arashdownload
Registered User
- نوشتهها
- 1,442
- لایکها
- 1,043
با سلام خدمت دوستان دوتا نرم افزار می خوام معرفی کنم برای عزیزان مدیر سایت
نرم افزار کپی و پیست مطلب تحت ویندوز
امکانات نرم افزار
1-انتقال مطالب از سایت بر روی هسته وردپرس
2-انتقال عکس ها به روی هاست شما
3-سرعت بالا در انتقال مطالب
امکانات سفارشی در صورت درخواست
1-استخراج کلمات کلیدی به صورت هوشمند از داخل متن (کلمات کلیدی جدید از داخل متن پیدا میشن و متعلق به سایت هدف نیس)
2-تغیر محتوا و املا برای متن که باعث می شود مطلب کپی به حساب نیاد
نرمافزار تحت وب
1- کارکرد خودکار و بدون نیاز به حضور شما
2-انتقال جدیدترین مطالب هر سایت
3-امکان تعریف بی نهایت سایت برای انتقال
4-استخراج کلمات کلیدی به صورت هوشمند از داخل متن (کلمات کلیدی جدید از داخل متن پیدا میشن و متعلق به سایت هدف نیس)
5-تغیر محتوا و املا برای متن که باعث می شود مطلب کپی به حساب نیاد
در زیر ورودی گوگل سایتی که حدود 6 روز هست نرم افزار تحت وب داره اون رو به روز می کنه می بینید

دوستان گرامی برای توافق برای قیمت و نحوه ارائه سرویس لطفا پ خ کنید ممنون
نکته مهم :دوستان من تنها پنل استفاده نرم افزار رو در اختیار عزیزان قرار میدم و سورس اون رو نمی فروشم پس همینجا اعلام می کنم به پنل هاستینگی که اپلکشن رو اون قرار می گیره دسترسی نخواهید داشت و امکانات مدیریتی کامل برای دوستان فراهم خواهد شد با تشکر
با توجه به خواست دوستان که می خواستند قیمت نرم افزار رو پائین بیارم من هم این کار رو انجام میدم وقیمت نرم افزار تحت وب رو به 75000 تومن قلیل میدم که مبلغ 25 تومن اون بابت هاست ویندوز و دامنه هست و قیمت نرم افزار میشه 50 تومن امید که برای همه عزیزان مفید باشه
نرم افزار کپی و پیست مطلب تحت ویندوز
امکانات نرم افزار
1-انتقال مطالب از سایت بر روی هسته وردپرس
2-انتقال عکس ها به روی هاست شما
3-سرعت بالا در انتقال مطالب
امکانات سفارشی در صورت درخواست
1-استخراج کلمات کلیدی به صورت هوشمند از داخل متن (کلمات کلیدی جدید از داخل متن پیدا میشن و متعلق به سایت هدف نیس)
2-تغیر محتوا و املا برای متن که باعث می شود مطلب کپی به حساب نیاد
نرمافزار تحت وب
1- کارکرد خودکار و بدون نیاز به حضور شما
2-انتقال جدیدترین مطالب هر سایت
3-امکان تعریف بی نهایت سایت برای انتقال
4-استخراج کلمات کلیدی به صورت هوشمند از داخل متن (کلمات کلیدی جدید از داخل متن پیدا میشن و متعلق به سایت هدف نیس)
5-تغیر محتوا و املا برای متن که باعث می شود مطلب کپی به حساب نیاد
در زیر ورودی گوگل سایتی که حدود 6 روز هست نرم افزار تحت وب داره اون رو به روز می کنه می بینید

دوستان گرامی برای توافق برای قیمت و نحوه ارائه سرویس لطفا پ خ کنید ممنون
نکته مهم :دوستان من تنها پنل استفاده نرم افزار رو در اختیار عزیزان قرار میدم و سورس اون رو نمی فروشم پس همینجا اعلام می کنم به پنل هاستینگی که اپلکشن رو اون قرار می گیره دسترسی نخواهید داشت و امکانات مدیریتی کامل برای دوستان فراهم خواهد شد با تشکر
با توجه به خواست دوستان که می خواستند قیمت نرم افزار رو پائین بیارم من هم این کار رو انجام میدم وقیمت نرم افزار تحت وب رو به 75000 تومن قلیل میدم که مبلغ 25 تومن اون بابت هاست ویندوز و دامنه هست و قیمت نرم افزار میشه 50 تومن امید که برای همه عزیزان مفید باشه
Last edited: