• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی مطالب و عدم توفیق !!!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام دوستان

چند وقت پیش حرفه ای شروع کردم از سایت تبیان مطالب رو توی سایت خودم کپی کردن ( اینم بگم چون تبیان بود این اجازه رو به خودم دادم ) در عرض دو ماه 800 پست ریختم توی سایت منتها اصلا جواب نداده بهم شاید در روز 30 نفر بازدید داشته باشم

خیلی از سایت های دیگه مثل نیک صالحی , آفتاب , راسخون و ... از مطالب تبیان استفاده میکنند
به نظر شما دلیل این که نتونستم بازدید بگیرم چی هست ؟
انتظار داشتم با 800 پست حداقل روزی 1000 تا بازدید رو داشته باشم و پیشرفت کنم

به نظر شما کدوم مورد میتونه علت این مشکل باشه

1 - کپی مطالب
2 - رنک صفر
3 - نداشتن بک لینک درست حسابی !
4 - نداشتن سابقه
5 - داشتن رقبای بسیار

در مورد کپی مطالب به نظر شما میشه عنوان مطلب رو تغییر بدم و کلمات کلیدی رو بیشتر کنم تا گوگل گول بخوره

رنک چی ؟ اگه افزایشش بدم با بک لینک توی سایت های پولی میشه امیدوار بود مشکل حل میشه

من قبل از این که سایت رو بزنم با بچه های همین جا مشورت کردم و همه گفتند چون گوگل به محتوای فارسی اهمیت نمیده پس خیالیت نباشه و راحت کپی کن

ممنون میشم اگه نظرتون رو بدید

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مورد3 و 5 و در کنارش این که :" این مطالب معمولا" توسط روبات ها و سایت های اسپمر تسخیر شده اند و این کار رو کمی سخت میکنه و در نظر بگیرید که سایت های بیشماره از همین تبیان کپی میکنن که شرایط بهتری از شما دارند . ضمنا" شاید ساختار سایتت درست نیست .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
مورد3 و 5 و در کنارش این که :" این مطالب معمولا" توسط روبات ها و سایت های اسپمر تسخیر شده اند و این کار رو کمی سخت میکنه . ضمنا" شاید ساختار سایتت درست نیست .
دمت گرم چقدر سریع جواب دادی
سایت که وردپرس هست و افزونه های سئو نصب شده
ولی خب خودم هم فکر میکنم رنک و بک لینک علت اصلی هست
با این حال روزی 30 بازدید خیلی کمه
به نظر شما طبیعی هست با وجود این مشکلات ؟!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آدرس بذار ببینیم چشه...

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
من سايت سر***يال دارم
حدود 30تا سريال هستش كه خوب هفته اي يكبار آپديت ميشه ولي بازديدم الان به 2000رسيده
ميگم ديگه 30تابيشتر نيستش
تازه الان فروم رو هم اره انداختم كه خوب بهتر بشه كار كرد

بنظر من اگه از خوت يك فحش بنويسي بهتر از كپي پيست هستش:D

HAM3D_73

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به نظر من این مطالب که گذاشتی تو نت طرفدار نداره خودت یکم فکر کن کی آخه میاد به یه همچین سایتی سر بزنه.درضمن ساختار سایتت هم که اصلا معلوم نیس چیه هرکی میا توش دوس داره هر چه زودتر فرار کنه.
شما بیشتر روی سایت های سریال وموزیک کار کن ببین سایتت چه بازدیدی پیدا می کنه من خودم شاید سه روز نیس این سایتم را زدم
http://green-music.vcp.ir
توعرض همین سه روز 70-80تا عضو دارم روزی 1000بازدیدمه مطالبم هم 100تا بیشتر نیس.
لپ کلام از من میشنوی بر تو کار موزیک وفیلم ول کن این مطالب را.
شرمنده اگه جسارتی چیزی کردم

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
با سلام به نظر من این مطالب که گذاشتی تو نت طرفدار نداره خودت یکم فکر کن کی آخه میاد به یه همچین سایتی سر بزنه.درضمن ساختار سایتت هم که اصلا معلوم نیس چیه هرکی میا توش دوس داره هر چه زودتر فرار کنه.
شما بیشتر روی سایت های سریال وموزیک کار کن ببین سایتت چه بازدیدی پیدا می کنه من خودم شاید سه روز نیس این سایتم را زدم

با این که میگی کسی دنبال این مطالب نیس مخالفم چون تو هر سایتی هم بزنی همونطور که تو دنبالش بودی کسای دیگه هم هستن که به این موضوعات علاقه مند باشن.

بهتره قالبتو عوض کنی الان هر سایتی میری این قالب دانلودها هست.قالبای ریپ شده ی بهتری هم هست.بهتره از سایتای دیگه هم که بازدید بالاتری دارن مثه تک ناز یا داوود آنلاین هم کپی کنی.تبادل لینکو هم بیشتر کن.اگه میتونی اسکریپت تبادل لینک اتوماتیک رو هم نصب کن.
بهتره یه بک لینک درس و حسابی هم بخری.اونوقت ببین چه بازدیدی به سایتت روونه میشه.البته ثبت سایت توی گوگل وبمستر و آنالتیکس رو فراموش نکن.(ساماندهی یادت نره:D)
کلا بهت توصیه میکنم که دنبال سایت موزیک یا دانلود فیلم و سریال یا نرم افزار نرو که دردسر زیادی داره.رقیب زیاد هس و احتمال پیشرفت کمه.
موفق باشی.
:p

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوست عزیز

من دومین شما رو با دیتابیس اون با قیمت خوب خریدارم

اگه خواستی پی ام بده

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
والا منکه چک کردم . 3تا مطلب شما رو به صورت تصادفی . تو هر 3تا صفحه اول گوگل بود .
[ame="http://www.google.com/search?q=%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C+%D9%87%D8%A7+%D8%AF%D8%B1+%D9%81%D8%B5%D9%84+%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]302 Moved[/ame]

[ame="http://www.google.com/search?q=%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7+%D8%B3%D8%A8%D8%B2+%D9%88+%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%A2%D9%86&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]302 Moved[/ame]

[ame="http://www.google.com/search?q=%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA+%D8%BA%D9%84%D8%B7+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%281%29&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]302 Moved[/ame]

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
چرا سایتت دانلودکده است اما مطالبش غیر دانلودیه؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
قالبش ریپ شده.از سایت دانلود کده دانلود شده.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
خب لوگوی سایت باید عوض بشه. الان بیننده بین نام دامین و نام سایت که درلو گو است و بین مطالب هیچ هماهنگی نمی بینه. بالاخره این نا هماهنگی مراجعه کننده را سردرگم میکنه و دیگه مراجعه نمی کنه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت
در مورد ساختار و قالب حرف شما درسته منتها مشکل من این نیست
این سایت 800 پست داره بازدیدش نباید 30 نفر در روز باشه
من فعلا قصدم این بوده که سایت رو از مطلب پر کنم بعد به ظاهر برسم

بهتره قالبتو عوض کنی الان هر سایتی میری این قالب دانلودها هست.قالبای ریپ شده ی بهتری هم هست.بهتره از سایتای دیگه هم که بازدید بالاتری دارن مثه تک ناز یا داوود آنلاین هم کپی کنی.تبادل لینکو هم بیشتر کن.اگه میتونی اسکریپت تبادل لینک اتوماتیک رو هم نصب کن.
بهتره یه بک لینک درس و حسابی هم بخری.اونوقت ببین چه بازدیدی به سایتت روونه میشه.البته ثبت سایت توی گوگل وبمستر و آنالتیکس رو فراموش نکن.(ساماندهی یادت نره)
کلا بهت توصیه میکنم که دنبال سایت موزیک یا دانلود فیلم و سریال یا نرم افزار نرو که دردسر زیادی داره.رقیب زیاد هس و احتمال پیشرفت کمه.
در مورد قالب بله خوب نیست در نظر داشتم سایت که پا گرفت یه قالب اختصاصی بدم طراحی کنند برام منتها ...
ن سايت سر***يال دارم
حدود 30تا سريال هستش كه خوب هفته اي يكبار آپديت ميشه ولي بازديدم الان به 2000رسيده
ميگم ديگه 30تابيشتر نيستش
تازه الان فروم رو هم اره انداختم كه خوب بهتر بشه كار كرد

بنظر من اگه از خوت يك فحش بنويسي بهتر از كپي پيست هستش
من خودم یه سایت در مورد کارآفرینی و کسب و کار دارم که 120 تا صفحه ایندکس شده داره و روزی 300 تا بازدید داره و روز به روز هم پیشرفت میکنه جالب اینه که مطالب کپی هست و طرفدار هم به اون صورت نداره مطالب ولی این تک رنگ نمیدونم چرا اینجور شده

والا منکه چک کردم . 3تا مطلب شما رو به صورت تصادفی . تو هر 3تا صفحه اول گوگل بود .
فکر میکنم گوگل کلا به محتوا اهمیت نمیده شما عنوانو سرچ کردی و چون به عنوان مطلب خیلی اهمیت دادم راحت میره ص اول

چرا سایتت دانلودکده است اما مطالبش غیر دانلودیه؟
قالبش ریپ شده.از سایت دانلود کده دانلود شده.
قالب یه مقدار بهینه شده که از مدیر دانلودکده خریداری شده

خب لوگوی سایت باید عوض بشه. الان بیننده بین نام دامین و نام سایت که درلو گو است و بین مطالب هیچ هماهنگی نمی بینه. بالاخره این نا هماهنگی مراجعه کننده را سردرگم میکنه و دیگه مراجعه نمی کنه.
حرف شما درسته منتها بحث اینه که کسی نمیاد توی سایت که بخواد فرار کنه !!!

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
حرف شما درسته منتها بحث اینه که کسی نمیاد توی سایت که بخواد فرار کنه !!!
امروز 268 بازدید داشتی دیروز 99 تا. یعنی از 30 بازدید 9 برابر شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بخاطر اینه که مطالبی که گذاشتی جستجو زیادی ندارن تو گوگل
من 3 تا پست میگم بزار هزارتا ورودی تضمینی :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بخاطر اینه که مطالبی که گذاشتی جستجو زیادی ندارن تو گوگل
من 3 تا پست میگم بزار هزارتا ورودی تضمینی
واقعا شما اینجور فکر میکنی ؟
یعنی 800 تا پست روزی 30 نفر
خب خودت یه سری موضوع بگو یه چند تا مطلب در موردش کپی کنم ببینم چی میشه نتیجه
روانشناسی خوبه
یا آرایش و زیبایی از تبیان کپی کنم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها نظرتون چیه کلا پاکش کنم یه سایت دیگه بزنم ؟!
فکر نکنم امیدی بهش باشه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
روی همین کار کن
حالا که همین 30 تارو داره خودش غنیمته
از فردا شروع کن مطالب جدید و از خودت بذار

بالا