخوبی تشخیص میده و طوری در این زمینه جدی عمل میکنه که شما با یک سایت صفر کیلومتر تنها با 5 مقاله unique که قبلا در وب نبوده رتبه ای به مراتب بالاتر خواهید داشت نسبت به زمانی که سایت صفر رو با هزار مقاله کپی پر کنید.

گوگل credit اصلی رو به سایتی میده که مطلب رو برای اولین بار منتشر کرده، پس چه اتفاقی میفته که سایت شما اعتبار اصلی رو بدست نمیاره؟
ساده است، چون سایت رقیب داره زودتر از شما index میشه. یعنی مطالبی که منتشر میکنه سریعتر از مطلب شما توسط گوگل شناسایی و جمع آوری اطلاعات میشه.

چه کار میشه کرد؟
- بررسی اصول seo و فایل robots و همینطور بررسی sitemap
- ping فراوان (سرویس های ping بیشتری رو درباره بروزرسانی سایت تون خبردار کنید)
- استفاده از سرویس های index سریع رایگان و پولی
- مطلب منتشر شده خودتون رو بالافاصله در social ها منتشر کنید و لینک بدید
- ثبت feed در سرویس های بیشتر

در دنیای SEO هیچ چیز به اندازه مطلب unique باارزش نیست و واقعا بی انصافیه که دیگری ازش استفاده کنه.

همه موارد بالا رو میتونید با کمی حوصله و جستجو در وب پیدا کنید

بالا