• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی پیست کردن مطالب سایت توسط دیگران و راه حل آن

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
وقت بخیر

بنده حدود دو سال می‌شه که سایتی برای دانلود کتاب دارم به نام کافه کتاب (cketab.com).
کتاب‌هایی رو منتشر می‌کنم که یا در محیط اینترنت موجود نبوده و یا قبلا بوده و الان لینک سالمی ازش در دسترس نیست و یا این‌که پست منسجم و کاملی در مورد اون کتاب وجود نداره.
کاری که می‌کنم این هست که توی هر پست، توضیحات کتاب، فهرست کتاب، بیوگرافی نویسنده و مترجم و گاهی مقالات مربوط به اون کتاب و دیگر چیز‌‌های مرتبط به کتاب رو از منابع مختلف و معتبر گردآوری می‌کنم و گاهی هم از درون خود کتاب تایپ می‌کنم.
خلاصه این‌که هر پست، تایم یا هزینه‌ی بسیار زیادی از بنده می‌گیره.
اما جدیدا حدود دو سه ماهی هست که چندین و چند سایت دارن از مطالب بنده عینا استفاده می‌کنند.یعنی مو‌به‌مو کپی می‌کنند و اسمی هم از بنده نمیارن.
و بزرگ‌ترین و بیش‌ترینشون هم وب‌سایت «میهن‌دانلود» (mihandownload.com) هستش.که تا به امروز حدودا بیش از ۵۰ تا از کتاب‌های بنده رو کپی کرده و وقتی هم باهاشون تماس گرفتم جواب سر بالا دادند و به کارشون ادامه دادن و دارن می‌دن.
تقریبا نصف پست‌های روزانه‌شون رو از سایت بنده می‌گذارند و مدیر نامحترمش هم به بنده گفتند که :«ما نیازی به وب‌سایت‌هایی مثل شما نداریم.» که بنده پاسخ دادم: «جالب همینه که در عین بی‌نیازی، نصف خوراک روزانه‌ی سایتتون با دزدی از وب‌سایت بنده تامین می‌شه!»

این مشکل طبیعتا برای اولین بار نیست که به گوش شما می‌خوره.و قطعا هم راه حل صد درصدی نخواهد داشت.
اما بنده دو تا سوال دارم:

۱- حالا که وب‌سایت‌هایی مثل «میهن‌دانلود» که از لحاظ اپتیمیزیشن و سئو و بازدید در جایگاه بسیار به‌تری نسبت به سایت بنده قرار دارند، دارند مطالب من رو کپی می‌کنند و با توجه به این‌که تغییرات جزئی مثل اضافه کردن عبارت «برای دانلود کتاب از میهن‌دانلود این‌جا کلیک کنید» رو به پست اضافه می‌کنند، گوگل چه برخوردی می‌کنه؟
آیا با توجه به تغییرات جزئی که می‌دن، گوگل متوجه کپی پیست شدن این پست‌ها می‌شه؟
اگر بشه چه اتفاقی میفته و اگر نشه و من رو به عنوان داپلیکیتور و کپی‌کننده بشناسه چه اتفاقی میفته و من باید چه کنم که من رو به عنوان منبع اصلی بشناسه؟

۲- آیا گوگل دپارتمان یا بخشی داره که من بتونم این گونه کپی‌برداری‌های اساسی رو ریپورت بدم؟
یا اگر نداره،در کل راه حل اساسی برای مقابله با این موضوع چیه؟

وب‌سایت بنده: کافه کتاب | مرجع منحصر به فرد دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی

پیشاپیش مرسی از این‌که تایم می‌گذارید و راهنمایی می‌فرمایید.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
سلام
وقت بخیر

بنده حدود دو سال می‌شه که سایتی برای دانلود کتاب دارم به نام کافه کتاب (cketab.com).
کتاب‌هایی رو منتشر می‌کنم که یا در محیط اینترنت موجود نبوده و یا قبلا بوده و الان لینک سالمی ازش در دسترس نیست و یا این‌که پست منسجم و کاملی در مورد اون کتاب وجود نداره.
کاری که می‌کنم این هست که توی هر پست، توضیحات کتاب، فهرست کتاب، بیوگرافی نویسنده و مترجم و گاهی مقالات مربوط به اون کتاب و دیگر چیز‌‌های مرتبط به کتاب رو از منابع مختلف و معتبر گردآوری می‌کنم و گاهی هم از درون خود کتاب تایپ می‌کنم.
خلاصه این‌که هر پست، تایم یا هزینه‌ی بسیار زیادی از بنده می‌گیره.
اما جدیدا حدود دو سه ماهی هست که چندین و چند سایت دارن از مطالب بنده عینا استفاده می‌کنند.یعنی مو‌به‌مو کپی می‌کنند و اسمی هم از بنده نمیارن.
و بزرگ‌ترین و بیش‌ترینشون هم وب‌سایت «میهن‌دانلود» (mihandownload.com) هستش.که تا به امروز حدودا بیش از ۵۰ تا از کتاب‌های بنده رو کپی کرده و وقتی هم باهاشون تماس گرفتم جواب سر بالا دادند و به کارشون ادامه دادن و دارن می‌دن.
تقریبا نصف پست‌های روزانه‌شون رو از سایت بنده می‌گذارند و مدیر نامحترمش هم به بنده گفتند که :«ما نیازی به وب‌سایت‌هایی مثل شما نداریم.» که بنده پاسخ دادم: «جالب همینه که در عین بی‌نیازی، نصف خوراک روزانه‌ی سایتتون با دزدی از وب‌سایت بنده تامین می‌شه!»

این مشکل طبیعتا برای اولین بار نیست که به گوش شما می‌خوره.و قطعا هم راه حل صد درصدی نخواهد داشت.
اما بنده دو تا سوال دارم:

۱- حالا که وب‌سایت‌هایی مثل «میهن‌دانلود» که از لحاظ اپتیمیزیشن و سئو و بازدید در جایگاه بسیار به‌تری نسبت به سایت بنده قرار دارند، دارند مطالب من رو کپی می‌کنند و با توجه به این‌که تغییرات جزئی مثل اضافه کردن عبارت «برای دانلود کتاب از میهن‌دانلود این‌جا کلیک کنید» رو به پست اضافه می‌کنند، گوگل چه برخوردی می‌کنه؟
آیا با توجه به تغییرات جزئی که می‌دن، گوگل متوجه کپی پیست شدن این پست‌ها می‌شه؟
اگر بشه چه اتفاقی میفته و اگر نشه و من رو به عنوان داپلیکیتور و کپی‌کننده بشناسه چه اتفاقی میفته و من باید چه کنم که من رو به عنوان منبع اصلی بشناسه؟

۲- آیا گوگل دپارتمان یا بخشی داره که من بتونم این گونه کپی‌برداری‌های اساسی رو ریپورت بدم؟
یا اگر نداره،در کل راه حل اساسی برای مقابله با این موضوع چیه؟

وب‌سایت بنده: کافه کتاب | مرجع منحصر به فرد دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی

پیشاپیش مرسی از این‌که تایم می‌گذارید و راهنمایی می‌فرمایید.

برای وردپرس افزونه ی آنتی لیچ وجود نداره ؟
فکر می کنم شما با استفاده از روبات یا دستی تمامی مطالب ساییتون رو به محض اینکه رو ساییتتون می ره بهتره همون موقع روی گوگل + و فیس ... هم پابلیش کنید تا گوگل متوجه این باشه که منبع اصلی واولیه شما هستید و ارزش بیشتری برای شما قائل باشه.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
درود

ضمن اینکه تشکر می کنم از شما , برای ایجاد چنین سایتی که کاربران راحت تر به کتاب ها با جزئیات مربوطه دسترسی داشته باشند

باید بگم فعالیت شما هم به نوعی غیر قانونی هست یعنی شما اجازه انتشار کتاب ها را بصورت رایگان ندارید.

اگرچه شما برای سایتتون , تهیه کتاب ها , ارائه جزئیات کتاب برای کابران , زحمت می کشید و زحمت شما قابل تحسین و تقدیره , اما باز هم تغییری در واقعیت وارز ایجاد نمی کنه .

بهرحال

برای چنین مواقعی , می تونید از گوگل بخواید که صفحه سایت کپی کننده را از ایندکس خودش خارج کنه , در مقاله ای که لینک کردم از 2 راه برای اینکار توضیح داده شده , خودنش را پیشنهاد می کنم

http://www.thebloggerseotips.org/2013/01/report-stolen-content-to-google-and-dmca.html

و همچنین , همونطور که یکی از دوستان پیشنهاد کردند , بهتر است مطلب سایت خودتون را به محض انتشار , در گوگل پلاس و شبکه های اجتماعی دیگر نیز منتشر کنید ( البته در صورتیکه از این شبکه ها , روی لینک های شما کلیک بشه )

می تونید در متن پست ها , از لینک های داخلی به دیگر مطالب سایتتون استفاده کنید و یا از عنوان سایتتون در تمامی پست های استفاده کنید , در فایل های زیپ , لینک سایتتون را قرار بدید و خلاصه کپی کردن را برای دیگران سخت کنید !

در جواب سئوالتون ,
کسی نمی دونه که چه مقدار تغییر در متن پست ها , میتونه گوگل را گول بزنه . در واقع جزئیات الگوریتم های گوگل فاش نشده.

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوست عزیز
سایت شما رو بررسی کردم و مشکلات زیادی در اون دیدم. و البته چیزی که خیلی به چشم نمیاد زحمت یا هزینه زیاد است! بعنوان یک کاربر تعداد زیاد تبلیغات پاپ آپ واقعا برام آزاردهنده بود و اگر قصد بررسی نداشتم سریع سایت رو ترک میکردم. بنظرم راه اندازی سایتی مثل این حداکثر 3 روز زمان میبره و ارسال هر مطلب کمتر از 30 دقیقه.
با این همه همونطور که دوست دیگه هم اشاره کردن ایرادی که به سایت رقیب میگیرید قبل از همه به خود شما وارده که حاصل دسترنج دیگران رو برای دانلود رایگان قرار میدید و یا در مجموعه 19 دی وی دی میفروشید! چطور برخورد شما با هنرمندان، نویسندگان، ناشران و مترجمان این کشور رو میشه نادیده گرفت و به فکر مقابله با کپی مطالب سایتتون بود؟!

بالا